AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerek duymaz. Sevmiştir hoşlanmıştır etkilenmiştir. Zaten evliliği de bitmiştir.
Yani diyosunki başkası varsa evlilik zaten çoktan bitmiştir
Gayet tabii kadınlar için böyle
Peki ikiside hayatındaysa
Evliliği bitmiştir diyorum çocuk vs olduğu için kolayca çıkartamaz kocasını. Zira tek düşündüğü kendisi değildir. Aslında hayatında yoktur artık. Bitirmek için uygun anı kolluyan kadındır efendim bu.
ya da bi bahane yaratan
Bahane olduğunu sanmam. Bir kadın evi dışında başka biriyle beraber olursa evdekini öldürmüştür.
Öldürdüğü için ilişkiyi bitirmiştir
Bilhassa öldürmeden başka birisini hayatına alamaz kadınlar. Fikrim bu. O zaten ölüdür onun için ki; başka birisinin gözlerini görebilmiştir.
Eğer adam hakettiyse kadın haklı bişey demem
O sebepten namus kavramı sadece kadınlara bahşedilmiş olmuştur ama o namusu korumak ve beslemek gibi görevleri olan erkeklerin de sorumluluklarının gözden kaçırılmasına sebep olur. Erkekler namuslarına sahip çıkmayı sadece şiddetle yaparlar oysa ki kadınların bacak arasına değil de beyinlerine ve ruhlarına odaklansalar onlara göre Namussuzluk gibi bir kavram domayacaktır.
Gerçekden çok haklısın
👌🏾👌🏾
evli bir kadının başka bir erkeğe ilgi duymaması gerekiyor
Ama duyabiliyo
Cunku midesiz ve karajtersiz
Karaktersiz*
Mecbur kalabilir ama
Ne alaka ya bunun mecburiyetle alakası yok ne yani adam bunu tehtit mi ediyor
Sacmalık
Olabilir hayat bu
Eşinden tatmin olmuyordur
Belkide olmak istemiyodur
kadınların evlilikleri farklı bu ülkede
Nasıl yani
kendisi olmadan olamadan evlenir ya da evlendirilir
birey olma sorunu ile büyümüştür bunu evlendikten sonra aşarlar
bakar ki herif yanlış evlilik yanlış
boşanmak imkansıza yakın
sosyal ekonomik duygusal nedenler
o yüzden ilgi kaybı duygu kaybına dönüşür bu da çok zaman sonra cinsel kayıplar demek
insan olduğu için bunları ikame etmesi gerekir
dışa yönelim böyle başlar
Aynen çok iyi yorumladın
İmkansıza değildir o.
@Zeitgeistf boşan
dul bu
sahipsiz
yanıyordur
verir mi orsp
kiminle geziyor
çamaşır ne almış?
kiminle takipleşiyor
oğlum bizim mahallede karı var dul vereyim numarasını
daha daha devam eder bu
bununla savaşmak kolay mı?
boşandı
iş bulmak ev bulmak
ev bulmak ya!
bu dul eve kim gelir bilinmez derler
zorlanırsın kirayı veremezsin taciz başlar
mahalleli sıkıntı yapar vs vs
çalışmak istersin para vermez sigorta yapmaz
onunla yatmazsan çıkış verir
iş vermezler vs vs
kolay mı?
Çok zor gerçekten
BU zorluları onuruyla yenmiş her kadına saygım var! Beni sevsin sevmesin benimle otursun oturmasın onu korumak destek olmak için nikah basarım. Para istemezler en azından eşim olduğu için sağlık güvencesi garantisi alır. Evli olduğu için devlet yardımını alsın. Saygı bunu gerektrir!
Boşanan kadınlar için elalem budur evet doğru tespitler. Boşanma fiilinden sonra kadınların koruması gerektiği sadece onuru değil maddi ve manevi zararların tazminidir. O sebepten mahkemeler kadınlar boşanma davalarında kusurlu olsalar dahi erkeklerden belli bir miktar nafaka ve geçim hakkı alırlar. Oysa erkekler buna hep itiraz ederler. Evliliğin devamı sadece kadınların omuzları üzerine verilmiştir. Kadın olmak pozitif cinsiyet eşitsizliği toplumsal alanda maalesef sadece kadınların yaşam haklarını da elinden alıyor.
@Zeitgeistf Beni anladığın zaman konuşalım ufaklık
Siz ne derece anladınız? Anladınız mı gerçekten? ben sizi anladım ki destekler nitelikte bakış açımı paylaştım. Kadın olarak. Ufaklık ta değilim ayrıca T-Rex
@Zeitgeistf abicim senin yaşın kadar yıldır evli arkadaşlarım oldu bunu tercih etme nedenim tamamen mantık bir sürü evlilik gördüm içinde bulundum vs vs
Yani anlıyorum tabiki sizleri de ben de destekledim zaten teşekkürler 🙏🏼 iyi geceler diliyorum
İyi geceler abim kendin ol kendini ifade et gelen aklına fikrine gelsin gelen senin gelecek planında fonksiyonu olsun
Teşekkürler
Ruhu kaşardır
Kaşarlığından
Kewaşe olduğu için
Bence hemen yargılama