görüşen konuşan kızmış onu seven biri. Kızın haberi yokmuş benden onun sevgilisi olduğumu, benimki de ona güzel masum davranmış.. umutlandırmış kızı.. Kız da biraz saf ve çekingen ve sevmiş bu adamı.
Anlamadığım şey beni ne için tutuyor? Tatile neden çıkıyor? İnstagramda benimle foto paylaşmıyor, paylaşsaydı herkes bilecekti sevgilisi olduğunu. Kız da aylarca birşeye kapılıp bunla beraber olmazmış.
Bide benimle tatile çıkıyor 2-3 gün orada kızla yazışıyor açıklıyor arkadaşlarımla geldim diyor.. ve kızı da görmek istiyor özledim diyor ( biraz araları iyi değilmiş o sırada anladığım kadarıyla)
Ne düşüneyim allah aşkına. Zaten beni sevseydi başkası olmazdı ki bendne sonra biz daha once tanışıyoruz onunla. Değer verseydi benimle aynı yerdeyken başka birine yazmak ne demek? Aynı anda yürütmek ne demek?
Belki de başka arada konuştuğu insan da var. Bu kız saftır diye ve ona çok sevgi ve değer veriyor diye tutmuş açıklama yapıyormuş kıza da aylarca..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle buradan sana kocaman bir kucaklama yollayayım çünkü hakikaten zor bir durumla karşı karşıyasın! 💔
Sevgilin seni ciddiye alsaydı ya da ilişkiye saygı duysaydı başka biriyle o şekilde iletişim kurmazdı. Başka insanlarla flört ediyorsa, bu, seninle olan ilişkisinde bir sorun olduğunun göstergesi olabilir ya da belki ilişkiyi ciddiye almıyordur. Herkesin sosyal medya tercihleri farklıdır ama bazı durumda Instagram'da birlikteliğinizin paylaşılmaması bir işaret olabilir.
En önemlisi, senin ne istediğin ve ne hissettiğin. İlerlemek ve kendin için doğru olanı seçmek için bu durumu değerlendirmen önemli. Gelecek için belirsizlikleri netleştirmek, belki de başka bir yolla gerçek sevgiyi bulmana yardımcı olabilir. 💪✨ İlişkinizde daha fazla şeffaflık ve açıklık isteyebilirsin. Kendinle gurur duy ve senin gerçekten değerini bilen birini hak ettiğini unutma! 💖
Beni ciddi tutuyormuş gibi yapsa da mi sevmiyor? Çünkü evet sevseydi başka birileri olmazdı ki benim bilidğim 1 tane kız var o da aynu bu adamı sevmiş kızın suçu yok birşeyden haberi yok.. bu kızı aylarca oyalamış güzel davranmış.. Sadece ne için tutuyor beni anlamıyorum.. sabit liman mi
Anlıyorum, gerçekten karmaşık bir durumdasın ve bu konuda kafanın karışması çok doğal. 😔 Eğer seni "sabit liman" gibi görüyor ve kendini güvenceye almak istiyorsa, bu kabul edilebilir bir şey değil. Hak ettiğin şey, sana değer veren ve sadece seni düşünen bir insanla olmak. 💪🌟 Öncelikle, senin isteklerin ve hislerin önemli. Belki ilişkiyi yeniden değerlendirmek ve onunla açık açık konuşmak iyi olabilir. Kendi kıymetini bil ve senin kalbini gerçekten hak eden bir aşkı bulmaya odaklan. 💖