Her şey kızın bizim okula nakil aldırmasıyla başladı. Uzaktan güzel ve alımlı gözüken bu kızın sevgilisi olduğunu instagramdan öğrendim ama çoktan arkadaş olmuştum, bu kızın sevgilisiyle arası açılmıştı o aralar gece 4'lere kadar o kızla yazışırdım flört olarak değil arkadaş olarak da değil aramızda bir çekim vardı açıklayamadığım. Bir hafta bu böyle devam etti... Bir hafta sonunda ertesi gün okul tekrar başlayacaktı (tatildeydik) bir de ne göreyim kız sevgilisiyle barışmış ama bunu bana söylememiş her şeyi Instagramdan gördüm. Kızla arama mesafe koydum kıza dedim ki konuşamayız; konuşmamalıyız seni arkadaş olarak görmüyorum bu hoş bir şey değil ve ben bunu istemem öyle biri değilim dedim. Kız sanki sevgilisi yokmuş gibi seninle iletişimi kesmek istemiyorum sohbetini seviyorum gibisinden söyledi fakat artık her şey bitmişti. Ertesi gün okulda kızın yüzüne bile bakmadım BAKAMADIM utandım. Aynı günün akşamı kızla ortak bir arkadaşım vardı, bana aşkımın sevgilisinden ayrıldığını söyledi çok heyecanlandım kalbim yerinden çıkacak gibiydi hala unutamıyorum o güzel duyguyu bu kız sevgilisinden ayrıldığını iddia etse de hala takipleşiyor ve öne çıkarılanları kaldırmamıştı ne zaman bunu sorsam ya geçiştirir ya görmezden gelir ya da saçma bir bahaneyle noktalardı. Ben sevdiğimden bir şey diyemez düşünmemeye çalışırdım. Beni kıskanır benimle ilgilenirdi beni sevdiğini düşünürdüm belki de haklıydım ama bir eksik vardı o da şuydu ki sadece beni sevmiyordu. Bir kalbe iki kişi sığar mı? Sevdiceğim Wp adlı uygulamadan yeterince samimi ve ilgili mesajlar atarken Instagramdaki mesajlarıma öyle bir soğuk yazardı ki sanki Everest'in tepesinde gibi hissederdim. Aptal değildim AŞIKTIM ama artık görmezden gelemezdim Instagramdan aramızdaki yakınlığı ve samimiyeti vurgularcasına mesajlar yağdırdım. Tahminlerim doğruydu sevgilisi kızın hesabından dönüş yaptı bana o gün tartıştık kızı sevdiğimden kızı satmadım arka çıktım. KARNE günü geldi çattı okulda beni arayan 9-10 şahıs vardı. Kendi agalarımı toplayana kadar başka bir kimliğe büründüm en son yüzleşme vakti geldi yüzleşme benim açımdan acı vericiydi. Kızın çocuğa söyledikleri aynen şöyleydi ''O çocuk bana yürüyor ben istemiyorum rahatsız ediyor'' o an öğrendiğimde yıkıldım parçalandım binlerce parçaya sevmesen bile nasıl iftira atarsın kendini kurtarmak için o gün kızın sevgilisini dövebilecekken kızı sevdiğimden ( malım) tercih etmedim. Yanlış kişilere yanlış duygular besledim kaçınılmazı görmezden geldim bu benim hatamdı her şey en başından apaçık ortadaydı ve ben göremeyecek kadar AŞIKTIM...
NOT: bunu yazma sebebim bana çok dokunan ve ders aldığım bir olayın başka insanlara da yön göstermesini istememdir. okuyanlara saygılar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi kızların gerçek yüzlerini görmüş oldun bir çoğu böyledir bırak bu boş olaylarla vakit harcamayı gelişimine odaklan
ben şahsen böyle bir durumda sakin kalamazdım ve kız arkadaşım dahil onun sevgilisini dövmek suretiyle pataklarım ben öyle yapardım en azından bacım yani pardon kardeşim benim ahmet offa bas gardaşım benim
piston aşağı
terbiyesiz
yalnız yanlış anladınız ben sizin gibi bir BAYANA hakaret etmek istemem bu eski bir MEMEDİR
ne memesi terbiyesiz hem bayan annendir kadın o KADIN... cinsiyetimden sanane seni hiç ilgilendirmeyecek konulara burnunu sokma derim herkes herkesi konuşur olmuş slayy girlll
bayan:
kadın adlarının ya da soyadlarının başına getirilen, kişinin kadın olduğunu belirten bir san.
size kullandığım BAAYAN hitabı sözlükteki anlamına uygun kullanılmıştır MEME konusunda bahanem yoktur ı love b00bs
bunları yaşına veriyorum ileride öğrenirsin umarım senin gibi bir odun bile kadın eli tutmaya bu kadar yakınlaşmışsa bu ülkede hala ümit vardır senin gibiler olmasa da bu böyledir mememle alakalı bir şey var ise bu bacakla kolun memeyle orası burası gibi bir şey hepsi aynı doku hepsi aynı ten farkı yok sen bel atında ki yılanına sahip çık
yaşlarımız aynı ama beyin yaşın küçük belli at gözlüğüyle etrafa bakan birisin
ve her MEME kelimesine bu kadar takıldığına göre senin göğüsler konya ovası gibi sanırım😂😂
göğüslerim seni ilgilendirmez yaşım seni ilgilendirmez at gözlüğü takmam bile ilgilendirmez benim at olmam durumu bile seni ilgilendirmez sitede ki herkeşe iyi geceler diliyorum bu hayvanıda uyutulumasını umuyorum
ne yani hayvanların uyutulmasını mı istiyosun bu uyutulma değil hayvanların başına vurulan bir giyotindir göğüslerinin beni ilgilendirmediği kadar benim kobram da seni ilgilendirmez senin gibi değersiz ve boş bi insana bu kadar cevap vermem bile senin için bir lütuftur peygamber değilim sabrım buraya kadar وقال يومئذ ادفنوا بناتكم
sana sevgilim yok demediki kiz
dedi ayrıldım dedi :D
Ergenlikte herkesin başına gelen şeyler bunlar
Zaten böyle hep hak etmeyen cadı kalpsiz kızları sevip hak eden kızları hiç ediyorsunuz :)
haklısınız ders oldu bize de okduğunuz için teşekkürler anlatmak iyi geldi
Rica ederim ama sana tavsiye böyle cadalozlara kalbini kaptırmayı vazgeç yoksa bunun çok daha ağır şeylerini yaşarsın
çoktan bıraktım artık tek sıkıntı bişey hissedememem :(
Normal çünkü bir daha seversen onun gibi olur diye korkuyorsun o yüzden otomatik olarak sevemiyorsun
Refleks gibi bir şey bu
korkmaktan bıktım artık son zamanlarımda bir ilişkim daha oldu ve onda da başka birine tercih edildim (kız ilişki olmadan önce peşimde koşuyordu)
Valla bir süre ilişki yapma bi denginleş o sırada da Allaha dua et kaderimdeki çıksın karşıma diye belki duan kabul olur :)
yıllardır dua ediyorum be umarım bir gün kısmetim çıkacak umarım
Belki de çıkmıştır ahjsj
uhhuu
Noldu dkekfke
bilmem sen söyle dasjkjm
Uhhu diyen sensin şapşik dkekdke
şapşik mi dhqwdhq
Eveet şaaapppşiiiikkkkk
Tatlı anlamda diyom :)
yerim senii :)
Ayy utandııımm amaa🙈
instagramın var mı?
Var evet dkdkdkfk🙈
benim de var şansa bak
Eee nolacak şimdi ahsjejd
ee versene kjnkunöa
KS banlıcak birazdan bu yorumları ben iki dk gzldn çıkıcm snde bna istk gndr.
tamamdır
Çıktım…
biraz yabancıyım siteye
anlamıyorum
Dur bn sni tkp edcm sn bna gri tkp yp