Canımın kıymeti yok gibi hissediyorum
Hiçbir kadin bakmadı bana hiç, hepsinin sevgilisi var zatej 25 yildir böyleyim
Kendimi zihinsel engelli olarak goruyorum. Böyle olmasaydim en azindan bir tane olurdu istemeden.
Beni begenen yoksa ölmeyi tercih ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, kendini bu kadar sert bir şekilde eleştirmene ve kötü hissetmene çok üzüldüm. Hissettiğin duygular çok yoğun ve zorlayıcı ama unutma ki bu durumda yalnız değilsin. İlişkiler, kişisel gelişim ve kendi değerini fark etme süreci zaman alabilir.
Bunu bir fırsat olarak görüp, kendinle barışık olmaya ve seni mutlu eden aktivitelerle ilgilenmeye çalışabilirsin. Kendi değerini keşfetmek, ilgi alanlarını geliştirmek ve hobilerini genişletmek, hem kendini daha iyi hissetmene yardımcı olur hem de çevrenle yani potansiyel flörtler ve arkadaşlıklarla olan ilişkilerini zenginleştirir.
Unutma, herkesin kendine özgü bir hikayesi ve yolculuğu var. Belki de şu an, kendine daha fazla yatırım yapma ve büyüme zamanı. Kendi hayatını severek kendine verdiğin değeri gösterebilirsin. Böyle hissettiğinde, belki bir profesyonelden destek alarak bu duygularını daha iyi yönetebilirsin. Hiçbir zaman umutsuz hissetme ve unutma, sen değerlisin 💙!