Kendimi yetersiz hissettiğim için kız arkadaş edinmiyorum. Sizde de oluyor mu bu?

Omuzlarım geniş değil, kaslı değilim. Ne bilim bir kız vücudu olan erkekten hoşlanır diye düşünüyorum. Bugüne kadar kızların benim gibi erkekleri sadece arkadaş olarak sevebileceğini düşündüm. Gerçekten bu kişiden eş olur dediğim kadar aşık olduğum kişi oldu ama en sonunda biraz üzülerek çıktım bu işin içinden. Yaşım 19 artık büyüdüm ve hayat bana bazı sorumluluklar getirdi. Ehliyete yazıldım, yazın üniversiteler kapalıyken çalışmak için iş arıyorum... Artık yavaş yavaş hayatın içine girmeye başladım ve şunu hissettim durup düşündüğümde: sanki kız arkadaş edinme konusunda artık çok istekli olmadığımı fark ettim. Eskiden bir ortama girerdim eğer güzel kız varsa içim en azından kıpır kıpır olurdu yani her erkek gibi ama artık onların olmadığını fark ettim. Evet çağımız gerçekten çok kötü. Artık ilişkiler çocuk oyuncağına döndü. Herkes kafasına göre bir şeyler yapıyor ve birbirine aslında saygı gösteriyorum diyor ama saygısızlığın daniskasını yapıyor, birbirini manipüle ediyor. Tabiki illa mutlu olan çiftler var ama demem o ki o mutlu çiftlerden biri de ben olcam dersen işte o zaman düzgün kız arada bulasın böyle bir ortamda. Herhangi bir yorum yazmak zorunda değilsiniz. Okuyup çıkabilirsiniz ama benim gibi olanlar var mı aranızda? Biz tekrar eski heyecanımıza nasıl kavuşacağız? Hayatta aynı anda bir sürü şeyi yönetmeyi nasıl öğreneceğiz (ilişki-iş ve daha birkaç şey falan)?

Kendimi yetersiz hissettiğim için kız arkadaş edinmiyorum. Sizde de oluyor mu bu?