Canımın kıymeti yok gibi hissediyorum.
Hiçbir kadin bakmadı bana hiç, hepsinin sevgilisi var zatej 25 yildir böyleyim
Kendimi zihinsel engelli olarak goruyorum. Böyle olmasaydim en azindan bir tane olurdu istemeden.
Beni begenen yoksa ölmeyi tercih ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum p*rno ve mastürbasyon bağımlısı bir erkeksen olmaması çok normal
Degilim de ne yapayim milletin sevgilisine mi sulanayim
Bir sevgili edinmek en az 6 ay surer
Alakası yok flört etmeyi biliyorsan ve ortamlara giriyorsan enerjin tutan biriyle karşılaşıp konuşursan olur basit
25 yildir sapim zaten flort etmeyi nerden ogrencem
Kitaplar youtube kanalları var izle oku dene
Gerçekten zihinsel bir engeliniz var mı peki?
Sevgili yapamayan erkek mi olur?
Etliye sutluye karismiyorum. Illa milletin kizina mi halleneyim, gaspcilik mi yapayim, taciz mi yapayim, tecavüz mü edeyim
Sevgili yapamayan insan da olur hatta dahası. Bu bir tercih.
İğrençleşmeyin
25 yildir biktim şu cileden. İnsan gibi muamele gormek istiyorum. Herkes gibi hayat yasamak istiyorum artik.
Millet beni sap buldu mu hemen sevgilini gozunu bana dikerek bakiyor ya o l@vugu doğramak istiyorum paramparca edip yakmak istiyorum sen misin bana nispet yapan. Beni begenen olmadi ya nispetini yapsin
Hasbelkader bana gelirse o sira nuspetin kralini yapacam kudurtcam milleti bana hissettirdiklerini hissettirecem. O yaptiklari nispetin mislini yapacam onlara
Nasip diye bir şey var hiç duymamış gibisin
Nasibimde aci çekmek mi var?
Millet 14 yasinda basliyor bu islere. 25 yasinda sap adama hangi kadin bakar. Derler problemli bu cocuk
Bunu yalnız Allah bilir. Varsa da sınavındır. Millet açım ölüyorum diyo sen sevgilim yok diye üzülüyorsun. Bir şey gecikiyorsa güzelleşiyordur. Aklından çıkarma
Dhaa cok calisirsin aç kalmazsin. Yillarca ac kalmamak icin kçimi yirttim yillarca dirsek curuttum
Asıl 14 yaşında başlayanlar problemli. Sen de o kadar s@ftirik sin ki milletin aklına uyuyorsun. Asıl kimseyle sevgili olmamış kimseler çekici, aklın yok. Bak Allah ne demiş biliyor musun? Kişi kendine benzeyen le olur
Ama bunun çozumu yok. Cehennemde yanmakla esdeger. Milletin opusup koklasmaaoni izlemekten biktim. Hayvanlar bile cift buluyor bende tik yok
E sen çabalamıyor musun konuşmuyor musun birisini sevdin diyelim
Hüsranla bitiyor. Sevgilisi oldugunu ogrendim hepsinin. Benim gibi yalniz degil kimse. Her tek kaldigimda ağlıyorum artik allahim kurtar beni diye
Yol gosteren yok. Diger erkeklere yaptiklari gibi cesaretlendirmek yerine korkutuyorlar, ezikliyorlar
Her istediğimiz oluyor mu da birkaç tane hüsranla bitti diye üzülüyorsun
Hayatta istediklerimin neredeyse hiçbiri olmadi zaten. Bir tane mi olmaz beğenen bir insanı? Hadi o olmadı bu olmadı eyvallah da insanı da bir begenen çıkar en azından. Koskoca 25 yil geçti hayatimda bari bir begenen seven olsaydi beni? Seri katilmiyim tecavuzcu muyum ben?
Hayatta bircok seyi parasizliktan dolayi elde edemedim onlar olmadi hadi. Bir sevgili de mi parali
Bak ben 21 yaşında aşık oldum bu kadar geç yani ve platonik , beğenmeyi kolay mı sanıyorsun, ümitsiz E oturup bekliyorsun. Daha kafan almıyor nasip nedir ne değildir diye. Ben sana ne deyim? Hiçbir işin rast gitmediyse sebebi ibadetlerini yerine getirmemek olabilir mi? Bence öyle. Ayrıca herkesin sınavı farklı bu dünyada. Böyle sen gibi karamsarları da hiçkimse istemez benden sana tavsiye. Hadi bay
Dostum özgüvenli ol spor yap cafeye git sosyalleş
Kafede tan8madigi adama kim bakar