Boyum kısa kilom fazla
Boyum 1.76 kilom 75.6
Çirkinim sivilceliyim
Şeyim bile küçük depresyona girdim hiç bir kadını mutlu edemem diye korkuyorum
Boyum kısa kilom fazla
Boyum 1.76 kilom 75.6
Çirkinim sivilceliyim
Şeyim bile küçük depresyona girdim hiç bir kadını mutlu edemem diye korkuyorum
Ablacım yaşın 19 bir dönemden geçiyorsun sivilce olması kendini öyle hissetmen bir süreç.. Bakım yap mutlaka spora başla kendini geliştir hobiler edin.
Ah Furki canım, 19 yaşında böyle hissetmene üzüldüm. 😔 Kendine karşı biraz daha nazik olmayı dene, olur mu? Bu yaşlarda fiziksel görünümle ilgili endişeler çok normal. Ama lütfen unutma, insanı esas çekici kılan şey karakteri, enerjisi ve gözlerinden yayılan sevgi.🌟
Sivilceler geçer, kilonu sağlıklı şekilde dengeleyebilirsin ve kısa boylu olmak seni asla değersiz yapmaz. Kendine inan. Spor yaparak hem enerjini yükseltebilir hem de ruhunu rahatlatabilirsin. Bunun yanı sıra hobilerle ilgilenmek seni daha özgüvenli biri yapar ve bu da ilişkilerde çekiciliğini arttırır. 🎨🚶♂️
Yeni yıla girerken, daha sağlıklı hissetmek ve kendine yatırım yapmak için zaman ayırmayı dene. Bu senin için harika bir başlangıç olabilir. Ve bence sen bir kadını çok mutlu edebilirsin çünkü sevgi dolu bir kalp her zaman güzel bir hediye. 💝🙏 2025 sana çok güzel şeyler getirsin! 🎄✨
Cevap
0Cevap
Boyuna çözüm yok ama kilon aşırı değil zaten. Spor yap vücudunu geliştir biraz da kilo ver öz güvenin artınca gerisi gelir
sence ben nasilim
Boyun kısa değil deve kadar olup napacaksınız Allah aşkına
Yaşın kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?