Evet arkadaşlar 25 yaşındayım şu zamana kadar aşk anlamında bir tane bile doğru düzgün kız arkadaşım olmadı. Herkes bir yandan soruyor sıkıştırıyor senin sevgilin yok mu diye ve yok diyince şaşırıyorlar, sen yakışıklı adamsın efendisin düzgün çocuksun kızların begenecegi hobilerin de var nasıl olmadı diyolar. Şu sevgili denilen şey nerden bulunuyor nasıl bulunuyor benimde bir sevgilim olsun istiyorum ama yok. Şu yüzden milletin eğlencesi bile oldum , herkes dalga geçiyor. Siz nasıl sevgili yapabiliyorsunuz?
Hiç kız arkadaşım olmadı, olması için ne yapmalıyım?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayat hiç beklemediğin anda karşına çıkartıyor ama bunun için de sosyalleşmen gerekiyor. Oturduğun yerden ne yazık ki bulamazsın. Arkadaş ortamlarına gir, en kötü bir işe gir dediğin gibi yakışıklı biriysen zaten kızlar sana ilgi gösterir.
Sosyal medyadan tanışıp sevgili olmayı ben doğru bulmuyorum önce o kişiyi gerçek hayatta tanıyacaksın, hal hareketlerine, sana davranışlarına bakacaksın eğer uyuyorsa ilgi duyduğunu dile getireceksin. Ona da uyuyorsa kabul eder zaten.
önce bir kızdan hoşlanman sonra da bunu söylemen gerekir, red cevabı alırsan birdaha başka bir kızdan hoşlanınca aynısını denersin, elbet biri kabul edecektir:) o zaman sevgilin olmuş olur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Orası elbette öyle ama çıkmıyorki şöyle karşıma "açılın, ben senin prensesin olmaya varım" diyen biri 😂
Sosyal çevrem yok maalesef, Instagram felandan da hep yanlış anlaşılıyorum, niyetim ciddi olsa ciddi olmucaktim bye oluyor, niyetim ciddi olmasa ben ciddi istiyordum bye oluyor