Geçen sene 8 Mart 'ta uyandım ve ulan benim çiçek alacak birim yok ama alıcam dedim hazırlanıp çiçekçiye gittim güzel çiçekler yaptırdım okula gittim ve sevdiğim hocalarıma verdim çiçekleri taşırken o kadar mutluydum ki niye bilmiyorum zıplaya zıplaya yürüyecektim neredeyse çiçek verdiğim hocalarımdan biri senin karın çok şanslı olucak demişti hayatımda aldığım en güzel iltifatti galiba sonra eve yalnız yalnız dönerken hüzün basmıştı tabi birgün çiçek verdiğim kişiyi elinden tutarak eve gelicem diye ama çok güzel bir anıydı benim için hocaların gözündeki o mutluluğu gördüm ya her şeye değerdi o ha işte o gün arkadaşlarımdan şey diyen olmuştu işte dünya kadınlar günü emperyalizm kapitalizm cart curt dedim ki ya kardeşim beni sömürsün bir kere de sistem mutluluğu değişir miyim hiç bir şeye, bu da böyle bir anı
Bu söylediklerimi kendimi övmek için söylemiyorum ama
Evlendiğin kişiyi elin kızı veya elin oğlu olarak değil de Allah'ın emaneti olarak gördüğünde insan Emaneti verenin gücü ve kuvvetini merhametini sevgisini şefkatini ve büyüklüğünü indiğinde verdiği emanetin değerini ne kadar güzel anlar değil mi onu kırmaz hep onu düşünür istediğini yapmak ister hep mutlu etmek ister
Helalim dediği bir insana bu gibi güzelliklerden mahrum etmek gerekiyor
Türkiye şartlarında ve kirada kalırsak çok şanslı olacağını söyleyemem. Karımla bir sürü şey yapmak isterim o yüzden kısıtlı olur. Maddiyati bi kenara bırakırsak her konuda şanslı olur. Kendimi övmek istemiyorum o yüzden daha da anlatmicam sksjskks
Her daim yanında olurum, hasta olduğunda ona sıcak çorbalar yaparım ellerimle içiririm, yaralandığında yaralarını kendi ellerimle sararım, bu ruhen de geçerli buarada… 12 yıldır Piyano çalıyorum ona güzel şarkılar çalarım… Çok güzel tatlı yaparım birlikte keyifle yeriz… Ve her zaman neşeliyimdir insanların enerjisini yükseltirim…Her zaman en positifini düşünürüm…Gezmeyi çok severim birlikte çok güzel yerler keşfederiz… Yanii kısacası dünyanın en şanslı ve en güzle çifti oluruz 🤩
- Kişisel temizlik ev temizliği ve derli toplu olma konusunda - Her türlü yemeği yapabilme konusunda - Espritüel eğlenceli fakat şebek olmama konusunda - Dış etkenlere ve tehlikelere karşı sert ve cesur ama eşine karşı maskülen bir centilmen olma konusunda - Yerine göre uzun sohbetler yerine göre huzur dolu sessizlikler konusunda - Yatakta dominant ve hazza giden profesyonel dokunuşlar konusunda
Dış görüntü olarak yanına kesinlikle yakıştıracağı üstüne pavyon uyusturucu alkol kahve kumar gıbı kulturlerı olmayan ! Çocukları çok seven bir eşi olur bunlarda gurur duyması ıcın yeterlı özellikle su dönemde ;)
Anlayışlı empati yapabilen çalışkan biriyim, belki duygularımı çok iyi yansıtamayabilirim ama her an yanında olurum en büyük destekçisi olurum her zorluğu birlikte başarırız
Kizlar hep oyuncak ayi ile buyurler ve buyuduklerinde bile pelus ayilari muhakkak olur. Onun artik gercek bi ayicigi olucak diye cok sansli bence sjdjshsjsjsj
Bişey soracağım, herkes bu kadar iyide. Dışarıdaki bunca ş*errefsiz nerden türüyor diye sorarlar adama, kusura bakmayın da her insanın göstermediği yanları vardır. Zira boşanma oranları bunu destekler nitelikte. Saygılar...