Her yönden
Hiçbir yönden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Benimle evlenecek olan deli dolu çocuksu çılgın duygusal hiperaktif romantik egzotik erotik doyumsuz seviyorsa bu yönlerden şanslı olur..
Ek olarak, seven sevdiğini ezdirmez ezdirmemeli asla ezdirmem hiç kimseye laf söz ettirmem kendi ailesine dahil söz ettirmem. Korur kollarım severken çocuk gibi saf ve masum korurken ise adam gibi önceliğim o olur tüm önceliklerim hayatımın merkezine onu koyarım, her şey ondan bir parça olur, onsuz adım atmam. Gezecek tozacak eğleneceksem aşkımla isterim..
Yükünü hafifletmek için fazlası ile çalışır çabalarım. Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır. Her şeyine ortak olurum her yüküne, gülmesi için muziplikler yaparım her şeyden oyun eğlence çıkartabilirim. Şempanze bile olurum yeter ki gülsün... 😅
Ben gerçekten seviyorum çünkü yani benimle evlenen kadın her yönden şanslı olur onu hiç bir zaman terk etmeyeceğim için gerçekten seveceğim için her zaman yanında olacağım için şanslı olur. ben de aynı şekilde sevdiğim kadına güvenmeliyim her zaman için yani bu tek taraflı olmaz doğal olarak insan her zaman için hem güvenmeli hem de değer vermeli mesela benim eşim olursa bir gün kendimden daha çok eşime değer vereceğim tabi ki de bu benim için oldukça önemli bir konu çünkü. ayrıca Aşk, çok güçlü bir duygudur ve insanları büyük şeyler yapmaya itebilir. Ancak, aşk için her şeyin yapılabileceğini söylemek doğru değildir. Aşk, her zaman mantıklı bir karar değildir ve bazen aşk için yapılan şeyler, kişinin kendi zararına olabilir. mesela sevdiğim kadın için her şeyi yapardım ama bunu herkes yapmazdı. Aşk için her şeyin yapılıp yapılamayacağı, kişinin kendi değerlerine ve inançlarına bağlıdır. Bazı insanlar, aşk için her şeyi yapmaya hazır olabilirken, bazıları ise aşk için kendi değerlerini ve inançlarını feda etmeyi kabul etmeyebilir.
Kendimi ve hormonlarımı tanıyorum. Dopaminlerimin nasıl çalıştığını biliyorum bu yüzden onun ve benim sevebileceğim her zaman yeni şeyler bulabilirim, oksitosin hormonumun bende nasıl çalıştığını biliyorum ve bu yüzden aldatmaz ve sadakatli bir ilişkiye sahip olurdum, serotonin hormonumu tanıyorum ve ona sevgimi gösterebilirim , onunla ideal bir sohbet havamız her zaman olacak. Endorfin hormonumu tanıyorum ve kendimi ve onu spor ve fiziksel aktivitelerin olduğu her türlü eyleme teşvik edeceğim, onunla fiziksel bağımız her açıdan iyi olacak. Ayrıten yenilikçi ve mantıklı karakterim onu her zaman koruyup kollardı. Ancak eksik olduğum bazı yönler de var. Aşırı seçici bir yapım var. Ve sarkistik bir mizaca sahibim. Zeki veya anlayışlı değilse sohbetin muhtemelen ilk 10 dakikasında beni bıçaklamak isteyebilir :D
Cevap
20Cevap
Bir yanım ciddi bir yanım deli dolu çocuksu bir ruh eğlenir benimle olan
Heryönden maddi manevi birkere zengin ederim onu bukadar tutumlusunu bulamaz heryemeği yaparım titiz ve temizim nerde ne giyeceğini ne konuşagını gayet iyi bilirim gibi gibi
Memlekette bu kadar dürüst insan olduğu yorumları okuyunca fark ettim 😂 ara da sokağa da çıkın yahu sosyal medya kölesi olmayın kdmrkf
Teker teker yazsam kendimi övmüş olurum işte kısaca iyi biriyle sevgili olmuş olur
Benimle evlenecek olan asla şanslı olamaz. Umduğunu bulamaz çünkü.
PP harika bayan
Hayatını zeki düzenli başarılı ve temiz biriyle kafası rahat geçirir
Boşandığında bekar hayatı daha çekici oldugunu anlar
Her yönden şanslı olur yaa 💅🏻😄
Çok ilgili fedakar oluşum
Ne güzel eğer karşınızdaki insanda tıpkı sizin gibi ise bence bu ilişki gayet güzel bir ilişki olur. İlgili erkekte bence kadınlar için büyük bir şey. Çünkü genelde en çok ilgi gösteren taraf kadınlar erkekler değil.
Zaten kriterim içinde ilgili olması var
Kendine sadık ve dürüst bir eşi olur. Bu yönden şanslı.
Her yönden en cok cinsel yönden. İstekli lıbıdosu yüksek biriyse tamamdır
Çok düşünceli olduğum söylneri
Eğlenceli biriyim sürekli güldürürüm onu
Biz dünyayı bahşedeceğiz 🌝
Eğlenceli bi evliliğimiz olur
Bedeniyle birlikte ruhunuda okşarım
Tanıdığın son adam olabilirim bu yönden şanslı olursun
Her yönden.
Aynen benimle evlenende her yönden şanslı olur ama çok kıskanç bir insan olduğum için sanırım bana katlanması çok zor olur onun için. Onu sürekli sıkarım ilgim ile bunaltirim ben çekemez beni..
Süre yönünden ve tek eşlilik 👌
Dünyanın en şanslısı diyebilirim
Her yönden
Her yoneden
Her yönden.
her yönden
Aç kalmaz kdjejdjd
Benimle evlenemez 😂
Sadakat
Yorumsuz😁
Hiçbir yönden
Her yönden