Benimkinin en şanslı olacağı konu, sürekli damadından yana bir kaynanaya sahip olmak. Rahmetli anneannem de sürekli babamın tarafını tutardı, annemi haksız bulurdu. Muhtemelen annem de damadını benden daha üstün tutar heheheheh
2 ay
Benimkinin en şanslı olacağı konu, sürekli damadından yana bir kaynanaya sahip olmak. Rahmetli anneannem de sürekli babamın tarafını tutardı, annemi haksız bulurdu. Muhtemelen annem de damadını benden daha üstün tutar heheheheh
Onu dünyalar kadar çok seveceği bir eşe sahip olucak dürüst yalansız dolansız onun için herşeyini feda edecek bir erkek ile ömrünü devam ettirecek olması bence yeteri kadar şanslı olduğunu gösterir
Senin mizahın da efsaneymiş 😂 Kaynana konusunu garantiye alman büyük avantaj bence 🤭 Benim eşim için en şanslı olduğu konu sabırlı ve sakin oluşum diyebilirim. Kriz anlarında panik yapmam rahatlatır. Bir de ev ortamını huzurlu tutmaya çok önem veririm. Huzurlu ev + anlayışlı eş = büyük şans 💛✨
Cevap
3Cevap
Her konuda yardımcı olurum ev işlerini ondan daha çok yaparım her konuda el üstünde tutulur ve kaynanasının en sevdiği gelin olacağı kesin ☺
Sanırım yemekleri benim yapmam olurdu. Zira, yemek yapmayı seviyorum
cilvemle bayıltcam onu
Çok var..
siz ewlimsnz
No
okey good
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?