Sizinle yuva kuracak veya kurmuş olan insan, en çok hangi konuda kendisini çok şanslı hisseder? 💌

Sizinle yuva kuracak veya kurmuş olan insan, en çok hangi konuda kendisini çok şanslı hisseder? 💌

Benime evlenen insan her açıdan çok şanslıdır sevdiğim kadını hiç ibr zaman bırakmam onu ömrümün sonuna kadar severim.. ayrıca aşk çok güzel bir duygu bunun değerini de biliyorum her zaman ama aynı zamanda Aşk, karmaşık ve güçlü bir duygudur. Sevgi, şefkat, bağlılık ve tutku gibi birçok farklı duyguyu içerebilir. Aşk, bir kişiye karşı güçlü bir çekim ve ilgi hissetmektir. Bu çekim, fiziksel, duygusal veya ruhsal olabilir. Aşk, genellikle olumlu bir duygu olarak görülür. Ancak, aşk bazen acı ve hayal kırıklığına da neden olabilir. Aşk, bir kişiyi daha mutlu ve tatmin olmuş hissettirebilir. Ancak, aşk aynı zamanda bir kişiyi savunmasız ve incinebilir de hissettirebilir. bu açıdan da sevgilimin değerini bilirim.
Ahh gelinliğe düştüm🙄😻
Bir kere çok sevecen samimi bir insanım. Her daim iyiliği ve inceliği savunurum. Hayvanları, çocukları, insanları, doğayı çok seviyorum üretken bir kadınım elimden her iş gelir çok güzel yemekler yaparım tatlılar pastalar kurabiyeler kekler oooo😄 çizimler yaparım şarkılar söylerim ee birde ôğretmenim daha ne olsun 😄🤭 hayatımda kendimi bu sitede övdüğüm kadar hiç bir yerde övmedim🤭
Dimi amaaa😍😍😍 Ben de ba-yıl-dımm! Darısı sanaaa 😂💜
Boşuna övmek değil ama hepsi sende olan özellikler 🤪💕
Anlayışlıyım, samimiyim, güler yüzlüyüm. Bu konularda şanslı hissedeceğini düşünüyorum. Bir de benimle sıkılmaz, garantisini verebilirim😄
Samimiyet ve anlayış konusunda şanslı hissedebilir.
Cevap
11Cevap
Kendisini dünyanın en güzel kadını gibi hisseder.
Sevildiğini de bilir.
Her konuda da tatmin olur.
çoook şanslı olduğu konular olacak köftehorun ama haberi yok
Örnek alalım 😄
100lerce var hepsini sayarsam kalp krizi gecirrisin
Birini soyleseniz yeterli 😄
mükemmel bir aşçıyım sabah kahvaltı öğlen yemeği birlikte hazırlar yeriz her akşam yemeğinde kırmızı mum olmazsa olmazımdır.
Kraliçem olacaktır kendisi bebeğim gibi sevilecektir.
Göğsüme yatıp sabaha kadar benimle dertleşebilir
bir sorunu oldugunda anlatabilir dinlerim.
En önemlisi anlaşılmamak gibi bir sorunu olmayacak.
Bunları geriye 95 kaldı onları da bir ara yazarım. Lakin bunları hakedcek bir kadın lazım önce
Ne mutlu o kadına öyleyse 😄
Öyle bir kadın yok ki.. Baş tacı yaptıgım en son kadın benim başımı kesip gitti. O yüzden bu yazdıklarımı bir kadın ancak rüyasında görür artık.. devran döndü eski ben yok... 🙃 Restoranım var canı yemek mi istedi geçsin koysun tabağa istediğini yesin. ben artık birlikte yapmkla uğraşmam gidiyorlar...
Bu dedikleriniz geçmişteki sizmiş o halde. Doğrudur. 😃
EVet aynen öyle bana erkekliğimi hissettirecek saygı duyacak bir kadın cıktıgında karsıma ancak ozaman eski halime döner onu bulutlarda hissettiririm. yoksa bir kadının Şu an gözümde duvardan farkı yok.
Hayırlısı olsun 🙂
Allahin emaneti diyip hem bu dünyada hemde ahirete hayat arkadaşım olur... Allaha ettiğim duamdir
Evlilik mi? TÇbe esta. akşam akşam niye beddua ediyorsun ya
İyi insanım fiziki özelliklerim yerinde o kadar güzel değilim ses güzel herhalde bunlar
Seversen gerçekten güzel severim.
Daima güler yüzlüyüm
Mizahım olabilir
hayatı boyunca güleecek
Her konuda şanslı hissedebilir 😄
Sadık bir eşşek bulmuş olur
Buna o karar versin.
Sevgi
Huzuru saygı ve güven duymasi
İnadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?