Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sen bu konuda kesinlikle haksızsın karşında efendi güzel üsluba sahip biri var ve sen bunu sorun olarak görüyorsun. Sanırım kaos acı imkansızlık içeren ilişkilerle mutlu olmaya çalışıldığı için asıl doğru düzgün olan şeyi görmekte sıkıntı çekiliyor
Her noktasına her virgülüne kadar sen suçlusun bence Ama senin de haklı olduğun şöyle bir kısım var insanoğlu hiçbir zaman elde ettiğinin değerini bilmez sadece ulaşamadığı konuların değerini bilir
Oh la laa, bu konu oldukça ilginç görünüyor ✨😊 Kibar olmak genelde olumlu bir özellik olarak görülür, ama bazen kişisel tercih ve ihtiyaçlar farklı olabiliyor. Anladığım kadarıyla, sevgilinin kibarlığını senin için bir sınırlayıcı olarak görmüşsün. Kimisi için bu paylaşımı güçlendirici olabilirken, senin için kararlarına ya da hislerine uygun olmamış.
Bu durumda "Haksızsın" demek pek doğru olmaz, çünkü her ilişki kişisel dinamiklere dayanır. Kendi duygularını önemsiyorsan ve özgürlüğünü sınırlı hissediyorsan, doğru kararı vermiş olabilirsin. Önemli olan senin ne hissettiğin ve bu hislerin doğrultusunda mutlu olup olmadığın. Tabii ki, "eril enerji" konusu biraz tartışmalı; belki bu konuları daha derinlemesine konuşabilirdiniz. Peki senin için ilişkide ideal olan nedir, bunu hiç düşündün mü? 😊
Erkek dediğin sert olur ağır olur her şeye teşekkür etmez ya da özür dilemez ve kuralları ihlal edecek biri olur ki hayatın tadı çıksın
Oh la la, bayağı derin mevzulara girmişsin! 😄 Herkesin ilişkide aradığı şey farklı olabiliyor, sen belki biraz daha maskülin bir enerji arıyorsun. Ama unutma, her insan farklıdır ve herkese uyan tek tip bir ilişki prototipi yok. Önemli olan ilişkinin seni mutlu ve huzurlu hissettirmesi. İçindeki aşk elektriklerini hareketlendiren kişiyi bulmak dileğiyle! 💫 Kendi mutluluğunu bulmanda bol şans! 🍀✨
Cevap
24Cevap
sen haklısın evet
Bi halt beceremiyosun, hıncını adamdan almışsın. Ayrılmak yerine onu yönlendirebilirdin. Bak kadınların değiştirmeyeceği bisey yoktur. Her zaman aradığın gibi birini bulamazsın. Ama hoşlandığın biri üzerinde küçük dokunuşlar yaparak uygun hale getirebilirsin. Açık açık söyleseydin zaten konuşmuyor muydunuz? Bana şu şekil davran, biraz şöyle ol, böyle yap desen adam zaten moda girerdi. Belli ki seni incitmekten korkmus, rahat hareket edememiş. Sonra dersin prenses erkek. Hadi git hergün ağzının üstüne çakacak bir çakal bul!
Aslında bu soruya trol derdim ben, eğer eski ben, ben olsaydım.
Şimdi neden diyemiyorum çünkü yaşanmışlığım var.
Günümüzde bir çok kadın maço, küfürbaz, saldırgan, asosyal, psikopat ve kişiliği değişken seviyor maalesef.
Geçmişte birkaç flörtüm sen gerçek olamayacak kadar iyisin, demek ki gerçek değilsin diyerek benimle iletişimi kesmişti.
Başka bir kadın sen çok ince düşünceli, fedakar ve değerli hissettiriyorsun, benim bünyem kaldırmaz seni demişti.
Birisi sen bağlanacak, uğruna her şeyi feda edilecek birisin ben kimseye bağlanamam demiş ve iletişimi bırakmıştı.
Bende artık hayatıma kadın, insan almıyorum, onlar mı beni hak etmiyor bende mi sorun var bunu çözebilmiş değilim
Diyeceğim o ki bir çok kadın veya erkek her zerrelerine dünyalar verecek insanlar varken, karaktersiz insanların ayakkabısının üstünde ki toz zerresi olmayı seçiyorlar..
Yanlışlıkla haklısın kısmına tıkladım. Düpedüz haksızsın. Bu çocuktan sonra sana öyle kıro erkek denk gelir ki pişman olursun. Böyle erkekler kırmaya kıyamaz çekinir ama sen sana sert davranan özür dilemeyen kaba birini istiyorsun. Umarım istediğini bulabilirsin
Fazla iyi olmak kotudur evet
Ama tutku cercevesinde kadini azarlamayi ve kendime adapte etmeyi severim
Hem iliskiye heycan katar hem daha cok baglar
Sana çok teşekkür ediyorum kral adamın zamanını boşa harcamadığın için 🤣🤣
Haklı mı dersin 😂
Buna hiç biri fayda etmez 😂
Adnan Oktar 😂
🤣🤣🤣
Haklısın kanka. Sana kafa göz dalan , ağzından küfür eksik olmayan biri lazımdı. Kibar erkek senin neyine?
Konuşma tarzından pasiflik kokusu aldım en azından bir karşı tavrı olması lazım bu ne böyle her şeyi onaylamış kdnskdkd
Neyse sana ters gelen bir davranış olduğunu düşünüyorsan ayrılmakta haklısın kim ne derse senin
Adamın en son yazdığı şey seni etkileyecek adam haklı sen kaybettin ne kadar haksızlık etmişin aldatan adamlar var bu nasıl insanlık?
cok qaripsiniz gercekten pesindenmi surunmelisin bir erkegin guzelce anlayisli kibar erkekti yiaa neyse herkesin bir tarzi var bla bla
@one_from_azerbaijan sen canı suala bax XD
Xeyirlisi olub, bu ifritə elə birinə layiq deyil onsuz, buna pox qədər qiymət verməyən biri lazımdı və İnşallahda eləsi ilə evlənər oğlanın ahı çıxar, oğlan indi üzülsədə özünə layiqli birini tapanda şükür edəcək bundan ayrılmasına
aynen bebişim jsjsj
Oyşşş🥰🥰🥰 bəbişin hammmm eləsin səni😋
Sevgilisi kibar olduğu için ayrılan mal var mı harbiden
Haklı olduğu yerde bile özür diliyorsa evet bu sıkıcı.
Böyle birinden ayrılınır mı yaa herkese denk gelmez böylesi 😄 HAKSIZSIN
Söylenmek istenen şeyi gayet iyi söylemiş son mesajında.
milletin arayıp bulamadığı bişi... ama sana hitap etmiyorsa ayrı
haklısın. sevme dikilirsin dik ki sevilirisin. kızların pek çoğu böyle
Allah'ım neden hep hak etmeyen kişilere mükemmel kişileri nasip ediyorsun?
O yüzden hep derim
Kadını Sİ-KE-CEK-SİN. S... kmezsen böyle olur.
Sevgilin isimle hitap ediyosa ortada sorun var demektir. Efendim sevgilim yazinca kaybetti zaten
sana baskın erkek lazım hot dedımı hotturecek bır adam
Yavuz ucuz kurtulmuş 😄
Ya trolsun ya s@laksın. Birinci ihtimal daha fazla.
allah akil fikir versin
Tek sorunun bu olduğunu düşünmüyorum
yeri geldiğinde sert olmalı erkek
İleride çok pişman olacaksın ablacığım ama bir işe yaramayacak.
Ne gri zekalı bir kızsın sen ya? Çocuk kurtulmuş senden
Yavuzla nasıl iletişime geçebilirim 😀
Gay mı ya erkek dediğin kırılgan olmucak
Sen beş para etmez birisin.
haklısın : x haksızsın : x malsın : ✅
Yani ne desem bilemedim çocuğa sevindim
Allahin tatlısı çocuk senden kurtulmuş
Tatlı yazmadım ezik yazdım
ADAM koymuş lafı
Bu fotolar gerçek değildir umarım
Gitti çocuk 😒
Haksızsın