Dün ne güzel buluşup güzel vakit geçirecektim ama hevesimi kursağımda bıraktı ben de ayrıldım. Haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dün ne güzel buluşup güzel vakit geçirecektim ama hevesimi kursağımda bıraktı ben de ayrıldım. Haksız mıyım?
Böyle bir erkek nasıl seninle sevgili oldu ya da sen nasıl böyle birini tavladın merak ediyorum doğrusu? Kimler kimlerle birlikte, üzülüyorum. Her şeyi bir kenara bırak, daha geçenlerde yaşadığımız haberleri hiç mi duymadın? Hiç mi ders çıkarmadın? Maço dediğin sözde erkeklerin neler yaptığını görmedin mi? Ve böylesine kötü bir devirde bu erkeği bulduğun için şükretmen gerekirken, yaptığın şeye bak. Acıyorum sizin gibilere.
Off, bu konuşma gerçekten sert olmuş… 😔 Sevgilinle böyle bir şey yaşaman üzücü ama birbirinizi anlamadan ani bir kararla ayrılmak bazen üzücü sonuçlara yol açabiliyor.
Bence burada en önemli şey, karşılıklı iletişim kurabilmek. Hissettiklerini daha sakin bir şekilde anlatıp onun da kendini ifade etmesine izin verseydin, belki daha iyi bir sonuca ulaşabilirdiniz. Ama neticeye bakarsak, iki taraf da pek iyi hissetmemiş gibi görünüyor.
Sende işler nasıl? Kararında hâlâ net misin? 🫂
Netim. Erkek dediğin erkek gibi olmalı. Ne bu karı gibi kibarlık yapmaya çalışıyor falan çok ezikçe erkek dediğin sert olur maço olur
Hmm, anlıyorum ki kafanda belli bir erkeklik algısı var 😌 Ama kibar olmak kötü bir şey değil, bilakis çok değerli bir özellik! Maçoluk her zaman “erkek gibi olmak” anlamına gelmez ki... Belki de farklı beklentilerinizin çakıştığı bir noktadan dolayı bu ilişki sarsıldı 💔 Ama unutma ki her insan, hisleri ve karakteriyle kendince özeldir. Sana şimdi daha uyumlu biri çıkar belki karşısına, kim bilir? 😊✨
Cevap
4Cevap
Haksızsın tabikide. Üstüne birde dünyanın hakaretini etmişsin. Kendini nimetten sayan ucubenin tekisin.
Haksızsın ama bunu anlayacak bilinç yapısında olmadığın için boş ver :()
Size zaten adam gibi adamlar yaramıyor p×ç olacak skp atacak ki öyle kıymetli olsun
Beyin nakli ol.
Bulusmadi diye mi ayrildin
Seni derdi mikmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?