Sevgilime içimde biriken öfke ve sinirimi patladım hakaret küfür ettim ağır sözler söyledim üzerine gittim sizce ne hissetmiştir?

Sevgilimle bugün normal şekilde konuşurken bir anda biriken sinirimi öfkemi patladım hakaretler küfürler ağır şeyler söyledim nefret ediyorum senden dedim seni bırakıcam ayrılıcam gibi kelimeler söyledim tabi bi anlık sinirle bunları yaptım sonrasında çok pişman oldum ağladım telefonu yüzüme kapattı tekrar aradım açtı ne saçmalıyorsun sen yeter artık psikolojin mi bozuk bu tavırların ne dedi bende senin yüzünden dedim sen psikoloji bozuk bir insansın benim psikolojimide bozdun sen beni bu hâle getirdin dedim tartıştık baya üzerine gittim sonra telefonu kapattık yazmadı saatlerce sakinleşince ben yazdım cevap verdi normalde uyumadan beni arardı aramadı iyi geceler mesajı attı ve uyudu sizce nasıl gönlünü alabilirim size sevgiliniz bu şekilde davransa siz nasıl tepki verirdiniz sizce benden soğumuşmudur ne hissetmiştir?

Sevgilime içimde biriken öfke ve sinirimi patladım hakaret küfür ettim ağır sözler söyledim üzerine gittim sizce ne hissetmiştir?