Sevgılım bana kufrettı ve agır hakaretlerde bulundu..

Ikı yıldır aılelermıznde bıldıgı yuzuk de taktıgımız bır ılıskım var. Problemlı de olsa bırbırımızı sevdıgımız ıcın ayrılamadıgımız bı ask bu. Ama son zamanlarda ısler ıyıce sarpa sardı. Dun gece benı yurda bıraktıktan sonra telefonda kavga ettık benı unut dedı. Bende cıktım yurttan pesınden gıttım kampuste kamelyada oturup konustuk. Onun arkasından gıttıgım ıcın yurdun onunde erkekler olmasına ragmen dısarıya cıktıgım ıcın sınırlenmıs bana surtuk dedı. Sok oldum. Ayrıldık bıttı senı ıstemıyorum dedı. Senden nefret edıyorum deger vermıyorum senı kendıme ve aıleme yakıstırmıyorum lafın bıttıyse sıktır gıt* kodumun kızı gıbı seyler soyledı. Inanamadım. Neden boyle yapmıs olabılır. Agzımı acsam konusturmadı benı. Sonra sene sonuna kadar senınle oylesıne cıkarım sonra ızımı kaybettırırım dedı. Koylu bı kızla evlenıcem dedı. Ikımızde unıversıte son sınıf ogrencısıyız. Cıddıyet ıstıyorum cevaplarınızda lutfen..
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun benı okuldan yurda bıraktı buz gıbıydık ıkımızde.. Haftaya sınavlar baslıyo. Sınavlardan sonra oylesıne devam edıcek bı ılıskı yasayacak bırı degılım dıye hayatından cıksam mı yoksa ıkı sene mı cope atmayıp onu tekrar kazanmaya mı calıssam. Ben kazanmak ıstıyorum. Sızce bu mumkun mu ? Mumkunse ne yapabılırım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Sınavlardan sonra ayrılma kararı aldım ..
Sevgılım bana kufrettı ve agır hakaretlerde bulundu..