Birisine gıcık kaptım mı bu nefret derecesine dönüşüyor?

Olay şöyle. Bu çok başıma geldi, özellikle yurtta. Üniversite ilk senemdi, odada bir kız var işte. İlk başlarda değil de biraz zaman geçince artık varlığına bile katlanamaz hale gelmeye başladım, öyle bir nefret ve kin oluştu ki içimde ona karşı, neredeyse öldürecek duruma geldim. Halbuki bana hiç de zararı olmamasına rağmen. Öncelikle şivesine ve o kalın ses tonuna öyle ayar oldum ki anlatamam, bir de hafif yüksek sesle konuşuyor o an onu orada parçalayasım geliyordu. Daha sonradan tipine vücuduna karşı gıcık olmaya başladım, yani görmeye bile tahammül edemiyordum artık ve bu kızla tam 1 senem geçti odada. Ben bilirim ne yaşadığımı, bu ne yapsa ne dese ben delleniyorum yani. Zaten öyle samimiyetim falan da yoktu. Daha sonra bu gitti başka odaya, ben rahatladım diye seviniyorum ama aynı kattayız, bunun sesini duydukça bana bir şeyler oluyor neredeyse kafayı yiyecek duruma geliyorum. Her neyse ikinci senemde de odaya farklı bir kız geldi, buna da daha sonradan bir kin kapmaya başladım, aynı şeyler ilk kızda olanlar da bunda oluyordu yani, tekrarlamayacağım, bu kızı da görmeye tahammül edemiyorum, aşırı derecede nefret boyutuna ulaştı artık durum, ne yapmam gerek, bu bir psikolojik rahatsızlıksa eğer adı nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kibirli bir insan hiç olmadım yanlış anlaşılma olmasın. Öyle bir şey ki bu, biri gözüme bu şekil görünürse ona katlanamıyorum, nasıl anlatsam bilmiyorum bile. Varlığı bile benim delirmeme sebep oluyor mesela... :(
Birisine gıcık kaptım mı bu nefret derecesine dönüşüyor?