Benim zor zamanımda yanımda olmayanı, niçin güzel zamanlarımda.. yanımda olmasını isteyim ki?
Zor günlerini kendi başına bir şekilde atlatan zor zamanımda elimden tutmayan benimle olmayan birini neden neşeli anımda mutlu anımda yanimda olsun ki?
Bu yazdıklarımı şöyle düşünelim! Şu anda yalnızım kimse yok bir süre sonra olacak biliyorum niçin ben olduğu gibi kabul edeyim sizi? Beni görmeyeni ben yaşıyor bile saymam? Yanlış mı?
Zor günlerini kendi başına bir şekilde atlatan zor zamanımda elimden tutmayan benimle olmayan birini neden neşeli anımda mutlu anımda yanimda olsun ki?
Bu yazdıklarımı şöyle düşünelim! Şu anda yalnızım kimse yok bir süre sonra olacak biliyorum niçin ben olduğu gibi kabul edeyim sizi? Beni görmeyeni ben yaşıyor bile saymam? Yanlış mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Amik hepinizin:)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimseyi olduğu gibi kabul etme zorunluluğun yok ve bu seni nefret dolu birine dönüştürmez. Ki en güzelini yapmaktasın sakın taviz verme kendinden geri dönüşü olmuyor. Yalnızca kötü gününde yakın ilgi gösterenlere de dikkat et kimin ne olduğu belli değil
Haklısın bende öyle düşünüyorum.. öyle uyguluyorum zaten zaman beni çok güçlü birine dönüştürüyor acımasız bu saatten sonra kimseyle ışım olmaz tek dostu insanın para oda olmayınca yalnızsın bu
İnsanın tek dostu ve aynı zamanda en büyük düşmanı kendisidir. Yalnız başına yaşadığın zorluklar senin sana yetmeni sağlıyor demek ki. Ama para paylaşılacak bir şeyler kazandırsa da onun ağzı ve kulağı yoktur, dinleyemez ve konuşamaz. Kendinle ancak bir yere kadar paylaşabilirsin bu yüzden sen de başkalarının iyi gün dostu olmaya bak.
İyi günde olmuyorum kötü günde menfaati için yapmayacağı şey yok insanların ben sinirli adamim am1na koyar geçerim o insanların. :)
Çok sinirlenme yahu sağlığa zarar :)
N'apayimmm beee omurgasız hatun.. Adam gibi insanlar olsun canımı bile veririm..:) hayat yalan dolu k4ahpe dolu
Öyle anonim bey, beklentileriniz karşılanmıyorsa siz de haklısınız kolaylıklar dilerim
Bey olmak kolay size göre heralde. Siz paranın köpeği oldunuz :) bir beklentim var adam gibi bir kadın ile ömür geçirmek gerisi umrumda değil k4ahpe hepsi:)
Tabii paranın köpeğiyim ben:) ama sizin ilişki hayatınız umurumda değil ne yazık ki, hoşça kalın
Ben ilişki flört anlamam varsa vesikalık fotoğrafını ver koyayım cüzdanıma... Ben bu boş ilişkileri çok yaşadım:) benim de değil herkes kafasına göre prenses.