İçimdeki nefreti atamıyorum?

Merhabalar. Bugüne kadar bir çok ilişkim oldu. Sıradan bir tipim. Tek kusurum denebilecek şey gerçekten kıskancım. Ancak bunu tüm ilişkilerimde baştan söylerim. Bu sayede beni kabullenen böyle kabullenir. Karşıdaki insana değer veririm. Ancak bu şekilde kabullenip bu yapıda olan bir insanı aldatan mı dersin söz dinlemeyip sürekli kıskandırmaya çalışan mı dersin sürekli bu tip kızlara denk geldim. En son ilişkimde artık öfke delisi oldum. Ne söylesem laf dinletemedim. Ben bayanlar hakkında hiç yorum yapmam kimsenin tarzıda beni ilgilendirmez. Türban takanda mini etek giyende. Ama sevgilim olunca her şeyi kontrolümde isterim. Akrep burcuyum sanırım bundan. Kıyafetten tut istemediğim insanlarla görüşmemesi gerektiği hakkında neredeyse her konuda çocuk eğitir gibi anlattım düzgünce yine bana mısın demedi. Bende kovdum. 1 hafta sonra yeni sevgili yaptı falan. Konu şu ki kızlara güven tamamen sıfıra inmiş durumda ve neredeyse çevremde her kıza karşı müthiş bir öfke içerisindeyim. Her kız aynı değildir lafı sanki beni daha da salak yerine koyacaklarmış hissi uyandırıyor. Bu yanlış bende farkındayım. Bu kontrolü sağlayamıyorum. Ne yapabilirim? Neden ciddi erkekleri kızlar salak olarak görüyorlar? bu arada yaşım 23.
İçimdeki nefreti atamıyorum?