OGlum benden nefretmi ediyor naapmalıyım?

selam kardeşlerim bacılarım yigenlerim

Ben Mine anneniz benim bir erkek evladım var doğduğu gün Rabbime dua ettiğim ve hala iyi ki evladım var dediğim allahtan sonra sevdiğim yegane Allah'ın bana emaneti evladım Allah tan sonra onun sevgisi yücedir rabbimin emanetidir şu an 26 yaşında her daim yanında olmaya çalıştım ama çok yanlışım var çalışmak zorundaydım ve çocuğu yalnız biraktim derken babasından ayrıldım onda kalmıştı ama içimde her zaman ondan haber alıyordum babasının tarafı kötü davranmis bende evlenmistim yanıma aldım her şey çok güzel di ben cezaevine girdim ve benim canım evladım annemin yanında kalmak zorunda kaldı sonra babam beni sevmiyor du tabiki çocuğa oda kötü davrandı tabikide bide başka evde kalmanın ne baskıları vardır tahmin edemezsiniz ben bile tahamul edemiyordum benim evlat beni hep bekledi ama bende ne ev kaldı ne para evim vardı satıldı bende pes parasız çıktım cezaevinden annemler burya gel dediler ama ben yine pis işlerin peşine düştüm para peşine naapicaksam şuanda bile param yok çocuk hep beni bekledi sabırla neyseki annem iyi biri ama çocukta eminimki annem beni istemiyor gibi bir izlenim olmuştur yakindi bana tüm masraflari bendendinzaten anneme guvendigim için yanında bıraktım hayatim tehlikleydi kişiliği ve karakteri çok düzgün bir insan ona ev aldım ama başka bir şehirden ilgilenemedim yalnız kaldı okul kazandı kolay değil tabiki başak bir şehre tek başına adaptasyon yapmak ben o arada biriyke tanıştım ve evlendim beni çalıştırması tabi bu arada bütün herşeyin eşim karsiliyirdu hahkini inkar edemem babasının yapmadığını yaptı ve beni çalıştırması ama eskisi gibi çok para vermeiyirsum haftalık 4000 5000 civarı baya bir süre geçti onun yaşadığı şehre taşındım ama haberi yoktu onu kendimce koluyirdum

Sonra bir kızla tanisti kendisinde yaşadığını kendi bilir kız ailesiyle gorusmeyen bir kız araları iyiydi ben uzaktan gözlemci ne isterse aldım ne istese yolladim askere gitti geldi kız bunu kendi evimden kovuyormus altın biriktirmiş ler PC almış kendine alsın rabbim korusun evlatlarımızı cümleten kız buna vuruyormus falan kovuyormus evden haberim yok kız bunu İst yolladı evi bosaltiyormus yine haberim yok

Altınları piciyi almış benim evladın çektiği yeter bence bide üstüne kız piskolojisini bozdu bende şimdi yanına geldim ve beni istemiyor benim düzenini bozdun git falan diyor bende evinde ne eksik varsa almaya çalışıyor um beni kesinlikle istemiyor bana kan kusturdu benle diyolaga girmiyor ben onun gönlünü almaya çalışıyorum telini fapan degistim ama hep bir ters davranıyor sizce naapmalıyım dostlar kafayı yiycem bana akıl verin can dostlar

Güncellemeler
1 yıl
Oğlumun sevgisini nasıl kazanırım aradaki boşluğu nasıl dolduururum
Güncellemeler
1 yıl
Oğlumla aramı nasıl düzeltirim
OGlum benden nefretmi ediyor naapmalıyım?