Herkese kendimi ezdiriyorum
kavgada karşıma cümle bile kuramıyorum
neden böyle? O insanlar çok kitap okuyan tipler değil ama ben arada kitap da okuyorum neden 2 cümleyi bir araya getiremiyorum. Çocukluktan gelen iletişim sıkıntım var anlamıyorum
herkes bana karşı zıt düşünüyor
Fikrimi söyleyince her şeyime hakaret ediyorlar
cevap veremiyorum
beni ezdiler diye mutlu oluyorlar?
kavgada karşıma cümle bile kuramıyorum
neden böyle? O insanlar çok kitap okuyan tipler değil ama ben arada kitap da okuyorum neden 2 cümleyi bir araya getiremiyorum. Çocukluktan gelen iletişim sıkıntım var anlamıyorum
herkes bana karşı zıt düşünüyor
Fikrimi söyleyince her şeyime hakaret ediyorlar
cevap veremiyorum
beni ezdiler diye mutlu oluyorlar?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asil olan kendini bozmaz boşver her bağırıp çağıran haklı değil kendini ezilmiş görme aptallarla edilen münakaşalarda haklı çıkamazsın imkansız bu 😉
Aynen öyle
Aklım o kadar dağılıyor ki hayatımda önem vermem gereken daha farklı şeyler var
Ama bana hakaret etmemesi gereken şeylere dahi hakaret edince ekranda olsa sinir küpüne dönüyorum
Aslında böylelerine sesini çıkarmayıp usul usul mahkemeye vereceksin sonra görücekler internetten insanlara böyle laflar söylemeyi
Ama inan bunun için bile deymezler
Bak bir gün kurtla eşek kavga etmişler eşek çimen sarı demiş kurt yeşil demiş anlaşamayınca Aslan’a gitmişler Aslan da kurt sen suçlusun demiş tabi kurt anlam verememiş olay şu ki eşeklerle münakaşaya girmeyeceksin suçlu sen olursun 😅 boşver mahkemeyi kendi bildiğin gibi yaşa ayrıca
Haklısın benim takıldığım noktalardan biri şuydu
Acaba kelime dağarcığım bu kadar mı düşük cevap veremedim orada kalmakta direndim. Ben gittikten sonra mesajlarını gördüm baya gücüme gitti ondan.
Genelde bazı insanlarla iletişimim sıkıntılı olmuştur anlam veremiyorum aynı şekilde ondan dolayı
Ama teşekkür ederim
Kendini rahat ifade edeceğin ortamlara gir bildiğinde konuş bilmediğinde dinle saygı görürsün 😉
Haklısın ne desem valla
Sizinle konuşunca rahatlık çöktü içimdeki sıkıntı gitti çok sağolun keşke bunu her daim devam ettirebilsem size bir şey sormak istiyorum
Kendinizi böyle nasıl geliştirdiniz neler yaptınız?
Kendimden büyük insanlarla konuşurken dinledim kendimden küçüklerle konuşurken anlattım bilgili olmak için okudum saygın bir insan olmak için kimsenin lafına sözüne bakmadım ve kişiliğimden ödün vermedim insanların arkamdan konuşmasına aldırış etmedim herkes bildiği gibi yaşar karakterine göre hareket eder dedim ne zaman ne sormak istersen ekleyebilirsin beni özelden yazabilirsin
Örnek alınacak insansın sen
Allah yolunu açık etsin ben bu sitede takılan birisi değilim sadece soru için kaydoldum ama çok nadir bakarım
Bana kadar çok insan var 😅 örnek alınacak ben sadece sade yaşamayı seven biriyim saolasın teşekkür ederim iyi dileklerin için kendine iyi bak ve kimsenin sözüyle üzülme bu hayata bir kere geliyorsun
Aynen öyle teşekkürler öyle olucak 🤲🏼
Fikrini kiskaniyorlar, laflarini kiskaniyorlar kaldiramiyorlar hic dert etme hepsinden irtibatini alakani kes takma bos ver
Ama o kDar ahlaki değerlerime karakterime hakaret ediyorlar ki cevap verememek o an beni mahvediyor zoruma gidiyor ya da ben kimseyle anlaşamıyorum
Şaka değil son 2 senede 1 tane konuşacağım arkadaşım bile kalmadı.
Valla bende ćok laf yiyorum diyorum ki karsimdaki zaten kani bile gereksiz insan onun icin kavga edip hayatimi mahvetmeye degmez bu yuzden yanlizim normal hayattada
Haklısın aslında o kadar başım veya aklımın içi 1 milyon oluyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum
Az önce galeriden 800 fotoğraf sildim sebepsiz yere
Az önce yine sosyal medya hesabımı silmeyi düşündüm. Böyle kafamda bir şeyler dönüyor saçma sapan gerçekten. Benim herkesten uzaklaşmam lazım sanırım böyle insanlara fikir bile söylemek onları bir şet zannetmelerini sağlıyor
Ayni ben😂
Sakin arkadaşlarimiz ayni olmasin?
Bilmiyorum 😃 Allah sabır versin
Takmamak en önemli nokta
Ama bazen sinir krizinden hastaneye yatırılacak gibi oluyorsun
Valla ya napcaz knk biz
Diğer görüşlerde çok mantıklı düşünceler var
Onları uygulamak lazım
Bence küçükken seni çok susturmuşlar aynı sorun bende de var birisi bir şey dese kala kalırım.
Evet büyük bir travma atlattım
İlkokulda birinden hoşlanmıştım kız arkadaşlarım ona söylememesi için beni tehdit ederdi onun bunun saçını çek ondan hoşlanıyor gibi saçma sapan şeyler
Aile olarakta zaten ailem bana ilgi gösterirdi
Ama kavgalı bir ailede büyüdüm..
teşekkür ederim görüşün için
Bu olayların büyük etkisi var. Özgüvenin kırılmış. Kendine güvenini artırmak için bir şeyler yapabilirsin. Sana ne iyi geliyorsa artık. Bu arada rica ederim.
Birilerine hakarer et. Pratik yapacağın birini bul. Bu konuda ozguven getirir
Niye öylesin hakkını savun safsin dimi
Ne alaka?
Evet ekran görüntülerini alıp savcılıkta süründürmeliydim haklısın gerçekten yaparım bunu
Yap neyi bekliyorsun
Keyfimi
2 cümleyi bir araya getiremiyorum dedim
Yaşın kaç