Neden hep hakaret yiyorum?

Arkadaşlar merhaba, evet belirttiğim gibi sürekli hakaret yiyorum. Hemen olaya geçiyorum
Öncelikle kendimi beğenen biri değilim
Bir gün oturuyoruz sabah annem durup duruken bana dönüp dedi senin kusurun: bacakların kısa, yüzün uzun. Ve daha devam edecektı benım yüzün düstu ablam da anneme gizliden sus işareti yaptı annemde sustu. Geçen hafta kız kardeşimin hocası ile görüşmeye gittim hocası bana benzetti bende doğal olarak eve gelip söyledim annem bana dedi ki hayır onun yüzü daha güzel o çok guzel dedı bu sefer de kız kardeşim annemi susturdu ben bir şey demedim. Yarım saat önce de bana dönüp dedi ki bugün hastane de kilolu biri görsem aklıma sen geliyorsun dedı (1.64 kg 63) kız kardeşim de anne ayıp gercekten dedi yine birsey demedim.
Başka bir gun ise kız kardeşime okulda at gibi kızsın demişler. (Bir kere bana da demişlerdi ben hakaret sandım diye kimseye demedim)
Bende aaa bana da bir kere demişlerdi dedim ablam da bir kahkaha attı dalga geçer gibi ama baya nir kahkaha attı. Aksam oturuyoruz durup dururken ablam bana offf Ay git şu burnuma randevu al ya dedı direkt odayı terk ettim. Okuldan eve gelmiştim komşumuz ıle karşılaştım ablam da dedi ki o çok güzel ya dedi bende evet dedım dedı bende çok güzelim sonra durdu dedi güzel vardır güzelin üstu vardır çok guzel vardı dedı eee sende güzelin bir tık üstünün dedi. Kalabalık bır aileyiz diğer kardeşlerime hiçbiri böyle değil nir tek bana hepsi böyle çok suskun içine kapanık biriyim. Ders çalışınca onların söyledikleri her kelime bemim aklima geliyor ders çalışmamı engelliyor ne yapmam lazım bana
Yardım eder mısınız
Neden hep hakaret yiyorum?
Cevapla