Sevgilime sinirlendim ve ağır söz söyledim. (ön yargılı olmayın lütfen)?

Efendim şimdi konu şöyle normalde gayet beyefendi bir kişiyim gerçekten ego yapmıyorum dışarıdan gören insanlar çok naif vb. şeyler diyor. Ama ilişki ciddi bir şeydir bunun farkındayım bu yüzden aşırı kıskanç ve yeri geldiğinde çok sinirli olabiliyorum.

Sevgilim ile telefonda konuşuyorduk bir konuda sinirlenmiştik birbirimize "ben telefonu kapatmak istiyorum." dedi bende sinirden bir anlık hışımla "kapat a... koyim kapat dedim." küfürlü kısmını biraz kısık sesle söylemiştim ama duymuş. Ve çok kırılmış Sonra gece telefon açtım biraz uzak durmak istiyorum dedi. Ama ben onu uzak duramayacak kadar seviyorum o kadar çok aşığım ki anlatamıyorum. Yani uzak durmak benim için çok zor onu uzak duramayacak kadar çok seviyorum. Çok kırıldım dedi gönlünü almak için buradayım dedim. Zaman istiyorum konuşmak istemiyorum dedi sürekli. Bende dedim ki zaman isteme benden çok zor bir şey istiyorsun affet beni lütfen konuşabiliriz dedim. O da çok zor affedebileceğimi düşünmüyorum dedi ben dedim uzak durduğum zaman ne olucak dedim. O ise baştan sona her şeyi düşünücem dedi. Bende dedim ki ya affedemezsen? O ise zaten affedemezsem hiç çabalamamışsındır ayrıca affedemezsem gönlümü alamamışsındır bir kadının gönlünü almayı bilmezsen zaten o kadın kalbini seninle paylaşmaz dedi.

Ben o küfürü gerçekten isteyerek söylemedim ve bir anda hışımla çıktı ağzımdan. Normalde onun yanında küfür etmem dikkat ederim özellikle ama böyle oldu ve çok pişmanım nasıl gönlünü alabilirim yardım edin ne olur...
Sevgilime sinirlendim ve ağır söz söyledim. (ön yargılı olmayın lütfen)?