Eşimle bu sorunun kaynagini bilmiyorum sizce neden?

2 yildir evliyim. Evlendigim gunden buyana esimin ilgisizlikleri isten gelince yuzume dahi bakmamasi. Sadece yataktan yataga bi temas.. asla benimle sihbet etme ihtiyaci duymamasi vs vs. Dün artik 2 yildir Allahin hergunu konusmaya calistigim onunda fellik fellik kactigi duzeltmesi gereken konulari masaya yatirdik. Cunku aldatildigimi ogrendim.. arkadaslik sitesi yuklemis ben evde yokken. Hatta varkende ise gittigi vakitlerde girmis.
Ona karsi artik hicbir duygu besleyemiyorum... Cunku duvarla konuşuyor gibiydim bu zamana kadar. Her sorunuma bahane uydurup kayitsiz kaldi asla cabalamadi.. bana yaptigi hata icin diyor ki aliskanlik olmus bu bende. Ben kendime dahi sevgi saygi duymuyorum. Yetersiz hisseduyorum vs. Yeterki evde. kal gitme vs diyo. Bilmiyorum aramizda birseyler bitti. Ama onun cabasizligi bitirdi. NEDEN? ONCA GULERYUZUME CABAMA RAGMEN NEDEN? toparlanmicakmis gibi geliyor. Sanki kopmuş tüm bağlar gibi.. icim cok garip dingin. Aglasam aglayamiyorum. Gülsem. gulemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
1 haftaligina evden gitmiştim.. ilgisizligi yuzunden kavga edip. O arada bile beni hic ozlemmemis normal evden giden birisi asla degilimm. Özlemedi iste. Yazmadi bile bana dogru duzgun sadece gunaydin mesajlari. O sure zarfinda dahi girmiş sitelere..
Eşimle bu sorunun kaynagini bilmiyorum sizce neden?