Eşim ve ayilesin sorunu ne?

merhaba arkadaşlar ben bir yıldır evliyim eşim kuzenim olur bir çok kez tartıştık evlendigimizin 7 günü bana vurdu bende ayileme gitim. Sonra daynamdim çünkü eşimi seviyorum bir çok kez tartıştık eşimle Almanya geldik evimizde orada. bir yıl olcak bu ay evelenli. büyük gürümcem hep eşimden beni kıskanıyordu. Hep aramıza giriyor du moralimi bozuyor du kiloma arkadaşlarımla karışıyor du. kaynamda sen benim kzimsin diyor ama hep arkamdan konuyor buraya geldim tasinmyadi oydu buydu armadim kaynanamı sonra ardim lav atı bana. Tekrar aradım hep bayramda filan ama açmıyor sonra gidiyor diyor gelinim eskiden ardı şimdi aramıyor e açmıyosun ki. Eşim de hiç umurunda deyil. Ben umurunda değilim onun hala ayilesini düşüyor. Biz aslında Bebek istiyoruz doktora gidecektik. tek gitim doktora 4 kez gitim eşim bir kes olsun merak etedi gelmedi. ama yumurtalarım küçük ondan döllenmiyor bende ilaç kullandım ise yardı bir yumurtam çatladı iğne yaptım. Eşimin yaptığı tek şey siperm ve para. duygusal hiç destek olmadı. Sabah erken doktora gittim iğne yaptım. ama İnsan merak atmaz mi nasıl oldu işin bitimi ben yazdım dedim iğne oldum kaç saat sonra baktı çok özuldum o gün. o ayda olmadı. Sorun şu ki geçen gün tayzem le kaynanam karşılaşmış teyzem sormuş yokmu çocuk kaynanam demiş ki " ŞİMDİ ÇOCUK YOK OĞLUM ÇOK ÖZLÜYOR"😂 komik şey seni ya ben. kaç kaz doktora gitim. Koridorda beklerken siresten ölecektim birde gürümcemle gitim bana lav sokuyor manalı manalı kouşuyo. 30 evronun hesabını yapıyor. doktor bana 20 sn demiri sokup çıkardı canım acıdı ilaçlar kullandım iğne yaptım uykusuz kaldım. Olmadı kaç kez ağladım kaç kez bu ay olsun diye dua etim. oğlun bi kez merak edip doktora geldi mi. tek başıma doktora gitim oğlum teki özlüyor ne ayilesinden eşimden hayır var hep sitrsesteyim ağlıyorum

Eşim ve ayilesin sorunu ne?