Eşimin nesi var?

Arkadaşlar 3 gündür hastayım son 1 gündür daha iyiyim. Her neyse eşim bir şekilde işten izin aldı. Ama evde dururken bunaliyor, sıkılıyor. Ben de soruyorum niye bunaliyorsun, sıkılıyorsun? Herhalde evde olmaktan sıkılıyorsun vs. dedim belki de dedi. Yeni evliyiz 1 yılı birkaç ay geçti sadece. Ve çok çabuk sıkılıyor. Bir şekilde sürekli evden çıkmaya çalışıyor yani şu şekilde ben gidip bir tras olayım diyor. Surdan markete gideyim diyor. Gerçekten gidip tras oluyor markete gidiyor kısa süreli çıkıp geliyor. Fakat ben bir garipsiyorum. Bana dün diyor ki ben sana yapışık olmak zorunda mıyım diyor. Evdeyiz (hastayım ya da değilim) benimle birlikte vakit geçirdim istiyorum. Ya geçen hastayım ben uyuya kalmışım koltukta uyandığımda yoktu. Dedim ki neden sen de diğer koltukta uyumadın. Gitmiş yatakta uyumuş. Ve ben bu konunun üzerinde durmadım açıkçası. Kendisi akşam bana diyor ki ben seninle yapışık olmak zorunda mıyım uyumussun illa senin olduğun yerde uyumak zorunda mıyım diyor. Geçenlerde sürekli bana şaka yaparak güvenimi sarstigini söylüyorum konuyu bağımsız yerlere çekiyor. Başka bir iş aramak için şehir dışında iş bakmaya gideceğini söyledi. Tamam birlikte bakarız dedim ben sensiz bir yere gidemeyecek miyim diyor. Sonra bazen işe gitmeden canı sıkılıyor 15 dk erken falan çıkıyor hava almak için kendisi beni arıyor diyorum ne yapıyorsun işte surdayim vs. diyor ise ne zaman gideceksin diyorum dalga geçer gibi geç gitsem de olur diyor bazı şeylerin nedenini sorduğumda gecistiriyor. Bazen soruyorum kendisine ben senin eşin miyim senin herhalde dengen şaştı diyorum. Bazen öyle bir davranıyor ki sanki severek değil zorla evlendirilmisiz. Ben şehir değiştirdim kimsem yok bu şehirde yapayalnizim. Onunla baş başa olmayı istemem suç mu? Bir de gereksiz agresif ya. O kadar dağınık anlattım ki şu an durumları kafa karışıklığım belli oluyordur herhalde

Eşimin nesi var?