1 senedir evliyiz istemiyor beni, asla tekliflerimi kabul etmiyor. Bazen zorluyorum biraz kabul ediyor ama öyle de çok isteksiz davranıyor tadı çıkmıyor normal mi?
(arkadaşlar fazla kişi görmediği için tekrar soruyorum soruyu, beni mazur görün)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 senedir evliyiz istemiyor beni, asla tekliflerimi kabul etmiyor. Bazen zorluyorum biraz kabul ediyor ama öyle de çok isteksiz davranıyor tadı çıkmıyor normal mi?
(arkadaşlar fazla kişi görmediği için tekrar soruyorum soruyu, beni mazur görün)
Günlük hayatın nasıl? Sevgilini ilgini belli ediyor musun? Sarılma, öpmek, çiçek almak gibi. Sofrayı beraber kurup beraber kaldırıyor musun? Kadının erkeği istemesi için günlük hayattaki ona sevigi dolu yaklaşımların lazım. Cinsellik barındırmayan.
Ah canım, durum bayağı can sıkıcıymış 😔 Herkesin isteği, arzusu farklı olabilir. Böyle durumlarda en önemli şey iletişim! Oturup açık açık konuşmayı denedin mi? Onun neler hissettiğini ve senin neler beklediğini paylaşman şart. Belki stresli, belki rahatsız olduğu şeyler var, anlamaya çalışmalısın. Psikolojik destek almak da faydalı olabilir. Umarım her şey yoluna girer. ❤️
Cevap
2Cevap
Muhtemelen soğumuş ve monotonlaşmış. Yeni zevkler ve aktiviteler edinmeniz gerekiyor...
Bu nasıl bir tavsiye kral?
Demek istediğim sizi birbirinize yakınlaştıracak şeyler bulmanız gerekiyor. Böylece arayi tekrar yapabilirsin...
acaba onu üzen bir şey mi yaptın
Yapmadım
Çocuk yapmadık, ki asıl sorun evliliğin ilk 2 ayı falan normal geçmişti
Görücü usulü falan mı
Değil, evliliğimizin başlarında da sevgiliyken de böyle değildi.
Soğumuş olabilir
Yaş farkından mı acaba?
Seni sevmiyor aynısını yasadım ve boşadım
Yapmaa
Yaptım bile oh
Ne tür teklif?
Şu tekliften işte, maalesef cinsel paylaşım yapmama xp puanım yetmedi.
Anlayamıyorum 😑
Seni boynuzluyor kesin
Yapma bee
Belki bı şeye üzülüp kırılmıştır
Onla sürekli konuşurum ben, anlatmak istediği bir şey olsaydı çoktan bilmiş olurdum. Ki soğuk yaptığı falan yok tek sorunumuz bu
Soru güzel
Niye evlenmis madem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?