Eşimle problemlerinizi çözemiyoruz sorun ne bunu bile anlayamiyorum?

Arkadaşlar ben kamuda mühendisim Ankara 'da çalışıyorum , eşim özel sektörde afyonluyuz. 5 yaşındaki oğlum da Afyon'da kaliyor kira, kreş gibi imkanlar çok pahalı olduğundan oğlumu yanıma alamadım. Ben sık sık gelip gidiyorum. Eşim maalesef kusmeyi çok sever ve kustugunde günlerce konuşmayabilir. Afyon'a daha 2 gün önce geldim sürat beş karış ben gelmişim böyle yapmaman gerekiyir diyorum yok bişey diyip duruyor sürekli böyle ama. Oğlumuz da artık çok küçük değil ve fark ediyor herşeyi. Dun aksam disari çıkacaktı arkadaşları ile daha doğru düzgün görüşmüş değiliz noluyor otel mi burası dedim. Oğluma ben yokken kayınvalidem bakıyor bu arada. Sen yokken sürekli çocukla ilgileniyorum çok yoruluyorum neyden haberin var dedi. Ben de ben il dışında çalışıyorum diye yoruluyorsan ordan kazandığım imkanları da kullanıyorsun araba aldım gayet güzel biniyosun , evin sırasını yaptırdık keyif yapmasını biliyosun. Benim imkanlarını kullanirken iyi de çocuğa gelince mi zoruna gidiyor , senin çocuğun bu elbette yorulacaksin ben de orada yoruluyorum dedim. Çıldırdı ben öyle deyince , kavga ettik gitti ve gece gelmedi muhtemelen bağ evinde kaldı. Kusmesinden , suratından sıkıldım yemin ediyorum bence artık beni sevmiyor o yüzden bu kadar tahammülsüz , siz olsanız nasıl yapardınız?

Eşimle problemlerinizi çözemiyoruz sorun ne bunu bile anlayamiyorum?