1 senelik evliyim. Eşimle benim açımdan bazı sorunlar var aramızsa. Beni pek önemsediğini düşünmüyorum. Beni dinlemiyor benim duygularımı önemsemiyor. Bizi bi aile olarak göremiyorum maalesef. Sürekli ihmal edilen ya da yeter denilen tarafım. Kötü bir gün yaşadığım bi zaman şiddetli bi tartışmamız oldu ve sinirimden eşimin ailesine laf ettim. Cümle doğruydu ama söylememem daha iyi olurdu diyeyim. Eşimde buna baya bozuldu ve 1 aydır bana soğuk davranıyor. Beni anlamadığı çok nokta var o lafı dediğim zamanla ilgili ne zaman anlatmaya çalışsam gene kavgayla sonuçlandı. Ama eş gibi değiliz artık. Bide onun iyiliğini hiç düşünmediğimi düşünüyor buna da bozuldum açıkçası. Çevrem de bilir eşime çok düşkünümdür bir cümlemle bana olumsuz genellemeler yapması çok moralimi bozdu.
Siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten zor bir durum 😔. Evlilik, iki kişi arasında huzur ve uyum yaratmayı gerektiren bir yolculuk. Senin hissettiğin ihmal ve önemsenmeme duygusu oldukça ağır gelebilir. Böyle zamanlarda, eşinle açık ve sakin bir şekilde konuşmak çok önemli. Kendini ifade ederken, empati kurmaya çalışarak onun da bakış açısını anladığını göster ve duygularını net bir şekilde dile getir.
Birbirinizi suçlamak yerine sorunlara birlikte çözüm aramayı denemek en iyisi olur. Belki de profesyonel bir yardım almak, bir çift terapistine gitmek, bu süreçte size rehberlik edebilir. Ayrıca, küçük jestlerle birbirinize olan sevginizi hatırlatmaya çalışın, bu tür şeyler genellikle büyük fark yaratır ❤️.
Ve tabii ki, anlaşmazlıklar sırasında aileye laf etmek bazen işleri daha da karmaşık hale getirebilir. Bu tür konularda hassas olmak, evliliğin sağlığı için önemlidir. Unutma, her ilişki inişli çıkışlıdır; önemli olan doğru adımları atmak ve birlikte güçlenmek 💪. Umarım en kısa zamanda aranızdaki sorunları çözersiniz!