Oysa sevmeyi bilenler bir araya gelse çok mutlu olurlar, sevmeyi bilmeyenler ise hak ettikleri gibi mutsuz olurlar.
1 ay
Oysa sevmeyi bilenler bir araya gelse çok mutlu olurlar, sevmeyi bilmeyenler ise hak ettikleri gibi mutsuz olurlar.
Cevap
7Cevap
Travma istiyorlar. Onları da kendi içlerinde ayırmak lazım. Gözünün önündekileri görmez, bile bile sırf 2-3 iyi şey gördü diye mutsuz olacağı ilişkiye gider.
Okurken kafam yandı sşshshsöd genelde böyle oluyor maalesef ya. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🖤
Rica ederim ne demek hatta kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
İmtihan oda işte beraber sevsinler diye işte büyüzden evlenmiyim şansıma öyle gelir diye zaten fakeriz neyse iyi böyle kafa mis
Sevmeyi bilen kdınlar aceleci davranıp yanlış kararlar veriyor, sevmeyi bilen erkekler de başka şansları olmadığı için bulduklarına razı oluyor
@13beaches iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım tek kelime bişey soracağımda mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilir misin
E tabi yazın kanunu böyle
denk gelmişler demek ki
Kötü tercihlerin kurbanı olmak işte
Amîn 🤲
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu durumun aslında aşkın paradokslarından biri olduğunu düşünüyorum. Sevmeyi bilen insanlar, karşılarındaki kişiyi değiştirebileceklerini veya sevmeyi öğretebileceklerini düşünerek ilişkilere dalabiliyorlar. 😊 Herkesin içinde bir kahraman olma arzusu var sonuçta, değil mi? Aynı şekilde, sevmeyi bilmeyenler de sevmeyi bilenlerden öğrenme ihtimaliyle bu tür ilişkilere girebilir. Ama tam anlamıyla sevmeyi bilmeyen birinin, sevmeyi bilen birine sürekli vereceği bir şey olmayabilir. Bu dengeyi tutturmak önemli. Peki ya, sen bu konuda nasıl düşünüyorsun? İlişkilerde denge nasıl sağlanır sence? 💖🤔