Bu tecrübe ile sabit bir durum. Yani evren zaten kocaman bir tesadüfler oluşumu. Bu durum bizim kendi yaşamımıza da direkt olarak sirayet ediyor. Aslında bunu biz kendimiz seçiyor. Şunu kabul edelim. Birçok insan bile ve isteyerek bu bataklığa giriyor. Kişiler suçu yok. Bu tamamen insanın kendisi ile alakalı bir konu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 11 Yorumla- Soran1 yıl
ettik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- 1 yıl
İnsanları daha tanıyamadıkları için olabilir, istediği şeyi onda gördüğünü sanıp ona bağımlı hale gelip sonra da sevdiğini sanabilir gibi gibi başka şeyler de var. İlk zamanlarda yanlış insanları seçmek çok normal çünkü bu şekilde insanları tanıyoruz, büyüyoruz ve tecrübe ediyoruz ama aynı tip insanlar sürekli seçiliyorsa kişide bir sorun var demektir.
12 Yorumla- 1 yıl
Aynı tip dediğim misal keko erkekleri sürekli seçen bir kız ya da hep aldatan tiplere denk gelen biri, abaza tiplere denk gelen vs. Bir yerden sonra insanın karşısına cidden iyi birileri çıkar veya ona uygun olmasa dahi zararsız kötü olmayan biri de çıkar lakin ben bunun biraz da kişinin karakterine ve zihniyetine bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü insanın karakteri nasılsa ona göre hak ettiği insan hayatına girer ve zihniyeti nasılsa kendisine benzer insanları seçer. Karma gibi bir şey yani.
- 1 yıl
Bazı insanlar kötüdür kendini iyi sanar sonra neden başıma hep böyle şeyler geliyor der, bazıları da farkında olmadığı çocukken yaşadığı travmalardan dolayı yanlış insanları seçtiğinin farkında olmayabilir. Yani bu konu için bir sürü etmen var.
- u1 yıl
Çünkü onlar da sevmeyi bilmezler.. bunu da en çok türk kızları yapıyor genelde.. mesela serseri ve kötü erkekleri seviyorlar en çok.. sonra da üzülüyorlar hep yanlış kişilerin peşinde koşuyorlar.. sevmeyi bilen insan sadece doğru kişiyi sever.. o da bizi her zaman seven bize iyi davranan kişidir
10 Yorumla - 1 yıl
Çünkü severken çok acele ederler, fiziğe çok önem verirler, karizmatik diye çekin hissederler gadası.
İşinden dolayı ilgisini çektiği için aşık olduğunu sanarlar falan filan...
Kimde dağda çobanlık yapan birine aşık olmaz niye çoban olduğu için bu sorunun net cevabı budur
10 Yorumla - 1 yıl
Çünkü amaç sevgi aşk değildir ondan.
Hep inkar ederler hayır gerçekten seviyor.
Beni geçtim, insan kendine yalan söylemesin bari.10 Yorumla Bunu ben de yaşadım maalesef. Ben her ne kadar sevmeyi bilsem de bunun karşılığını bulamadım. Bence zıt kutuplar teorisindendir:
Sevmek ve sevmemek00 Yorumla- 1 yıl
Herhalde denge bu, ying tang gibi, radyatörden nerelere geldik be dertliymiş meğer bizim içli küfte)
00 Yorumla Sevmenin bir nedeni olmadığı için çünkü, insan seçenekler üzerine birini sevemez.
00 YorumlaDoğanın tuhaf bir dengesi bu. İkisini birbirini mıknatısın ve - kutbu gibi hep bulur ve çeker
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. Bir nevi sinanmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dünyanın kanunlarından biri, herkes bir şekilde sınav edilir.
Bazı insanların sınavı da bu..00 Yorumla- u1 yıl
İmtihan edilecez illa
20 Yorumla - 1 yıl
Maalesef döngü bu şekilde
10 Yorumla - 1 yıl
ahahahah son tanışttığım biriyle cidden bunu öğrendim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Artık ben bu durumu dengeleme olarak düşünürüm.
00 Yorumla- 1 yıl
Doğru kişiler hep uzakta
00 Yorumla - 1 yıl
Ole bisi yok bizim buralarda
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Şans sevmeyi bildim ama sevilmeyi bilene denkgelmesim. terkedildim bı bir şans işte
00 Yorumla - 1 yıl
Genel olarak sınav deniyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Şans demek ki, çekiyoruz herhalde.
00 YorumlaTecrubelenmek ve güçlenmek için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. kaderin cilvesi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar