Neden hep haketmeyen insanlar seviliyor sizce? Haketmeyen derken şunu kasdetmek istedim her insan sevilmeye elbette ki layıktır fakat öyle insanlar var ki ne kıymet bilir ne de bir şey. Hakederek sevilen çok az insana rastlıylrum.. Sevmeyi bilmeyen insanların sevilip sevmeyi bilen insanların sevilmiyor olması neden?
Sevmeyi bilmeyen insanların sevilip sevmeyi bilen insanların sevilmiyor olması neden?
Çünkü bu ülkede kötüler değer görüyor en çok. yani bir erkek küfür ediyorsa kadınlara kötü davranıyorsa aldatıyorsa kadınların gözünde o erkek değerli olur. ama bir erkek kadınlara insan gibi davranıyorsa nazik konuşuyorsa gerçekten karakterleri ise kadınların gözünde zayıf olur. yani kendileri kaybeder
Çoğu kişi linçleycek beni ama olsun yine de söylüyorum kadınların çoğu saf sevgiyi hak etmiyor. Biz gelecek hayalleri kuralım, kırmamak için her kelimemizi düşünelim kalbi kırılır mı diye o da gelsin gönül eğlendirsin canımızı yakıp hiçbir şey olmamış yaşanmamış gibi devam etsin delikanlı erkeklerde aşkından kendini kuytu köşelerde harap etsin Allah karşıma umarım benim sevgimi sevdamı hak edecek birisini çıkarır diyecem de güvenmemek tek yaşamak daha iyi bir seçenek olarak duruyor. Son olarak çok sevdik gözümüz bir şey görmez oldu bedelini de yakışır şekilde ödedik eee ne demişler aşk adamı öldürür.
Aaaa olmadı bak bu. Öyle olan insanları Allah'a bırakmak en doğrusu laf anlatsan anlamazlar zaten.. Hala bir umut var bence , seni diriltecek birisi bir gün çıkacak karşına emin ol 😊
Dünyadan çok şey bekliyor insanlar yaşadığı hayatın kendi istediği gibi olmasını istiyor sevdiği zaman sevilmek istiyor, değer verdiği kadar değer görmek istiyor ama hayat o kadar kolay değil sevmeyi bilmeyen insanların sevilip sevmeyi bilen insanları üzmesi Bir nevi sevgilin kıymetini bilmemesinden kaynaklanıyor, onu şöyle düşünebilirsiniz bir hastalık olduğu zaman insanın canı acır ama öbüründe o hastalık yoksa sizinle yaşadığınızı bilmez sadece size yaşamadığı şeyler üzerinden ahkam kesmeyi tercih eder belki de bu durum tamamen böyledir.
Erkek milleti işte ilişkilerinde aklını değil başka şeyleri aracı olarak kullanıyor. Oysa ki biz kadınlar öyle miyiz? Geleceği düşünürüz, yaşanacakları düşünürüz, olacakları hesaplar, tartar ve öyle bir yola çıkarız. İki cinsiyet arasında çok fazla zeka farkı var. Erkekler biraz geriden geliyor bu yüzden yetişemiyor bize😂😂
Biz kimiz ki? Yani kim olarak insanşarı "sevmeyi bilmiyor" ya da "biliyor" diye yargılıyoruz? Bana ters geliyor bu çünkü insanların iç dünyasını, çocukluğunu ve kalbini bilemeyiz. Uzaktan çok cıvık gördüğümüz biri aslında içeriden fırtınalarla boğuşuyor olabilir. Bu yüzden herkese sevgi pıtırcığı gibi davranıyordur. Ya da tam tersi herkese dik dik bakan biri içten içe sevgi açlığı çekiyor olabilir..