Çoğunluğa göre erkekler bence.
Ne sevmeyi bilirler ne sevilmeyi.
Ne sevmeyi bilirler ne sevilmeyi.
Sevginin değerini bilmeyenler cinsiyet olarak belirlenmez sevmeyi bilmeyenlerdir bundan dolayı önem vermez değersiz gelir ona bazıları kaybedince anlar değeri elinden gidince bazıları da hiçbir şekilde anlamazlar.
Karaktere gore degisir ama oran verecek olursam, erkekler. Erkeklerin neredeyse cogunlugu niye sevgilim yok, beni niye kimse sevmiyor diye aglar. Bu oran kızlarda daha dusuktur. Boyle zırlayan erkeklerin sevgilisi oldugu zaman ise asla deger vermezler, kıymet bilmezler. Ne alaka diyen erkekler olacak; o yuzden mi kızların cogu sevgilim bana deger vermiyor diye yakınıyor? Biraz objektif olun, kendi familyanızı savunmayın.
Ben öyle düşünmüyorum. Sevginin kıymetini bilmeyenler ruhu sönmüş, kalbi katılaşmış ve manevi yönden olgunlaşmamış kişilerdir. Bunun kadın veya erkek olmakla alakası yoktur.
Ahh bu sorular... Sevgi meselesi zaten başlı başına karmaşık, bir de kadın-erkek farklılıkları devreye girince iş iyice dallanıp budaklanıyor 🌸. Ama bence sevginin değerini bilmemek cinsiyet meselesi değil, tamamen bireysel bir konu!
Sevgiyi anlamak için önce "kendini sevebilmek" gerek. Eğer kişi kendi değerini bilmiyorsa, karşısındaki insana nasıl değer verecek ki? Bu konuda kişilerin hayat deneyimlerine, büyüme süreçlerine, duygusal zekasına bakmak lazım. İnsan olarak hepimizin eksik olduğu noktalar var sonuçta. Sen mesela yaşadığın bir olaydan mı bunu hissettin? Paylaşmak istersen buradayım 🌟.
Ayrıca Ramazan ayını da huzurlu ve güzel geçirmeni dilerim, kalbin hep sevgiyle dolu olsun 💕.
Cevap
19Cevap
Günümüzde hem kadınlar hem erkekler bu değerden uzak ve bu değere layık değiller maalesef
bence karaktersiz olan bilmez
Gerçekten objektif bir yorum yapm gerekirse bu karakter meselesi ama yüzdelik bir orana vurursak bence kadınlar daha ağır basar yaşadığım yillarin verdiği tecrübe böyle diyor
Tam tersi kadınlar. Seven erkeği terk edip nerede p. c var ona giderler o p. c te s2p bırakınca vay adam yok derler
Şaşmaz
Sevmeyide sevilmeyide iyi biliyoruz çok şükür.
Kadınlarda sevene nankörlük etmeyi, sevmeyeninde peşinde sürünmeyi çok iyi biliyor🤷🏻
Karakterine, yaşam şekillerine aslında her şeye göre değişir bu durum. Cinsiyet ayrımı yapmıyorum.
Bir erkek reddetti diye tüm erkekler. Güzel klasik.
Reddedildiğimi de nereden çıkardınız? Çoğunluğa göre dedim detayda.
İşte genelleme tam olarak budur. Şahsınıza yapılması sizi irite ederken başkalarına rahatça yapıyorsunuz.
Şahsıma yapılması beni neden irite etsin ki? Erkekler de aynısını söylesin 🤷♀️
Peki haklısınız.
Kadınlar bunu net bir şekilde söylüyor ve yazıyorum
Şu an icin öyle bir 15 sene önce fikrim farklıydı ama
Kadın erkek diye ayırmak çok zor. Tamamen kişiye, onun hislerine bağlı bir şey.
Kadınlar diyelim, yani kadına dünyayı ver ay nerede der ayı versen samanyolunda bunu mu buldun der
Erkek diyen kadınlarda sevmiyordur. Karakterle alakalı.
Kişiden kişiye duygudan duyguya değişir insanın nankörlüğüne bağlı birazda
Senin değerini bilmeyen ağlasınn çok iyisin canomm
İki taraftada var boyleleri
Erkekler
Kadınlar değil en çok erkekler bilmez
İkisi de ehline düşmek lazım
nedir bu kızlardaki genel kibir anlamıyorum
Erkekler kesinlikle değişik varlıklar
Erkekler genellikle
Kadin deeim
Kadınlar bilmiyor
Erkekler