- 1 yıl
Belliki zengin değilsin, o halde olması gereken fonksyonlarda eksiklik var
- İçe kapaniksin
- Cesur değilsin
- Özgüven sifir
- Bardağın boş tarafını gorenlerdensin
- Kendin için bir şey yapmıyorsun
- Kendine bir şans vermiyorsun
- Herşeyi başkasından bekliyorsun
- Olaylara sonuç odaklı yaklasamiyorsun
- Saçma sapan takıntıları var
- Sosyal ortamlarda bulunuyorsun ya da hayalet modda bir kenarda gözden uzaktasın
- Okumuyorsun bu önemli OKUMUYORSUN
- Belki bir tane işin mesleğin var ama ikinci bir konu yok uzman olduğun.
- Sürü psikolojisi desin
- TV seyrediyorsun
- İnternette milyarlarca faydalı bilgiler varken kendini yetistirebilecegin sen saçma sapan uygulamalarda günlerini geçiriyorsu
Daha yazarım sabaha kadar da neyse anladın sen zaten konuyu, öncelikle bu maddelerin tersini yap, auranı bı guzellestir. Kendini sev kendine inan sonra bak bakalım kapında kaç kişi kuyruk oluyo.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim
- Soran1 yıl
Bu arada okurum araştırırim tek boş mesgalem bu site
- 1 yıl
Tatlım eminimki daha iyisindir, ben bunu genelleme yaparak yazdim. cok var öyle sevilmiyorum vs dertliler, onlarada bir fayda sağlasın diye senin vesilenle yazdım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi yani, takip at bakalım bulalım neden sevilmedigini😉
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsanların görmediği şeyi vermesi imkansız oldugundan evde babası horlar anası değersiz görür cevredekiler sağa sola itekler cekistirir aile buna sesini çıkarmazsa çocuk da kendi haline buyur ama sadece buyur duyguları gelismez aile kaderdir bu yüzden
00 Yorumla
- m1 yıl
Aslında bizi sevecek insanlar karşımıza çıkıyor da insan anneden babadan doğru düzgün sevgi görmeyince başka birisinin kendisini sevebileceğine inanmıyor
01 Yorumla- Soran1 yıl
Belki de fakat bu karşısına çıkmadan kasıt dile getirilmiş bir sevgi ve ilgiyse bazılarımıza o da yok maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunun cevabı açık tip yoksa fizik fizikte yoksa Allah kurtarsın
10 Yorumla- 1 yıl
Sevilmeye kafayı taktıkları için/.
sevmeye odaklanın…
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Ya tip yok ya para.
Ya da benim gibi ikisi de yok.00 Yorumla- 1 yıl
Sevildiğini bilmek istemiyorsun tereddüt ediyorsun memnun etmiyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. biraz insalari sevinki onlarda sizi sevsin egodan kapristen kendini beyenmislikten uzak kalin
00 Yorumla- 1 yıl
tip olarak kötü para olarak kötü olunca öyle oluyor
00 Yorumla - 1 yıl
Garibanın yüzü gülür mü
01 Yorumla- Soran1 yıl
Gülmez
- 1 yıl
Doğru iletişim kanallarını bulamıyor olabilirsiniz
04 Yorumla- Soran1 yıl
Olabilir bıktım ama ya şöyle benimde hoşuma giden sevdiğim bir yarım olsun
- 1 yıl
Herkes onu ister tabiki, ancak eğer dışarıya kapalıysan, insanlardan uzak duruyorsan, bu söylediklerinin olması zor oluyor
- Soran1 yıl
Öyleyim dışarıya kapalı kutuyumda ne yapayim nasıl acilayim
- 1 yıl
Arkadaş edinmekle başlayabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ice kapanik olfuklari icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Toplanın hepinizi sevicem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevilmedim
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Niye yokmu etrafta yılışabileceğin zengin erkek
00 Yorumla Toplasin
12 Yorumla- 1 yıl
selam az önce de yazdım konuşma şansımız var mı acaba çok sıkılıyorum
- 1 yıl
Çirkinlik ve parasızlık
00 Yorumla - 1 yıl
Kader
00 Yorumla - 1 yıl
İyiyi herkes skr
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
😓🤷🏻♀️
046 Yorumla- 1 yıl
Sende mi öylesin
- Cevap sahibi1 yıl
Kısmen
- 1 yıl
Rabbim yardımcınız olsun
- Cevap sahibi1 yıl
Amin hepimizin
- 1 yıl
Amin
- 1 yıl
Sen galiba sevdiğin kişinin senin sevgine karşılık vermemesinden dert yanıyorsun yoksa benmi yanılıyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Sevdiğim kimse yok
- Cevap sahibi1 yıl
İllaki beni sevenlerde olmuştur karşılıklı hiç olmadı
- 1 yıl
Peki senı bu duruma sürükleyen etken nedir
- Cevap sahibi1 yıl
Hangi duruma
- 1 yıl
Senı sevenı sen sevmedin senın sevdıgınde senı sevmedı doprumu anladım
- Cevap sahibi1 yıl
Evet doğru
- 1 yıl
Kısmen böyleyom dediğin duruma!
- 1 yıl
Ne zaman dan beridir bu durum içindesin
- Cevap sahibi1 yıl
Kısmen dedim çünkü kimse beni sevmiyor diyemem. Karşılıklı olarak seven olmadiyo yüzden kismen dedim sevilmeme durumuna
- Cevap sahibi1 yıl
Hayatımda hiç sevgilim olmadı
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Olmamasının sebebı bu bahsettiğin durummu yanı karsılıklı olmadıgı için mi
- Cevap sahibi1 yıl
Sadece bir kere bana teklif eden cocuktan hoşlanmıştım ama hem yaşımız küçük diye kabul etmemistim hemde cocugun sonradan pisligin teki oldugunu anladim iyi ki olmamis yani
- 1 yıl
Yasın kaç senın
- Cevap sahibi1 yıl
Hayır hiç sevgilim olmadi çünkü ben evlenend kadar olmasini istemiyordum karşıydım. Yaşım geldiğinde istemeye basladim görüştüklerim oldu ama içime sinen olmadı. Hic birini ileri tasimadim bitirdim hemen. Ama şimdi düşünüyorum önceden karşılıklı sevdiğim biri olsaydi kabul eder miydim bilmiyorum.
- Cevap sahibi1 yıl
27 .
- Soran1 yıl
Bu ben bende hiç istemedim hoş beni de isteyen yoktu olsada sevgilim olsun istemezdim. Şimdide olsa ne olur diyorum ama ne soranım ne sevenim var
- 1 yıl
Yine etmezdin buna emin ol cünki sen kendıne daha güvenemiyprsun bu aik sevgi konularında yaşadıkların gecmiite yaşadıkların ve hayata dair gördüklerin seni bu duruma sokmus
- Cevap sahibi1 yıl
Benimde aynı yani biri beni sevmisti olcak gibiydi ben birsey hissedemedim. Bilmiyorum niye olmuyor bi türlü anlamadim.
- 1 yıl
Bana yazma imkanın var mı acaba yanlıs anlamasan
- Cevap sahibi1 yıl
Nasil yani kendine güvenmiyorsun derken ne demek istedin daha acik konusur musun?
- Cevap sahibi1 yıl
Yok kimseyle özele geçmek istemiyorum. Yazcaksan burdan yaz
- 1 yıl
Tm yazayım yınede ama buradan insanların senın hayatın hakkında bir şeyler bilmelerine müsaade etme bunuda sırf bana yazasın dıye demıyorum biliyprsun bunuygulamada agzı boş laf yağan cok insan mevcut ondan dedım
- Cevap sahibi1 yıl
Yok bilselerde sorun değil çünkü zaten çok özele girmiyorum ve beni tanımıyorlar
- 1 yıl
Yanı senın en büyük sorunun sevgi eksikliği benim öngörüm odur yanı küçüklükten beri sevgisiye ıhtiyacın olmus lakin onu karşılayan olmamıs
- Cevap sahibi1 yıl
Aşk konusunda evet. Ama ben zaten küçük yasta sevgililige karşı olduğum için hiç eksiklik hissetmemistim. Yani sevgilim olsun dememiştim. Simdi 25 26 yasina gelince istemeye basladim. Sevgililik değilde düzgün biri olursa evleneyim diye ciddi düşünüyordum. Ama o da olmadı denk gelmedi. Birde önceden tecrübem olmadığı için ne yapmam gerektiğini cok bilmiyorum. Erkeklere o anlamda yakin davranamiyorum hemen. Yani birinden cok hoslansam bile utanirim cok zor sevgili olurum gibi geliyor
- Cevap sahibi1 yıl
Üzülmekten de korkuyorum biraz ve mantiksiz birsey olunca bitiriyorum başından ilerlemeden
- Cevap sahibi1 yıl
Yani benim evlenmem için bana her anlamda uyan kişinin çok adım atması bana yardımcı olması gerek ama o da çok zor. Yani ben olsam ugrasmazdim
- 1 yıl
Anladım senın durumunu korkun var ya olmasa dıye ya bailamadan biterse dıye ya aldatılırsam hep bir şüphe endişe
- Cevap sahibi1 yıl
Yani aldatılma korkum yok şükür ama biri olunca olur mu bilmiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Genelde baslamadan ben bitiriyorum
- 1 yıl
Olur neden olmasın
- 1 yıl
İşte sorunu kendı içinde çözmelisin neden ben böyleyim diye
- Cevap sahibi1 yıl
Yok zaten ben çabalıyorum hatta bu konuda baya açıldığımı değiştiğimi geliştiğimi düşünüyorum ama biri olmadığı için çokta işe yaramıyor
- Cevap sahibi1 yıl
Mesela fevrilik huyumdan vazgecmeye çalışıyorum. Hemen bitiresim mi geliyor hemen durduruyorum kendimi sabret yapma diyorum falan filan
- 1 yıl
İşte bunu kendınde aşman lazım kardeşim
- Cevap sahibi1 yıl
Aynen çabalıyorum bakalım hayırlısı neyse teşekkürler yorumun için 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim önce kendinle Barış olumsuz yani negatif şeyleri hiçbir zaman düşünmemeye çalış her şeye olumlu bak olumlu bak ki olumlu neticeler alırsın bir de bir kere şans ver ve sonra akışına bırak inşallah her şey gönlünce olur Allaha emanet ol kendine iyi bak
- Cevap sahibi1 yıl
Bakalım deneyeceğim. Çok teşekkür sizinde gönlünüzce olsun hersey sizde Allaha emanet olun kendinize iyi bakın hoşçakalın
- 1 yıl
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yazıl bize
00 Yorumla- 1 yıl
çirkin misin
04 Yorumla- Soran1 yıl
Sanırım
- Soran1 yıl
Yok ya ortayim kusurlarım da var güzel denebilir şeylerde
- 1 yıl
gorebilir miyim
- Soran1 yıl