AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
30 yaş ve üstüne göre küçücüksün..
*Böyle bir genelleme yanlış olur, bu doğrultuda her çapkın aynı paralelde aptal olmalı..
30 yaş ustu adam bekarlıgın ıyı bısı oldugunu anlaıyo basarısız falan değil çatır cutur gıden cok abı tanıyorum :D
tam tersi. adam 30 yaşını geçtiyse artık parası pulu oluyo. ve kadınlara parayı gösteriyo ama yedirmiyo. kadınlar etrafında fırrrrrrrr :)
Ben genelde bir kadınla konuşurken ne diyor bu diyorum... Zeka uyumu olmazsa zeki insanlar için ilişki yürümez.
Çünkü akıllı erkekler kadınların akılsız olduğunu görebilirler... Söz meclisten dışarı, seninki istisna olabilir :)
Şahsım adına konuşuyorum
Başarısız değilim
Aksine itiyorum bayanları
Ve bilerek yapıyorum bunu
Sevgili flört ters bana
Adam gibi adam sevgili olmaz adam gibi birini arar bulur evlenir
18-24 maksimum 24 yaşındasın
30 yaş üzeri ile hımmm ıhmmm
sanırsam erken boşalma var partnerlerinde bacım
Nerden vardi bu kaniya. . Neden akliniz hep cinsellige gidiyorki anlayamiyorum sizi? ?
"kötü performans gösteriyor? "
Performans ı seks olarak algıladım kötü eleştiriyi kabul etmiyor isen soruda sorma
hahaha :D Tespit harik ya
Bacınada böyle dermisin samimiyet göster biraz
Samimi değilsen yorum da yapma
30 yas ustu dedigi, 3p yas ustu erkek
çünkü kadınlar onlara şans vermek yerine nerde it uğursuz var onlara şans veriyor o yüzden pratiği olmuyor ilişki konusunda bu erkeklerin
Aklımız hep işte, kadınları idare etme ve yönetme konusunda pek iyi değiliz. Kadın çok sabır isteyen bir iş.
hayatı fazla önemseyip kadınlarla hiç diyaloğa girmiyor çoğu ve karşılarına biri çıkınca salak gibi oluyorlar demem o ki aslında orantılı bir konu bu
Akıllı erkeklerin duygusal yönleri zayıftır
Aynen katiliyorum. .
tşkler.
Kadınlara kafa yormadıklarından olmalı. İşe ve kariyere odaklılar.
çünkü herşeyin sonu sexy'de bittiyor canımmmmmm )))))))))))))
egoları yüksektir ve kadın zekasını küçümsüyor olabilirler. Genelleme yapmasaydın iyiydi
Aklı işe çalışan piçliğe çalışan çapkınlığa çalışan erkekler ayrı ayrı işte ;)
Akıllı oldukları içindir.
Sonuçta aklı oldukları için saçma davranışlar itici geliyordur.
Soruyu açar açmaz fütursuzca "bu ney la?" dedim.
Alakası yok bacım...
cunku kadınların bır kısmı gerizekalıdır yanı sorunun cevabı gerçekten bu :)
Nedir bu sizin kendinizi çözülemeyecek matematik problemini sanmanız...
Çünkü kadınlar akıllı erkek sevmiyor. Yakışıklı, oarası olan ve maço erkek seviyor...
Her güzelin bir kusuru var diye boşa dememişler
Kuralsiz!
Su gibi içinde bulunduğu kabın şeklini almaz. Kendi kriterleri vardır ve taviz vermez.
Demekki kadknlarla ilişki yaşamak akıl işi değil :D cidden değil çünkü gönül işi ;)
Aşırı mantık yürütüyolar, mantıksız bir şeye matıklı yaklaşırsan olmaz :D
Çünkü zaafimiz kadınlar ve kadınlar erkekleri yönetebilme kapasitesine sahipler
Eksiklik bence..
Kimse 4/4luk değildir ki bacı herkesin bir zaafı eksik tarafı var mutlaka
Iste bende bunu soruyorum dostum o kadar akilli olmalarina ragmen kadin ruhundan anlayamiyorlar. .
Herkes sen ben olamaz ki bacı odun da lazim yoksa yontacak kimseyi de bulamayız hayat iste her telden var
:))
bunun en iyi örneği mühendislik fakültelerinde. nasip..
Neden muhendislik fakulteleri?
e zeki çocuklar ama çoğu sap geziyor
Bu sorunun cevabını bulduğunda bana da haber ver benim durumumu çok iyi özetliyor 28 yaş popüler bir iş iyi bir kariyer iyi bir gelir ama aşk sıfır
Kendini işe adayıp soyutlamış olabilir duygusal anlamda. O yüzden başarısızdır
Cunku o zamanda para hırsı bazi durumlari ortaya cikariyor
Her alan ayrı uzmanlık ister. Çok ünlü bir iletişim uzmanı var Üstün Dökmen, bayılıyoruz proğramlarına ve kendisine. Ancak kendisinin en büyük handikapı iletişimsizlikmiş, aile yaşamı iyi değilmiş.
45 yaşında eşinden yeni ayrılmış siyah panemerası olan tiplerle tanışmadın mı yoksa :O:O
karşısına dikkatini çekecek akıllı bir kadın çıkmamıştır belki?
boyle bir genelleme yok. tek sebep pratik yapmamalari. tecrube edinmezse basarili olamaz
akıllı adam kadınlarla başetmeyi tercih etmez. kaçmayı tercih eder. biz abazalarda ugraştıkça ugrasırız
Hahaha koptum yaa 😂😂
bir ara baglarız
Pardon dostum 😊 belkide haklisin. .
genel görüntü bu
Ama bir eksiklik olmuyormu hayatlarinda. . (Zeki erkekler icin)
o sınıfta olmadıgım için bilemicem
:))
Zeki erkekler gördükleri yanlışları yüzüne vurmaz terketme eğilimine gider zeki biriyle anlaşamıyorsan muhtemelen istediği gibi değilsindir
Tek gecelik ilişkiler yaşarım. Gayet de başarılıyım.
O zaman akilli bir erkek degilsin bence :)
Bu yaşta ciddi düşünmek aptallik olur. Dediğini bir daha düşün derim.
Iste akilli erkeklerin farki bu bence. .
Karşısında en az kendisi kadar zeki birini istediği için veya kadınlar gerçekte ne istediğini bilmediği için
çünkü akıllı olduğumuz için kadının gereksiz trip ve hareketlerine gereken tepkiyi gösterdiğimiz için
Akıllı oldukları için. Adamlarada tecrübe var artık yani. Laylay lom değil birşeyler.
Bu her yere gore değişir birde olabilir iki cins de ayni özellikler var hemen hemen
ne mal olduğunuzu kolaylıkla anlayabilecek tecrübe ve görgüye sahip olduklarından
Sorma ya yürümüyor, ya da yanlış seçimler hayatı mahvediyor aklı havada bir tip yüzünden.
20 senedir kendime sorar dururum bu soruyu neden? :)
akıllı oldukları için Biliyolar iyi olursa kadın düşmeyecek yakasından
Kafası çalışan bir insanın kafası yalnızca duygusallığa çalışan bir bayanla anlaşamaz bile
Kadınlar yalanı sever akıllı erkekler yalan söylemez ondan sanırım
adam akıllı işte sebep bu kadınlara yormuyor kafayı
bilmem ki takmıyoruz kadınları gereksiz görmüyoruz o yüzden olabilir...
değer verdikçe basitleşiyosun ve o seni keşfetmiş oluyo yani merak edilecek birşeyin kalmıyor
işkolik olduklarından dolayı bir süre sonra kafa yanıyor tabi
Alakası yok bence. İş konusunda zekalarıyla başarılı olduklarını nereden bileceksin. Bazı insanlar şanslarıyla başarılı olabiliyorlar. Zeki insan sosyal yaşantısında da başarılı olur.
şaka yapmıştım sadece
Senin tezine göre benimki aynı kapıya çıkıyor zaten kafa yanınca kafa da gider zaten :)
çünkü aşk aadamı deli ediyo ne kadar akıllı olursa olsun
zeki erkekler kadınlara hiçbizaman bağlanılmaması gerektini biliyolar oyüzden siz şeytansanız zeki erkekler şeytan sikiyo anlıcanız
30 yas ustu kisiler artik işede atiliklari icin, ağirliği asķ iliskisine veremiyo. senn dedigin kisiler isine duskun kisiler icin gecerli
nedense 30 yaşından sonra erkeklerin performansı düşüyormuş
onun testosteron beyne gitmiş. başka bir açıklaması olamaz :))
Para para para :) diye aklını kazimistr ondan dikksti sana veremiyordur
Zamanında evden cıkmamış ders çalışmışlar bisey öğrenip tecrübe edinememisler bencee :)
Mantik hatasi veriyordur
Kadin mantigini akillisida aptalida cozemezz
Doğru tespit akıllı oldukları için akılları karıda kızda değildir bundan dolayı tecrübesizdirler
Zekiler ama pratikte zayiflar