Sizin bakış açınıza göre başarısızlık. Ama olaya objektif olarak bakın. Ben ilişkide çok fazla yaş farkı olması taraftarı değilim. Fakat olursada genelde çiftlerin yaşam tecrübeleri ve yaşlarına göre sosyo kültürel hayatları çelişki yaratabilir. 24 yaşındaki bir kızın hayattan beklentileri ve eğlence anlayışı ile 35 yaşındaki bir adamın beklenti v eğilence anlayışı uyuşmayabilir. Kız yaşının verdiği enerji ve tecrübesizlikle hareket edebilir ama adam o yaşlardan ve tecrübelerden daha önce geçmiştir. Bu bakımdan kızın yaptığı bazı şeyler adam için çok çocukça gelebilir.
Adam yaşının verdiği tecrübe ile ilişkilerde tabiri caizse kaşarlanmış olabilir ama kız daha genç olduğundan çok fazla ilişki tecrübesi yaşamamış olabilir.
Ben 37 yaşındayım 29 yaşında bir kız arkadaşı var % 80 çok uyumluyuz ama % 20 lerde çeliştiğimiz bir çok konu oluyor , ama yaş farkının daha büyük olduğu durumlarda bu çelişki daha da artacaktır.
Bazen yaş farkına rağmen mükemmel anlaşan çiftlerde çıkmıyor değil ama genelde çok nadir. O bakımdan yaşına uygun birini bul bence. Nasıl 35 yaşında bir kadın 20 yaşında bir erkeği donunda sallarsa terside 35 yaşındaki bir erkek ile 20 yaşındaki bir kız için geçerli olur
O yaştaki kızların yaptığı kapris naz vb tripleri aynı yaş grubundaki erkekler yiyebilir ama 30 un üzerindeki adam bu tarz şeyleri çok görmüş çok yaşamış, bu model kızlar tarafından kalbi çok kırılmıştır. O bakıman tecrübelidir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı şeyleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz bazılarını da görmezden geliyorsunuz.
Erkekler belki hayatta kadınlardan daha etkin ve yetkin olabilirler ama bu durum kadının gücünü asla yok edemez.
Erkekleri kandırmak ve idare etmek kolaydır. İşte bu yüzden başarılı erkeklerin arkasında mutlaka bir kadın vardır. Erkekler kadınlara oranla duygusal yönden az gelişmiştirler. Kadın 100 farklı konuyu düşünüp analiz ederken erkek daha bir tanesinin bile farkına varmaz. Duygusal açıdan kadın bir fizik profesörüyse erkek ancak anaokulu öğrencisidir. Biz erkekler siz kadınların hissettiği ve algıladığı gibi olmamız mümkün değil.
Dünyanın en başarılı erkeklerinin, en zeki adamlarının ve en yakışıklı insanlarının bile kötü biten ilişkilerine şahitlik yapıyoruz. Elbetteki suç sadece erkeğin değil ama erkekler ile kadınların arasında dağlar kadar fark var.00 Yorumla
+1 yılbir insanin beynini bölmesi zordur. Heleki is hayatında kariyeri olan insanlarsa bunlar. Kimi insan hani zeki dediğin tipler için diyorum ya aklinin rahat olması gerekir kalbi için. kalbinin rahat olması gerekir kariyeri için. Fazla bölünmeleri bu durumu zorlamaları daha kotu olur iki anlamda da başarısız olurlar çünkü. Bence durum bu..
20 Yorumla
+1 yılAsk cok ciddi bir is degil ilk asamalarda. Flort oyun vs bence bu yuzden. Belki cok mantikli yaklasiyorlar. Bu bir olasilik sorunun cevabi midir bilemem
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Bazen resmen saçmalamak gerekiyor ve bu akla mantığa sığmıyor. Bir adım atmak olağanüstü bir şey gibi geliyor. Hani deli cesareti derler ya? Aklı başında insan bunu yapamaz ki. :)
Birde şöyle bir ihtimal daha var; tecrübe. Yaşadığı kötü olaylardan sonra korkuları oluşmuş olabilir içinde. Paranoyakça davranıyor olabilir bu sebeple. Tekrar kaybetmemek için adım atarken saçmalıyor olabilir. Çokça sebep türetilebilir bence başarısız olma ile ilgili. :)
Ya en basiti bir kızdan hoşlanır 16 yaşında biri, biraz ısrarla tanımasa bile senden hoşlandım dedirtebilirsin ona. Ama 28-30 yaşında veya daha ileri yaşlarda düşünsene ne kadar komik olur bu. Onun gibi işte.20 YorumlaKadınlar yönetebilecekleri erkekleri isterler hayatlarında ve özelliklede özel hayatlarında, bu sebeple yönetemedikleri ve kontrol edemedikleri erkekleri istemezler, 30 yaş üstü olgun ve zeki adamlar, doğal olarak sorgulayabildikleri, mantıklı bakış açısına sahip oldukları ve özelliklede zekalarını kullanarak hoşlanmadıkları durumları bertaraf etmek konusunda başarılı oldukları için, yönetilmeleri zordur, karışıktırlar, labirent gibi gelir kadınların gözlerine bu tarz adamlar, dolayısıylada uğraşmak istemezler.
Genellemelrde en yüksek tercih hep öküz erkekler olmuştur bayanlar onları daha güvenli bulurlar. Ne yapacakları ve nasıl davarnacakları hep bellidir, bu yüzden yönetmesi daha kolaydır. sebebi bu :)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü akıllı erkek ilişkiye baktığında artı ve eksilerini, geritir veya götürülerini de düşünür. Ne kırmak ne de kırılmak istemez. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif13 Yorumla- +1 yıl
Herkes sen gibi degil :)
- +1 yıl
Bilmem belki de. :):
- +1 yıl
😉 😉
Yok öyle birşey, yani ben aksine daha başarılı buluyorum kendimi. Ama şu olabilir, acı bir gerçek var ki Türkiye'de bir kadın biraz normalden güzel olsun, hiç bir konuda gelişme gereği duymuyor ve tabiri caizse beyinsizin teki oluyor. Akıllı zeki erkekte bu kızımızla ilgilenmiyor. İş kadınlarının da bir çoğu tipi yüzünden yüksek yerlere alındığından dolayı onlarda itici geliyor.
Benim için öyle açıkçası, kafasız kadınla uğraşılmaz. Sebep bu olabilir, yoksa 30 yaştan sonra çok daha başarılı oluruz kadınlar konusunda :)10 Yorumla
+1 yılçünkü kadın mantığı ve mantalitesi çok farklı çalışıyor. normal şartlar altında en mantıklı olabilecek olan şeyi aşk/sevgi kisvesi altına girince itiveriyor. en olmayacak olanı da çekebiliyor. işte bu noktada bazı soru işaretleri oluşuyor. yeni mantık sistemi üstüne hareket etmeye çalışırkende o akıllı erkek zaman geçiyor ve zaman geçtikçe de kaybediyor. peki en doğrusu nedir? kimseyi fazla benimsemeden, fazla sevmeden yaklaşmaktır. zaten kadın. birisinin kendisini çok sevdiğini hissedince otomatikman itiyor. bu yüzden sürekli flört modunda takılıp vakit buldukça yiyişmek, dürtüşmek en doğrusu :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. bir kitapta okumuştum kadınlar akıllı erkek aramazlar. sadece sen değil çoğu kadın böyle zaten.
Bu tarz erkekler genellikle işleriyle uğraştıkları için ilişki konusunda tecrübesiz ve bilgisizler. Mesela geçen gün bir arkadaşımla konuşuyorum bana param kalmadı 3 tane sevgilim var ne yapacağım diyor. İyi de adam çalışmıyor ki tabi paran kalmaz. Lakin ilişkiler konusunda oldukça tecrübeli biri.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı erkekler kadın konusunda başarısız değildir, akıllı erkeklerin beyinleri üst tarafta olduğu için alttakinin skorları peşinden koşmaz ve hatun gibi hatun ararlar. Bundan dolayı yalnız veya kadınlar konusunda başarısı görülürler.
42 Yorumla- +1 yıl
Sebep ne biliyomusun. . Nerde nasil davranacagini bilmiyorlar. . Onlarin adim atacagi yerde kadindan bekliyorlar ilk adimi..
- +1 yıl
Aslında tam olarak öyle değil bak kadınlar hakkında demin yazdığım bir bence var link atayım düşüncelerimi daha iyi yansıtabilir. :)
www.kizlarsoruyor.com/.../a12336-bence-kadinin-istedigi
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kötü performans mı? :D
Aksine, zeki erkekler olarak kadınları gayet iyi etkiliyoruz..
Yalnız olmamızın sebebi kadınların aptalca yalanlarını çok çabuk farketmemiz..
Canım birini bulmak istedi mi 1-2 günde bulurum, ama onun yalanları da en geç 1 haftada ortaya çıkar..
Ve ben yalan söyleyen insanlardan nefret ederim..05 Yorumla- +1 yıl
Ben durustum ama hep kaybediyorum. .
- +1 yıl
Haklisin tabi oyle insanlar var ki su dunyada. .
+1 yılçünkü onlara ayıracak zamanımız olmuyor.. ben 30 yaş üstü değilim de.. ama hayatta başarılıyım bir çok konuda.. ama onlarla ilgilenmeye vaktimiz kalmıyor işin aslını bilmiyoruz çünkü daha saf olur sevgimiz afedersin piçlik bilmeyiz :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :)) dogru soyluyorsun ama cok pasif oluyorlar bu konuda yani kadin konusunda. .
- +1 yıl
hani şöyle bişey var amannn olursa olur demekten o kısmetse beni bulur diyosun.. onca işin gücün arasında flört uzun mesele beğeniyosan buyur gel konuş :)
erkek zeki ve 30 yaş üzeri evlenme planı yok ise ya da evlenmeyi ufak ufak düşünüyor ise daha iyisini bulurum düşüncesi ile yaklaşıyordur. İnce eleyerek ona göre davranıyordur. hoşuna gitmeyen konuları, belki hoşuma gider diye düşünüyordur ve bu da sıcaklık yerine normal standart davranma moduna geçmesine sebep oluyordur ve buda karşı tarafa performans düşüklüğü olarak görünüyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İş kadını kariyer ve makam sahibi olan erkeğe bakar, zaten bunları elinde bulunduran erkek onun için zeki ve akıllıdır, çünkü kendiside aynı kariyeri elde etmek için çalışır ve bu tempoda çalışan bir kadın ilgi ister sadece akıllı, zeki veya çok yakışıklı bir erkek olmak yetmez bu özelliklere sahip olan erkeğin maddiyat yönündende iyi olması gerekir, durumuda iyi ise biraz ilgi göstermesi yeterli
00 Yorumla
+1 yılZeka türleriyle alakalı bir durum. Sayısal zekası yüksek olan insanın sosyal zekası düşük oluyor genellikle. Sıkıntı zeki olmasıyla ilgili değil. Sıkıntı sosyal zekasının düşük olmasıyla alakalı
12 Yorumla- +1 yıl
Evet .. nasil davranacaklarini bilmiyorlar kadinlardan bekliyorlar Bazi seyleri ilk adimi onlarin atmasi gerekirken. .
- +1 yıl
Veya öyle birşey yapacak ki hiçkimse anlayamayacak kim ilk adımı atmış. Ben sosyal zekanın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılzeki erkek zeki kız ister oda bu zamanda pek yok millet kafasını kullanmaktansa ölmeyi seçiyo düşününce öleceklerini sanıyo ama bilmiyolar ki ölüler düşünmez ki onlar çoktan ölmüşler... Kısaca yapmacık kızları ve kızların yapacağı herşeyi önceden tahmin edip biliyo bu yüzden de o işlerle uğraşmayı pek sevmiyo ve fazla takmıyo en doğrusunuda yapıyolar bende öyleyim ;)
00 Yorumla @illegal10 bu kardeşin dediği doğru kim bilir kaç tane kızı ilk buluşmamızda silmişimdir. Ya kültürsüz gelir, ya (hakaret olarak algılamayın realite bu) benden zekaca baya aşağıdadır. Bunun gibi özelliklerden dolayı bulamıyorum kendime birini. :( neden benim çevremde yok ki zeki ve kültürlü bir kız
01 Yorumla- +1 yıl
Cok kalmadi dostum oyle kizlardan. .
+1 yılGönül işleri işin içine girdiği zaman akıl devre dışı kalıyor. Bu da planlı haraket etmeye engel oluyor ve başarısızlıkla sonuçlanıyor. Kendimden biliyorum...
12 Yorumla- +1 yıl
Pismanlik olmuyor mu sonra. . Neden yasamadim diye? Cunku zeki erkekler her konuda basarili olmak isterler. .
- +1 yıl
Fazlasıyla ağır oluyor ama neye yarar
- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılKastettiğin davranışlar falansa gençken yaşıtları kızlarla ortamlara akarken bunlar üniversite sınavları, kariyer durumları ile uğraşıyorlardı. 30'lu yaşlara gelip artık kariyer ve para sorununu çözüp bir de ilişki olayına el attıklarında hali ile yeterli tecrübeye sahip olmayabiliyorlar. Ama şu da var bu gruptaki adamlar aptal değil sen inle mutluysa eğer ona birşeyleri çok kolay öğretebilirsin sorun olmaz bence.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Akıllı erkekler kadınlara değer verir bir çok kadın da seven saygılı erkeği basit karakter olarak gördükleri için terk ederler.
14 Yorumla- +1 yıl
Aslinda katiliyorum. .
- +1 yıl
Geneli oyle dogru soyluyorsun. . Ama zeki erkeklerde kadin ruhundan anlamiyor bence. .
- +1 yıl
Kadın ruhundan asıl onlar anlıyor arada istisnalar olabilir , bir kadına senin fikrin nedir? ne istiyorsun sorusunu yönelten bir erkek bile yeterince zekidir bana göre, çünkü tek başına karar vermenin bencillik olacağını bilir, tabi adam gibi adamında olmazsa olmazları vardır o konu ayrıdır.
+1 yılsanırım mantıklı hareket ettikleri için... mesela bir kadın git diyosa gitme diye bir laf vardır bilirmisin :D
mantıklı olan git denildiğinde gider yani :D daha basit anlatamam10 Yorumlaİdealisttirler, bir kadına bağlanmayı, kör kütük aşık olmayı sevmezler.
Severler, aşık olmazlar.
Aşık olmayı istemedikleri için de korkup uzak durmaya çalışırlar.
30 yaş üstü daha olgun düşünür, tutkulu olmak yerine daha çok tartıp karar verir.
Tanıdığım yaşça büyük abi abi insanın eşine bile aşık olmaması gerektiğini söylüyordu, o derece :-)00 Yorumla
+1 yılbelkide ilişkileri daha çok mantık üzerinden yürütmeye çalışıyorlardır duygular eksik kalıyodur buda ilişkide başarısızık oluyodur
11 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi biraz üstün görürüm kimisi öz güven der kimisi kendini beğenmiş ne derlerse desinler düşüncelerimin farklı olduğuna objektif bakabildiğime zeki biri ve kültürlü biri olduğumu düşünürüm kızların genelde sohbetleri ilgimi çekmez ne bir kitap hakkında konuşuyorlar ne bir gündem nede bir dünya düzeninden varsa yoksa makyaj kıyafet ay ben bunu aldım ay şu çanta şöyle vb 22 yaşındayken böyle düşünceler içindeyim 30 yaşımda nasıl olurum kim bilir
10 YorumlaEski sevgilimle araba alalim dedik daha almadan verecegi paranin lafini yapmaya basladi. Kizlarin cogu boyle. Bende gaza geldim gidip krediyle aldim onun borcu bitti ve arabayi ipotek verip 50000 daha kredi cektim eve pesinat yatirdim simdide onu oduyorum. Yani kizlar pek umrumda degil ben hicbirinin pesinden kosmam onlar bana gelsin. Bu yuzden basariliyim. Bunlari o adini anmadigim sahsiyetle asla kazanamazdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak canisi zeka iki turludur biri IQ oburu EQ yani biri analitik dusunce zekasi digeri duygusal dusunce zekasi bunlar tamamen farklidir IQ yuksekse bile EQ yuksek olmayabilir o yuzden eq yani emotional quantity iliskilerde daha cok. kullanildigi icin ondan olabilir saygilar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. 30 ve yaş üstü adamın romantiğini nadir bulursun zaten. kendini işine adamış erkek te her şeyden soyutladığı için kıymet bilmez
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBütün site zekiymiş ya l*n , demiyolarda kimse yüzümüze bakmıyo..
12 Yorumla- +1 yıl
:)))) dimi ozellikle bir arkadas var felaket zeki @romeooooo 😆
- +1 yıl
O zaten sitemizin en zeki üyesi
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
00 YorumlaYanlış bir teorem. en güzel örneği benim. Ama illa bir olumsuzluktan bahsedilecekse tetmin seviyemiz çok yüksek kolay kolay mutlu olmayız oda hep sorundur
14 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Bende ayni seyleri yasiyorum hissettigim an soguyorum o iliskiden
+1 yılÇünkü kadınlar gibi mantıklarını kolayca kullanamazlar işe bel altı girdiğinde köle olmaya mahkumdurlar... Oysa kadınlar gibi mantıklarını kolayca kullanabilmiş olsalar dünyayı parmağında rahatlıkla oynatabilirler...
00 Yorumlaakkil erkeklerin kadinlar konusunda cok cabuk sikilganlik yasadiklari bir gercek. ama sen cinsel performanslarinin mi kötü oldugunu yoksa geneli mi kastediyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir genel olarak
- +1 yıl
vevet belli bir kesim var öyle. desem yanlis olur mu bilmiyorum. orta Yas kadinlari kolay elde edilebilir buluyorlar genelde. gencligine özenip üniversiteli citirlara bakma egiliminde olurlar. tartismak zor olur onlarla. bir yerde oturup zevkle birsey yemekte cekilemezlesir. son kalan egolarini tatmin icin sürekli itirazlarda bulunup. romantizmi tamamaen yok ederler. birde cogu 30'dan sonra bir halt oldugunu sanip tüm yaraticiliklarinida iyiden iyiye tüketmis oluyorlar. nasil olsa herseyi gördüler ve biliyorlar ya. ama kadinlarinda orta yaslarda kendine göre handikaplari cok.. ayrimcilik yapmamak lazim. onlar hakkinda konusmak benim haddime degil tabi. bence hem zeki olup hem icinde cocuk kalabilen bireyleri biraz gözlemlemen lazim. farklilik yarata.. Fikri ve zevki olan stil sahibi. cok Olgun erkek var.. gözden kacarlar yinede:) ya söylenecek o Kadar cok sey var ki. sayfalar yetmeyebilir:) ben ayni seyleri kadinlar icin düsünmüstüm bir aralar. yani ne gerek varki demistim. hayat
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İnsanların farklı zeka türleri vardır.. Rahat sosyalleşmeyi sağlayan türde olanlar matematik problemlerini çözemeseler de iletişim profesörü olabilirler. Matematik profesörü de 2 lafı yan yana koyup biriyle konuşamayabilir.
00 YorumlaMuhtemelen anlatamicam ama zeki insan karşısındankindende biraz zeka ister ve genelde kızlar şaşırılmadık alışılmadık herşeyi severler, zeki erkek genelde farklı olur, yani konu sadece erkek değil, zeki insan farklı olur. dışlanabilir de.
017 Yorumla- +1 yıl
Cunku mantigimi agir basiyor?
- +1 yıl
bir De umutsuz oluyor zeki erkekler. .
- +1 yıl
@gizli , tam aksine zeki insan diyince akla nedense hep asosyal, içine kapanık, umutsuz, hayata küskün, ızdıraptan filozof olmuş insanlar gelir. Alakası yok, Zeki insankendini belli eder özgüveni yüksektir, başarılıdır. bu yüzden zekiidir. en önemlisi başkaları tarafından yardım almamıştır. yani sayın Ekmeleddin İhsanoğlu da bir yerelere gelmiş bir insan ama zeki biri değil. ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. :)
- +1 yıl
Yoo zeki insan diyince dediklerin aklima gelmiyor o tur insanlar benim icin zayif insanlardir zeki degil ;) Evet anladim 😊 ama kadin ruhum Dan anlamiyorlar zeki erkekler bence..
- +1 yıl
zeki insan diyince akla nedense hep asosyal, içine kapanık, umutsuz, hayata küskün, ızdıraptan filozof olmuş insanlar gelir bu tur insanlar zayif karakterli insanlardir benim icin :) yanlis anladin beni :)
- +1 yıl
Yok :) pardon anlatamadim 😊
- +1 yıl
Hic karsima cikmadi. .
bu kişisine göre farklılık gösterecek bir durum bir ya da bir kaç kişide aynı durumu yaşamak tamamına mal etmek olmamalı. size katılmıyorum bu düşünce için. ya da zeka seviyesinin kriteri nedir sizce?
00 Yorumla
+1 yılmantik ön planda oldugu icin o yas araliginda duygusal davranamiyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok düşünürler kusurları görüp tartarlar sürekli kendi kusurlarını zekice hamlelerle örtmeye çalışmalarına rağmen bu hamlelerin zekice olması dikkat çeker
10 YorumlaAkıllı erkekler kızların altına yatmaz. Yalakalığı hiç sevmezler. Hani kızlar şaklaban erkekleri sever ya. Hani Türk kızları da erkekleri arkasından 1 yıl koşturur ya, işte biz bizim gibi akıllı kızları isteriz en fazla 1 hafta uğraşırız.
20 Yorumla
+1 yılben tanıdığım en zeki erkeğim. kadınlar konusunda tanışma evresinde başarısızım ama ondan sonrasında herkesi kendime aşık ediyorum bugüne kadar 1 çıktığım kız bile bana aşık olmadan ayrılmadım.
05 Yorumla- +1 yıl
Cok iddialisin dostum 😆
- +1 yıl
zeka dediğin şey çok etkileyici olabiliyo dostum. duruşuna konuşmana davranışlarına bakışına bile zeka yön verir. daha bir sürü şey tabi samimiyetimde cabası napıyım bu devirde böyle erkek kalmadığı için kızlar hep aşık oldu.
- +1 yıl
@luffy1 muhabbete maydonoz olma arkadaşım.
- +1 yıl
Belkide. .
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Demek ki akıllı değillermiş akıllı olsalar o konuda da sıkıntı yaşamazlar bazen bazı insanlar sadece iş konusunda şanslarıyla başarılı olabiliyorlar.
11 Yorumla
+1 yılÇünkü o yaşa kadar kafayı kitaplara ve bilgiye yorduklarındandır, çoğu erkek gibi karı kız peşinden koşup tecrübe yaşama şansları olmadığından ve haliyle tecrübesiz olmalarına sebep olmuştur bu durum.
10 YorumlaHer insanin bir eksigi vardir ve bu sosyal hayata farkli yansir ve bu kimileri icin ilginc kimileri icin basarisizlik olarak degerlendirilebilir ama dogru insan ile olmayacak sey yoktur
ve 30yasina kadar kadin eli degmediyse normal karsilanabilir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zeki erkeğin bakış açısıyla karşısındakinin bakış açısı aynı olmadığı için belli sıkıntılar yaşanabilmektedir.
00 YorumlaBöyle bir genelleme yapacak kadar çok kişiyle ilişki yaşadın galiba. İstersen yaşıtlarınla ilgilen birazda :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yoo nerden vardin bu kaniya cok merak ettim illa yasamammi lazim ! tuhafsin cidden :)
- +1 yıl
Ya canım tuhaflığımı var nye genelleme yapıyosun o zaman? Bütün erkekler şöyle diyosan bütün erkekleri tanıyosun demektir. Dersinki 30 yaş üstü bir beyle ilişkim oldu. İş hayatında başarılıydı ama ilişkimiz kötüydü performansı kötüydü falan filan dersin. Bizde derizki adam çalışmaktan contayı yakmış normaldir.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sanırım beyinlerini daha önemli şeylere yorduklarından olabilir..! Ama dediğin duruma hiç şahit olmadım ;-))
00 Yorumla
+1 yılAdam işine çalışmaktan eşine vakit bulamamıştır onun aklını çelecek kadın olursan alırsın adamı zaten yokluktan içim içim ağlıyacak vakti yok adamın olsa da ilgisini çekecek kadın bulamamıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. İste esas olayda bu zeki erkekler bayana ederinden fazla deger vermiyor hayatini bir insana endekslemiyor onlada yasar onsuz da bu ayni bir gün ise qrabayla gidip diger gun otobüsle gitmek gibi birsey adamlarin bayandan dqha önemli isleri var
00 Yorumla
+1 yılseni umursamamış olay bu yoksa açar KS yi bir forumu okur ben bu kıza ne jest yapayım 1 saat araştırma yapsan sermayede varsa bırak etkilemeyi sevgili olamayacağın kız çok azdır yani.
00 Yorumla
+1 yılGenelde işlerine önem verirler. Ve sosyal hayatları pek yoktuk. Çalışınca motive olan insanlardır. Yani açıkçası kadınlarla uğraşmaya çok zamanlar yoktur. Bunlardan biride benim.
00 Yorumla
+1 yılbaşarısızlık deilde dünyadan haberi olmayan güzellik ilgi boş işler delisi prenseslerin çocukça haraketleriinin sarmamasındandır .)
02 Yorumla- +1 yıl
Butun kizlar bunlardan ibaretmi sence?
- +1 yıl
malesef gördüğüm kadarıyle öyle insanların dış görünüşüyle kaliteli olmaya calıstıkları bu devirde sürü piskolojisine kapılıp keybetmıs herkes kendını.)
+1 yılakıl o tarafa çalışmıyo herhalde diğer yerlere fazla hücre harcamaktan
10 YorumlaGenelleme yapma. Tam anlamıyla zeki olup da bekar olan birisini tanımıyorum şahsen..
21 YorumlaAkilli erkek kadini anlayamaz. Nedeni kadinlar cok ince dusunur. Erkekler ise olaya sadece bir acidan bakar. Akilli adam zaten kadini anlamayla ugrasamaz ugrassada anlayamaz. Kimse de anlamadi bende sacmaladim
02 Yorumla- +1 yıl
:))) biraz daha acsan?
Erkeğin akıllısı paraya tapar ! O yüzden biraz şapşalını bulacaksın bunlar aşktan anlaaar, bir haftaya kalmaz aşkın dibini yaşarsın ! Full romantizm
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çoğu erkeğin zeki olabilmesi için kadınlardan uzak durması gerekiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Sebep 😊
+1 yılÇünkü kadınları anlamak için sadece kadınlara kafa yormak lazımdır. Akıllı insanlar kariyerine, işine gücüne, hayatına bakar ;)
00 YorumlaUzun hikaye... Kendimi zeki olarak görmüyorum (kendini zeki görenleride sevmem) fakat başarısızlık ömür boyu 30 altı üstü yok...
00 YorumlaÖyle birşey yok sana öyle gelmiş şahsen zekiyim çok güzelde nişanlim var.
00 YorumlaAkıntıya karşı kürek çektiklerini bildikleri için performanslarını daha çok işlerine yönlendiriyordur da ondan
00 Yorumla
+1 yılTanrının adaleti olabilir. Bir yönüne bonkör davrandıysa diğer taraftan kısar
00 YorumlaBu yargı, kişisel bir yargı, ben tam tersini düşünmüşümdür hep..
00 YorumlaZeka herzaman pratikte işe yarar ama aşk öyle değil ya da ilişki demek daha doğru olur öyle değil yani bir adım sonrasına plan yapamazsın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSen saçmalamışsın sanırsam ;) Erkek dediğin 30 ila 40 arsı hatta 50 sine kadar ALTIN ÇAĞI nı yaşar ;)
00 Yorumla - Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat