Tüm erkekler için demiyorum; geneli kaçıyor işte zeki kadından, bende anlam veremiyorum açıkçası neden ki😬 Zeki kadın çok mu sıkıcı oluyor? Ben çözemedim size atıyorum topu🤦🏻♀️
Ataerkil toplumların mutlak otoriteyi koruma çabasından ileri gelen yaklaşım şeklidir. Kadın genelde "işe yaramaz, cinsel obje ve ikinci sınıf insan" olarak hor görülür. Cehaletin temel hedefi her zaman için "kadındır" tarihte örneklerine sıkça rastlıyoruz ve günümüzde bile halen devam ediyor bu ötekileştirme.
Kadın üretkendir, aydınlık bir toplum yaratabilecek yetiyle donatılmıştır. Erkek kişisi kadının gücünden çekinir tahtını sallandırmasını istemez. Zeki bir kadın "ne istediğinin farkında" olacak kadar yönetilemez yapıdadır. Haklarını bilir atacağı adımı sorgular ve çoğu erkek kişisinin istediği şekilde davranmaz. Hal böyle olunca kendinden daha iyisini istemeyen hemcinslerim zeki kadınları kullanamayacaklarını elde edemeyeceklerini anlayınca onlardan hızla uzaklaşır.
Evrimsel getirinin içerisinde ilk çağlarda "erkek mağarasının koruyucusu iken kadın üreten tarafta" yer alırdı. Domine etme doktrini erkeğin genlerine işlenmiş olacak ki kadını sürekli geri planda tutmayı ödev bilmiştir. Günümüze bakarsak gelişmemiş toplumların aforizmasal sanrılarının içerisinde aydınlanmanın simgesi kadının en ufak zeka parıltısı yok edilmeye çalışılıyor. Erkeğin yönetimi devam ettiği eşitliği yakalayamadığımız sürece de öyle olacak maalesef.
Erkekler aslında zeki kadınlardan kaçmaz, yadırgamaz ama işin içine maksadı aşan ve bir nevi yaptırım misali, insana empoze edilmeye çalışılan durumlarda sadece uzaklaşılır. Keza bundan nasibini aldığım bir çok yaşamsal deneyimleri oldu lakin hiçbir zaman başarısını görmezden gelip, yaftalamalarının yapmadım. Kadın tabiki bir çok alanda başarılı olacak ve bence onur duyulacak makam ve mevkilere gelecek. Siz nasıl ki her erkek için demediyseniz ben de keza her kadın için yorumlamıyorum ama maksadını aşan ve getirileri olumsuz olan ve empoze edilen her davranış beni uzaklaştırır.
Erkek dışarıda aslan olan kadının evde kedi olmasını bekliyor. Kadın işyerinde onlarca insanı yönetse de eve geldiğinde o kimliğini kapıda bırakmaz ise ilişki yürümüyor. Otoriter, ne istediğini bilen ve güçlü haliyle sevgilisi ya da kocasıni korkutup kaçırıyor. İşin özü kadının erkek kadar güçlü olduğu bir ortamda çoğu erkek, erkekliğini gösterememekten korkuyor.
Zekalarini erkeklerine karsi kullanmayi sectikleri icin. O zekayi erkeklerinin ardinda durup ona güç vermek icin kullanmak yerine baska sekilde kullanmayi tercih ettikleri icin. Zekasini , Hayati erkegine zindan etmek icin , onu kullanmak icin , ona dikte edip sindirmek icin , hatta ileri gidip psikolojik iskence etmek icin kullanan art niyetli bir Alfa kadinini bir erkek neden istesin? Ben zekiyim.. benim dedigim olacak diyen bir kadindan kacar erkekler. Fazla zeki kadinlar bu zekayi erkegini sindirmek, manipule etmek , ve ortaligi birbirine katmak icin kullaniyor. Yasak elma dizisindeki Şevval Sam ın rolü gibi bir nevi.. sümsük ve mutsuz , sinmiş bir adam.. lazim degil. Ben o zeki alfa kadinlariyla cok ugrastim gecmiste.. hepsi ayni cikti.. manipulator.. benden bir adim geride durmayi bilen normal zekadaki kadinlar ise mutluluk getirdi. Ataerkil bir toplum ve inanc sisteminde , bu sekilde yetistirilen erkeklerin basini ezmeye calismak niye? Hayata karsi Birlikte savasmak varken , erkegiyle savasmak niye? Ben zekiyim ben yonetecegim.. gitsin sirket yonetsin.. Erkek zeki kadinin emireri degildir ,. personeli de degildir. Erkekler fazla vaskiya gelemez. Testosteron ve yetisme tarzlari sebebiyle.. zeki kadinlarda dikta ve despotluk egilimi vardir.. erkekler kadinlarda bu iki ozellikten nefret eder.. genc toy erkekler bunu kisa vadede cekici bulsalar da , pratikte uzun vadede mideleri bulanır bundan. Kendinden Bir adim geride duran yumusak huylu hanim hanim bir kadin arayisina girerler bu manipulator zeki kadinlar yuzunden. Bkz. Avukatlar , eczacilar , yonetici pozisyonundaki kadinlar ,. hakim kadinlar bu ozellikleri tasir genelde.. manipulasyonun yaninda bir de daglardaki egolari vardir. Erkekler kaçar mi evet kaçar.
Zeki kadın diye bir beklenti olması ya da olmaması da ilginç, yani bir erkek kadının yanında sevmek için, cinsel hayatı için ya da gerçekten bir arkadaş olarak bulunur. Zeki olup olmaması absürt durumlar yaşamamak için tercih sebebi olabilir. Erkek hele ki sakladığı bir şeyler varsa zeki kadın bunju çabuk fark eder açığa çıkarır bu da erkeğin işine gelmez.
Hayır sıkıcı değil ama zekasının şeytanlıktan yana kullanıyor. Erkeklerde de kadınlarda da durum bu. Benim karşıma çıkanların çoğu öyleydi ve güven asla vermiyorlardı. Asıl sebep güven arkadaşım.
Kadını kullanmak için. Ben kendimden örnek vereyim zekiyim demiyorum ama daha dikkatli ve mantıklı düşünen biriyim. Görüntümde de sorunum yok ama kaçtılar benden hep. Bebek gibi konuşan cilveden başka bildiği olmayan kızların etrafında ise çok fazla erkek var çünkü isteklerini daha kolay yaptırabilirler ya da ihtiyaçlarını karşılamaları daha kolay olur
1-Etkilenen ve kendinden üstün olana hayatını vermiş olmaktan gurur duyacak olan. 2-Bilgi alışverişi ve devam eden canlılıktan. 3-Dinleyici yönü ağır basan. 4-Güzellikten fazlasını bekleyen. ... vs
Tam olarak şöyle oluyor flört aşamasındasın erkk o kadar saçma sapan konuşuyor ki bom boş emin olmak için konuşmasını hiç bölmüyorsun salak olduğuna kanaat getiriyorsun)) sonra üzerine saçma bir espri yapıyor zorla gülmeye çalışıyorsun kısa bir süre sonra kalkmak için müsadee ediyorsun o günden sonra hiç bir şekilde iletişime geçmiyorsun bu yüzden. yani erkkler kaçar mı bilmm ama kadında kaçıyor karşılıklı.
Bu tip algıları sizler yaratıyorsunuz. Erkekler güzelden kaçar zekiden kaçar filan :)) öyle birşey yok aksine zeki ve olgun olması daha iyi. Ayrıca dünya güzelide olsa kendi adıma onu taşıyabilir dış goruntuyede sahip olduğuma inanıyorum.. Bu sorular tamamen hurafe kısaca.
Bir kadın zeki olduğunu bildiği için duygularını ikinci planda tutuyorsa, her konuya mantık ile yaklaşıyorsa erkeklerin kaçması oldukça normal. Çünkü ben zekiyim havası erkekleri boğuyor.
Ek olarak, erkekler zeki kadınlardan kaçıyorsa bunca zeki kadın nasıl evlendi?
Zeki kadında kaçan erkek kendini kadınlardan üstün gören erkektir. Zeki bir kadın çoğu şeyi kolayca anlar, yani aldatan erkek de zeki kadın istemez çünkü zeki kadın aldatıldığını anlar. Zeki kadınlar hazır cevaptrlar hazır cevap kadınları sevmeyen erkekler de kaçar. Suspus otursun kadın isteyen erkekler zeki kadınlardan olabildiğince uzaktır. bir de yalan söylemeyi alıışkanlık haline getirmiş erkekler zeki kadınlar kaçar. Çünkü zeki kadın her türlü yalanı anlar. 😉
Çünkü zeki kadın neyi istediğini, neyi istemediğini bilir. Çizgileri vardır aşılması zor olan. Durmasını, konuşmasını bilir. O yüzden zor gelir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zeki kadini ezemezler, yonetemezler, istemedigi bir seye zorlayamazlar, kendilerinden zeki ve guclu birini heleki bu cins kadın ise böyle birini yanlarinda istemezler. Kendi dediklerini yapan, erkek olarak kararlarina saygi duyan, kendinden yuksek mevkii de olmayan, kendinden yuksek maas almayan, kendinden zeki olmayan, kendi buyruklari disina cikmayan kadin isterler.
Öncelikle zeki kadın bana daha çekici gelir deyip söze başlayayım. Genellikle bahsi geçen sorunuzun cevabı ego ve güç çatışmasında erkeğin son bulmayan çatışma ve kavgadan uzak durması diyebiliriz düşünen sorgulayan kadın ve erkek doğal bir süreçtirki zıtlıklar yaşar baskınlık micadelesi verir. Bizim ülkemiz batılı toplumlar gibi orta yolu bulmayı beceremediği için illa birinin altta kalması mecburiyeti doğar ve bunun sonucu olarak bu, durum yaşanır...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zeki degil şeytani çok haliyle aklindan bin turlu şeytanliklar geciyor. Vesvesesi saglam bu tarz kadinlar her daim kendilerini cok zeki gorur o kadar zeki gorurki biraz daha zeki olsa gerizekali olacak o derece. O yuzden evlilikte iliskide fazla akilli gorunmeye calismak ya da fazla ezk durmak her daim iki adim geridedir. Kisacasi cok aptal kizda kendini ileri zeka zanneden kizda ayni b0kun lacivert versiyonudur
erkekler zeki kadınları elde etmekle uğraşmayı tercih etmezler" şeklinde revize edilebilecek bir önermedir. aslen burada kasılan durum daha çok zaman, emek harcamak ve kafa yormaktır, yoksa zeka ile birebir bir ilişki bulunmamaktadır. zaten de davulun dengi dengine çalması durumu gözönüne alınırsa iq sal bir eşitlik olmadığı noktada uğraşmak da korkmak da pek anlamlı değildir.
Basit beyinler basit şeylerden hoslanir erkeklerede toplum tarafından sürekli sen mükemmelsin sen sen saçmalığı empoze edildiği için kendinden zeki olan hiçbir canlıya tahammül edemezler bu kadar basit
Erkeklerin çoğu kontrol etmeyi sever ama zeki insanları kontrol etmek zordur. Ben kontrol etmeyi değil eşit olmayı severim o yüzden zeki insanları severim. Zeki kadın da tercihim.
Burda genelleme yaparak soruyu normallestirmeye calismissin, ama aslinda kendin için sormuşsun. zeki falan degilsin, zeki olsaydın böyle bir soru sorma ihtiyacı hissetmezdin.
Kendini zeki sanan kurnaz yarım akıllı çakal carloslardan kaçarım. Öz hakiki gerçek zeki kadınları böğrüme böğrüme basarım yerim onları ben ay lev ye derim.
Zekisini bilmemde kadının çok bilmişi iyi olmuyo. Erkekle kadın arasında erkek baskındır genelde, oyunbozancılık yapanlada herkes uzlaşamaz, uzlaşmak istemez.
Ben seviyorum. Düşük zekalılar bencil olur hep eğlendirilsin ama hiç eğlendirmesin isterler o yüzden benden sıkılırlar. Zeki kadın bulması zor öyle bir sıkıntısı var ama neyse ki biri var :)
Zeki olmayan boş beleş erkekler zeki kadınlardan kaçar çünkü korkar ilişkide eşit olamamaktan gururuna yediremez kadınlarda aynı şekilde boş bir kadın dolu bir erkek istemez.
Erkeklere sorsan tam tersini söyler. O halde acaba kaçmasının sebebi ney. Altında başka bir şey var. Ya da kadınlarda kural haline gelmiş olumsuz bir durumu kendi Lehine çevirmenin bir sonucu olanilir. -benden kaçtı - çünkü ben zekiyim😂
Kaçan erkek kadını kendinden üstün gördüğü için kaçar zayıfların yapacağı hareket. Her kadın keşfedilmeye açıktır. Keşfetmesini bilen bir erkek için. 😉
Çünkü onların yalanlarına kanmayıp onları alt edebilecek o mucize varlıklarla uğraşamazlar, e onlar da haklı tabi. 😎😂 Tanrı zeki kadın zulmünden erkeği korusun. Amen. 😂😒🤦♀️