bir kere hiçbir cins kendini üstün görme çabasına girmemeli konuyu açan şahısın güncellemeler kısmında yazdığı metine bakılırsa baştan bu hataya düşmüş gibi :). böyle bir düşünceye sadece ve sadece kendini beğenmiş narsist aşşağılık kompleksli insanlar sahip olur. ancak yadsınamaz bir gerçek vardır oda şudur ki. hayat şartları erkekleri daha fazla yaşam mücadelesine sokar yani ticarete kadınlardan daha başarılı şekilde atılma yetileri vardır erkeklerin. ya da yuvayı kurarken maddi anlamda daha fazla katkı sağlama gibi nedenlerden ötürü erkekler daha fazla survivor moduna giriyor buda kadınlara oranla doğal olarak daha fazla bilgi sahibi ve daha fazla hayat tecrübesine sahip olmuş olmasını sağlıyor bu konuda erkekler kadınlardan bir adım öndedir kadınlarında kendi klasmanlarında erkeklerden önde olduğu konularda vardır. ancak ataerkil bir dünyada yaşadığımız için erkekler kadınlardan daha üstün gelmektedir. hayat şartları bunu gerektirmiştir çünkü. anaerkil bir toplum olsaydıkda bu sefer kadınlar erkeklerden birçok konuda daha üstün olurdu diye düşünüyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
Hehe
En İyi Cevaplar
Ruh okuma falan bunlar hikaye :) Öncelikle hepimiz insanız ve cinsiyete göre değil karaktere göre. Genelleme değil yanlış tutumu olan insanlara yönelik yorum gerekir. Bir erkek olarak diyebilirim ki ya siz çok acımasız oluyorsunuz ya da benim tanıdım tüm kadınlar çok acımasız ve içinde bulunduğum durum çok da iyi değil sanırım :) Kendinden zeki bir kadını sevmemek çağ dışı bir aktivite ve aksine erkekler zeki kadınları beğenirler. Zeki kadınların zor durumlardan erkekleri mantıklı hareket ederek çıkarabileceğini düşünüyorum. Bazı zaaflar var ki şöyle; erkekler sinirli ve öfkeli olduklarında mantıklı düşünce tarzından eser kalmaz, kadınlar ise aldandıklarını veya sevilmediklerini anladıklarında (yanlış bir tahminde bulunuyor da olabilirsiniz) acımasız oluyorlar. Erkekler fiziki yaradılış gereği sizi çoğu durumda korur fakat dediğin gibi mantıksız hareket ettiklerini hissetikleri anda yanlarında mantıklı ve zekice düşünen, hareket eden bir kadın ararlar. Sessiz bir liman hep tercihim oldu ve olacak. Zeki kadınları severiz. Yeter ki merhametli olun :)
10 Yorumla
+1 yılYa o şöyle. Erkeklerin çoğu o kadar zeki değil belli bir kapasiteleri var ve kadın görünce zaten yarım olan akılları gidiyor.. Farkettin mi hepsi benzer şekilde aslında, taktik yapmazsan seni zar zor anlar.. Deli danalar gibi kişisel alanına saldırır, nerde ne konuşacağını bilmez.. Ya çok sıkar, ya çok bol bırakır. bir denge yok. Zekice mi sence yani? Onun için egoları zeki bir kadın görünce şişiyor üstünlük taslamaya çalışıyolar.. Boşver.. Ha akıllı mantıklı kadın şöyle becerikli iyi niyetliyse onu incitmeden yol gösteriyorsa tav olurlar ama o kadının da hoşlanacağı erkek gene akıllı bir erkek.. 😏
10 Yorumla
+1 yılHer erkek için geçerli değil bu bence. Özgüvenini kazanamamış erkekler için pekte akıllı olmayan bir kadın bulunmaz hint kumaşı gibidir. Çünkü onu bastırır , kendine bağlı hale getirir. Bu durumu tehdit edecek her şeye de karşı gelir. Ama özgüvenli erkekler eşlerini, sevgililerini hep destekler ve en iyisi olmaları için ellerinden gelenin fazlasını yaparlar. Ve özellikle akıllı kadınları hayatlarında isterler.
22 Yorumla- +1 yıl
@aIperen teşekkürler 👐 .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yalanlarıyla uyutamazlar, kolay kandıramazlar, istediği şekilde yönlendiremezler.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Belki de zeka onlara güç olarak korkutucu geliyodur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılEzik gibi hissederler ondan bence gadası
10 Yorumla
+1 yılBen hep zeki kız arkadaşım olsun isterim. Benden zeki oldun hayatıma yeni bişeyler katsın. Beyin fırtınası yapalım isterim. Zeki olmasını istemeyen erkek zaten bencildir. Onu rahat kontrol edebileyim her istediğimi yaptırabileyim diye istemez tabi. Zeki bir kızı sözle ya da tiple kolay kandıramazsın...
30 Yorumla
+1 yılAkilli kadinlari severim. Uyanik kadinlari sevmem. Zeki kadinlara zekasini insanlik icin kullandiklarinda sonsuz saygim var. Zekasini cikarlari ocin kullananlara saygi sinirinda farkli bakiyorum. Kadin ya da erkek cok zeki diye bir cins farkliligida yok dunyada. Tum kadinlar zekidir yorumuda yapmasin kimse. Tipki tum erkeklerin zeki olamadigi gibi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 976 cevap paylaştı. Bu bir hurafe, kendini bilmeyen erkekleri kast ederek soruyorsanız, bunu soru kipine eklemelisiniz!
Kadın ya da erkek, bir taraf diğerinden daha zeki ise saygı duyulmalı ve bu durumdan istifade etmelidir, ben isterimki eşim zeki olsun, algısı açık olsun bundan daha güzel ne olabilir ki?10 Yorumla43 yıldır benden daha zeki ve daha bilgili kadını arıyorum.
Bulursam kaçıracağım...
🤗423 Yorumla
Soran+1 yılBey amca sen bu yaşa kadar bulamadiysan biz ölelim yani
Soran+1 yılEminim ben senden daha zekiyim 😉ama senin çocuğun yaşındayım kacirirsan suç sayılır 😂
- +1 yıl
"Eminim, ben senden daha zekiyim" diyorsa biri, bu onun zekâ problemi olduğunu gösterir.
Bknz. Kanada Ottawa Üniversitesi'nde yapılan Beer Testi.
Zeki kişilerin ilk davranışı "sorgulama yapmak" ve "veri/neden toplamaktır".
Ayrıca zeki kişilerin davranış modellemesi değerlendirildiğinde esnek bir fikir kabiliyetine ve tanıdıkça büyüleyen entelektüel kapasitesine sahip oldukları görülmüştür.
Bilmem anlatabildim?
;)
Soran+1 yılGoogle amcada çok aradın mi bu yazıyı 🤭 zahmet etmişsin 🤗
Soran+1 yılTabi kimse benim gözüm kara demez jsks
Soran+1 yılAmerikayi da keşfeden asıl bizim atalarimizdir Cristof colomp türk kitaplarından okudukları bilgiyle okyanusa açıliyorlar ve o vesileyle buluyorlar.. keşf edilmiş olması gizil yerleri olmadığı anlamına gelmez.
- +1 yıl
Bu kadar bilgiye vakıf birinin "kimse gözüm kara demez" ifadesini değil de "kimse yoğurdum ekşi demez" ifadesinin kullanımının daha doğru olacağını da bilirdi. Çünkü gözü karalık cesaret tanımlamasıdır di mi, Amerika Vespuci'ye depresyona sokan kızım yaşındaki hanımefendi.
🤗
İzninizi isteyebilir miyim? Yatsı namazını kılmam gerekiyor.
😊
Soran+1 yılAy canım estağfurullah ne haddime izin vermek 🤗 Allah kabul etsin 🙏
- +1 yıl
Allah razı olsun. Müslüman bir kimse ilim meclisinden ayrılması gerektiğinde meclisteki bir kişiden veya ilgili kişiden izin istemesi sünnettir.
Maalesef değer vermiyoruz sünnete.
Çok teşekkür ederim...
Hayırlı geceler dilerim ama sohbet kinayeli de olsa son zamanlarda yaptığım güzel diyaloglardandı.
Allah'a emanet olunuz... :)
Soran+1 yılHaklısınız, vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. Ağzımı tutamayıp cvp verdim idare edin artık🤭. Bı de sabırla karsilasaniz biraz da öz eleştiri yapsanız zatn bisy demicektim 🤭 teşekkür ederim yine de elleriniz dert görmesin 🙏 sizi sevdim 🤗 sizde Allah'a emanet olun 🤗
Soran+1 yılAmca?
Soran+1 yılYa🤭 teşekkür ederim sana 🤗
Soran+1 yılSenin olgunlugunun verdiği tecrübelerden yararlanmak istiyorum. Müsade edersen bı soru sorabilir miyim?
Soran+1 yılBenden yaşça büyük biri ilk buluşmada seks istiyorsa bu kişinin benimle sürekli bir ilişki isteme olasılığı yüzde kaçtır?
- +1 yıl
Kusuruma bakmayın.
Cinsellik konulu meseleleri ikili bazda konuşmaktan haz etmem. Dünyanın gerçekleri var, cinsellik de bu gerçekler arasında ama eşimle konuşabileceğim bir konudur.
Yanlış anlaşılmasın diye detaylı açıkladım.
Onun için siz ile o kişi arasında yorum yapamam, bu konu beni aşar.
Soran+1 yılPeki, sadece objektif bı gözle yorumunu merak etmiştim. Teşekkür ederim yine de 🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar güzel olursa olsun Şahsen salak kıza tahammülüm yok 😅 Seven ve isteyenlerinde kafasında ki kadın figürü belli zaten; yatağı dışında hiç birşeyine ortak etmeyeceği hizmetci olarak kullanacağı bir kadın ister
16 Yorumla
Soran+1 yılYaa genel olarak erkekler böyle mi düşünüyor?
Cevap sahibi+1 yılKorkarım çoğu eş ( burda “eş” evli Olmak anlamında değil, partner anlamında) yerine Hizmetci ve yatak partneri aradığından zeki kadından pek hazzetmiyor 😅
- +1 yıl
Ne kadar acı olsada gerçekçi bir yorum olmuş.
Ayrıca bu tek partnerle de sınırlı kalmıyor. Herkes için değil ama çoğu erkek evlilik için de böyle birini arıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Luciferrr20 evet benim kastımda eş derken evli olduğu ya da olmadığı partner için de durum bu çoğu böyle düşünür 😶
- +1 yıl
Genelde ataerkil toplumlarda gördüm ben bunu.. bazen de acaba hepsi mi böyle diye düşündürüyor bu durum
Cevap sahibi+1 yıl@Luciferrr20 toplumsal bir sorun olduğu kesin tabi
+1 yılTam tersi aptala tahammül edemiyorum zeki kadına karşı bir zaafım var bir çeşit sapyoseksüelimde denilebilir
13 Yorumla- +1 yıl
Başak kaplana bayılıyorum mesela
https://youtu.be/cAFDXyh-NIw
Soran+1 yıl🤗🤗👏😘
- +1 yıl
✌✌😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çünkü yetiştirildikleri toplum erkek egemenliği üzerine kurulmuştur. Çevresindeki kadınlar çoğunlukla 2. sınıf muamelesi görmüş ve erkekler hep üstün görülmüştür. Şimdi bu adam zeki kadın ile karşılaşırsa aptallaşır ona sözünü dinletemez ezemez eeee şimdi bu adam nasıl sevsin?
11 Yorumla
+1 yılKadınlar neden iyi, terbiyeli, efendi, temiz erkekleri sevmezler?
23 Yorumla
Soran+1 yılVardır bir kusuru belki bilemicem
- +1 yıl
Akıllı bayanlar, benim karşılaştığım en azından biraz ruhsuz Vicdansız sadece iş, hedef odaklı, dediğim dedik olabiliyor belki bu yüzdendir ama sanmıyorum bizimkilerin bu kadar düşünebildiği, irdeleyebildiğini
Soran+1 yıldeğil mi haklisin aslında
+1 yılBenim şahsen kendimden akıllı kadınları sevmeme gibi bir huyum hiç olmadı ama yanlış bildiği herseyde ısrar edip çok bilmişlik yapan kadın erkek farketmez sevmem ek olarak kendini diğer insanlardan büyük görenleride (Egolu olanlar) eklemeyi unutmayayım
00 Yorumla
+1 yılSorundaki kesin yargıyı görünce erkekliğimden şüphelendim.😀
13 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi öylesin yoksa 😕
- +1 yıl
Yorumum da anlatmak istediğim tam tersi zeki kadınlardan bir tık daha hoşlandığımdır.
Soran+1 yılBuna senin adına sevindim çünkü mantıklı olan o 🤗
+1 yılHarvard Üniversitesini 1. Le bitieecek bir Zeka ve akılmı Yoksa İTÜ bitirecek bir zeka ve akıllmı?
13 Yorumla
Soran+1 yılİkiside üniversite ne fark eder ki
- +1 yıl
Daha ikisinin arasında ki farkı ayırt edemiyor akıll dan zeka dan bahsediyor😀
Soran+1 yılYurtdışınin özelliğiyle Türkiye'yi kıyaslayabilecek kadar küçük zekaliysan bahsetmemem gerekir haklısın 😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanimimin benim öğretmenim olmasını isterim, benden daha zeki , daha bilgili olsun ki yanlislarimi duzeltebilsin. Ama bunu yaparken egolu olmasın, o benim kalbimin direği, bende onun direği olayım.
14 Yorumla
Soran+1 yılvay be senin gibi erkek nerde var ki cansın
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim. Gönlündeki karşına çıksın 🙏
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun, Ya Nasip.
Tam tersi bence, hem her başarılı erkeğin arkasında akıllı kadın vardır 😂 Bunun tersini isteyende eksiktir ve ezik duruma düşmemek için saf kişiler avına çıkar.
10 Yorumla
+1 yılHukum edemedıklerı icin 😂 mesela kactane kendınden buyuk kadın ıle evlenen erkek gordun? Saf temiz kalpli tecrubesız kadınları kandırmak kolay olur. Gercekten cıkarsız seven adam bunu yapmaz.
10 Yorumla
+1 yılAkıllı olanın benden fazla para kazanıyor olması gerekli😜
125 Yorumla
Soran+1 yılAl işte kafası sadece paraya çalışan bir ahmak daha lan evde huzuru biz sağlayıp senin getirdigin parayi idare etmedikten sonra trilyon kazaninca daha zeki mi oluyorsun a. ptal
- +1 yıl
Sen onu bir geçeceksin akıllı olan ben akıllıyım diye atmaz kendini ortaya. Benim getirdiğim parayı idareye gerek yok. Katkısı olsun kâfii. Komplexle kendine anca yetiriyorsa aptaldır o kadın
Soran+1 yılBen çalışıyorum kamuda maasimda iyi , kendi eşine söyle bunları 😉
- +1 yıl
Öncelikle Ben evli değilim.
Birkaç zenginle takılıp şomine, jeep, yat, otel, fuar, yamaç paraşütü, kar kayağı, jetski, atv, camping, uçak yolculuğu görmeyle doğan görünümlü şahin aklından bahsetmeyelim. Orjinal akıl arıyoruz!!
Soran+1 yılSen çok orijinal akillisin sanki bu güne kadar ne yaptiniz ülke için? çalışıp para kazanmak herkesin yaptığı bisy.. senin farkın ne ki? Övünüyosun (!)
- +1 yıl
Al işte akıllı olmaktan ülke faydasına atladın. Ben övünmedim sorunun terazisine denge koydum. Haksız olmadığımı biliyorsun. Her deneyim tecrübe bir erkek demektir. Akıl havadan gelmiyor kimseye. Daha açmayalım konuyu. Ulke için yaptıklarımı ben biliyorum tüm avrupada sen bilmesende olur pıtırcık 😉
Soran+1 yılBeni de tüm dünya biliyor sen bilmesen de olur aslan parçası 😘
- +1 yıl
Kullandığın temsili resime bakarsan konunun tamda benim dediğim gibi olduğunu görürüz. Kadının önplandaki lüxünün arkasında zeki adam var, ayrıntıyı atlama
Soran+1 yılOf tamam sen haklısın he mi
- +1 yıl
Hee. Oldi boyle gizli profilden seni dünya biliyi. Böyle gizli profillerle avrupayla aramızdaki farkmı kapanır😘
Soran+1 yılKapanır bence 😘
- +1 yıl
Özelden yaz burdan tartışmayalım
Soran+1 yılÖzelden neyi tartiscaz ki aslan parçası 🤗
- +1 yıl
Senin dünya için yaptıklarınla benim ülkem için yaptıklarımı
Soran+1 yılHmm anladım İsmail YK tipli japon çocuğu
- +1 yıl
Sustumm.
Soran+1 yılAa neden sustun kıyamam 🤭
- +1 yıl
Milyonları götürenleri izliyorum Atv de
Soran+1 yılHahah sen niye katilmiyosun ki 🤭
- +1 yıl
İstanbula gitmeye üşeniyorum birincisi ikinciside kolay para kofti özgüvene yol açar gibime geliyor
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Kimliğini deşifre etsen. Nerelisin kimlerdensin?
Soran+1 yılKimleri bilirsin ki 🙄
- +1 yıl
Sefer oğullarını, telli oğulları 😅
- +1 yıl
Gizli profil için yeterli bukadar sohbet, iyi geceler🤝
- Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok seviyorum ve fikirlerinize çok değer veririm öğrenmenin yaşı hiçbir zaman yok ne zaman nerede ve kimden olursa olsun her zaman bir şeyler öğrenmek kişinin değerine değer katar
10 Yorumla
+1 yılKolay kandıramaz, aldatamaz, işine geldiği gibi kullanamaz vs vs
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle 👏
+1 yılÇoğu salak seviyor akıllı bir kadın erkege ihtiyaç duymaz zaten o yuzden salaklari sevmeye devam etsinler
20 Yorumla
+1 yılBen severim öyle bir kadını ama ukalalık olsun diye söylemiyorum gerçekten öyle bir kadın tanıdığımı hatırlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBunu beyni ile etkileyemeyen erkekler , idare edebilecekleri kadınları tercih ederler olarak ifade etmek doğru olur sanırım.
10 YorumlaKeşke öylesi denk gelse şöyle akıllı mantıklı iki lafın belini kırabilidiğimm ah ahhh nerde bizde öyle şanş
10 YorumlaAkıllınızı da sevemiyoruz delinizi de. Sevdirmiyorsunuzki. Nankör kediler siziii Herbiriniz ayrı bir trip..
10 Yorumla
+1 yılErkek her zaman aciz kadını sever çünkü onu korumak ister ona muhtaç olsun ister Kendinden daha zeki kadınları çekemiyorlar
10 Yorumla
+1 yılAtaerkil bir toplumda yaşıyoruz. Bunun etkisi var bence. Çoğu erkek fikirlerine müdahale edilmesini, kararlarının sorgulanmasını sevmez maalesef.
10 Yorumla
+1 yılHayır benim için daha iyi benim hatalarım ya da düşünemediğim şeyler olduğunda onun düşünmesi çekip çevirmesi gerek beni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım dedikleriiiiiiimmmm canımıııı aldııııııııı gönüül saraayııımmııı yııkıııp gittiileeerr
13 Yorumla
Soran+1 yılArtık sevmeyeceğim, bütün kabahat beniim🥴
Cevap sahibi+1 yılÖfff bu yeni nesil de hemen akdeniz akşamlarına bağlıyor tamam sensin kabahatli peki
Soran+1 yıl😒😒
+1 yılKendisinden fazlasını, eksik aklı ile nasıl sezsin de sevsin atadol?
- Ayıp ediyorsunuz. :D20 Yorumlayoo ben genelde hep zeki kızları sevmişimdir yani başarılı kızalr daha çekici bence :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendimden daha akillisini gormedim henuz yonetmeyi sevdigim icin fikir ayriliklari cook oluyor zamanla?
13 Yorumla
Soran+1 yılHııı belli 😃
Cevap sahibi+1 yılKendimi kanitlama cabasina giricegimi dusundun herald hodri meydan en zeki kadinla kapisabiliriz sikinti yook cook gorduk hep benim dedigim oldu
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂hop mo sonon dodogon oldo
+1 yılBen çok severim, salak kadın sevmem akıllı olacak böyle şaşkın aklı bir karış havada olmayacak ince düşünecek, mantığı olacak, çok dikkat edicek daha çekici oluyor bence
10 Yorumla
+1 yılsaflar daha tatlı sanki alnında akıllı mı yazıyor nerden biliyorsun kimin akıllı kimin aptal olduğunu bir kız yumuşak sakin bir kız ise bu aptal anlamına gelmez
10 YorumlaAklı egosuyla yer değiştirmedikçe bence benden akıllı olabilir. Hoşuma da gider :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgolarına yediremiyorlar.
Üst düzey yönetici kadınlar hak kazansa bile yapmıyorlar Türkiye'de... Neden akıllı, zeki kadınlardan bu kadar korkuyorlar acaba?10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Yoo ben akilli kadin seviyorum genelleme yapmamak lazim!
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılBu çok kötü bir şey ama insanın doğasında var bu. Karşımda ki az bilsin ben onu yöneteyim oysa ki iki insan kalbini hem beynini birleştirse daha güzel şeyler olacak...
10 Yorumla Var da sevmedik mi. Kurnazlık ve iticilik akıllılık değildir.
10 YorumlaÇünkü baskın karakterde olurlar.
Kadın yöneten olur genelde. Bu da çoğu erkeğin hoşuna gitmez.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek düşmanı olduğu besbelli
ne yaptık biz size11 Yorumla
Soran+1 yılAmca sana düşman olsak ne olmasak ne yaş 70 iş bitmiş jsks
Bizden aşağı seviyede hepsi zaten. Nedeni ise paaif agresiflik.
10 Yorumla
+1 yılakıllı kadın istemeyen, sevmeyen erkek fazla fırıldak çeviriyordur. bunu yakalayacak kadın istemez haklı olarak. aptal olacak ki kadın yedirsin yalanlarını
10 Yorumla
+1 yılkadınlar takıntılıdır , akıllı olduklarını zannederler , yapıları gereği , en ufak düşünce ya da fikirlerini söyledikleri an , onların sonuna kadar doğru olduğunu düşünür ve yanındakilere o söylediklerini yaptırana kadar dünya'yı dar ederler. Kadınlar erkeklerle uğraşırken hep dişiliğini kullanır , beynini kullanmaz. Oyüzden beyin pek gelişmez
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkeklerin de beyni sadece malum organında çalışıyor
Sinsiliktir o ;) zeki kadını niye sevmeyelim canım sonuçta?
10 Yorumla
+1 yıltek gözleri ile körler ülkesinde kral olmak isterler.
10 YorumlaPsikolojik olarak kompleks yaptıkları için olabilir benim eşim her zaman için fikir beyan etmeli...
10 Yorumla
+1 yılAkıllı nın kavramını degiştir diler ondan. Hergün 50 müşteri ile yatan dolandıran kadına akıllı diyor kadınlar oysa bunlar zavallı
20 Yorumla
+1 yılYok öyle bir durum, del, bir taş atmış masalı misali.. Kendinizi kandırmayın.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAksine.. Kendinden akıllı kadınları severler. Zayıf erkeklerin huyudur o..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bir kadının sürekli ondan yardım istemesi, erkeklerin hoşuna gider.
10 YorumlaBenim için farketmez herkesin aklı kendine eşim benden üstünde olabilir sakıncası olmaz
10 Yorumla
+1 yılbenden akillisi varsa bulsun beni yani.. sevecem onu
19 Yorumla
Soran+1 yılVardır 🤭
- +1 yıl
nerde..
Soran+1 yılBenn
- +1 yıl
benle ugrasamazsin sen agir gelirim sana
Soran+1 yılNiye kilolu musun 🙄
- +1 yıl
ruhen agir gelirim..
- +1 yıl
hemen de iciniz fesatlasiyo.. ya
Soran+1 yıl😒😒😒
- +1 yıl
🙄🙄🙄
Erkek dediğin evli ise kılıbık olacak başka türlü yürümez o evlilik. Tamam karıcım diyip konu kapanması lazım. Karısının sözünü dinleyen her erkek kârdadır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence altından yatan başka bir nedeni kendi Leh’ine çevirmek için uydurulmuş düşünce bu. Yoksa akıllı kadın severiz.
10 YorumlaÇünkü saçı uzun aklı kısa diye öğretildi yıllarca onlara gerçeğin öyle olmadığını anlamak istemezler.
11 YorumlaKendi adıma söylüyorum ben öyle bir kadın bulsaydim baştacı ederdim. bir alıntı yapayım Cem yılmaz dan , eve gelirsin altta gri pijama önce hoşgeldin der sonra kumanda çalışmıyor der.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer o zekalarını erkeğine hainlik yapmak için kullanmayacaksa sorun olmayan bir durumdur.
10 Yorumla
+1 yılÇevrendeki aşağılık psikolojisine sahip kişilerle benim gibi elit insanları bir tutman ileri zeka göstergesi olsa gerek.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcünkü toplumun dayattıgı birsey böyle olması gerekiyor gibi
10 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat