Severim diyorlar ama sevmiyorlar. Ultra aptal olmasın konuşabilecek kadar genel kültürü olsun yeter bunlara göre. Bence erkekler biraz aptal kadın istiyorlar gözlerini boyayabilmek kendileri dünyanın en güçlü en akıllı erkeğiymiş gibi kakalayabilmek için. Bu yalanlarları karşısında mest olmuş kadın istiyorlar. Zeki, oyunlarına gelmeyen kadınlara şekil yapamadıkları için istemiyorlar ki korkuyorlar da bence Zeki kadınlardan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAtaerkil toplumların mutlak otoriteyi koruma çabasından ileri gelen yaklaşım şeklidir. Kadın genelde "işe yaramaz, cinsel obje ve ikinci sınıf insan" olarak hor görülür. Cehaletin temel hedefi her zaman için "kadındır" tarihte örneklerine sıkça rastlıyoruz ve günümüzde bile halen devam ediyor bu ötekileştirme.
Kadın üretkendir, aydınlık bir toplum yaratabilecek yetiyle donatılmıştır. Erkek kişisi kadının gücünden çekinir tahtını sallandırmasını istemez. Zeki bir kadın "ne istediğinin farkında" olacak kadar yönetilemez yapıdadır. Haklarını bilir atacağı adımı sorgular ve çoğu erkek kişisinin istediği şekilde davranmaz. Hal böyle olunca kendinden daha iyisini istemeyen hemcinslerim zeki kadınları kullanamayacaklarını elde edemeyeceklerini anlayınca onlardan hızla uzaklaşır.
Evrimsel getirinin içerisinde ilk çağlarda "erkek mağarasının koruyucusu iken kadın üreten tarafta" yer alırdı. Domine etme doktrini erkeğin genlerine işlenmiş olacak ki kadını sürekli geri planda tutmayı ödev bilmiştir. Günümüze bakarsak gelişmemiş toplumların aforizmasal sanrılarının içerisinde aydınlanmanın simgesi kadının en ufak zeka parıltısı yok edilmeye çalışılıyor. Erkeğin yönetimi devam ettiği eşitliği yakalayamadığımız sürece de öyle olacak maalesef.
Çoğu erkek profilinin aksine "sapyoseksüel" nitelikler barındırarak bir kadının önce zekasına hayran kalıyorum. Zeki bir kadın beni her zaman için çekiyor; kendi ayakları üzerinde durabilen, fikirler sunan, gelişime açık, her konu hakkında ideaları bulunan bir kadın ideal ilişkinin kilit noktasıdır bana göre.84 Yorumla- +1 yıl
Yaşınızin 23 olduğuna inanmak zor
Soran+1 yıl@Asil_kadinnn 23 yaş çocuk değil okuyan bir kişi 16-17 sinde bile böyle konuşabilir
- +1 yıl
Günümüzdeki yirmili yaşlarda olan genclerin ekseriyetiyle mukayese ederek söyledim.
Ve size söylemedim beyefendiye attım yorumu... - +1 yıl
@Asil_kadinnn Kendimi küçüklüğümden beri geliştirmeyi, nitelik katmayı seviyorum. Onun neticesinde insan her yaşta öğrenmeye açıktır bana kalırsa; ve gözlemleyerek doğruları ilke edinmek herkesçe bilinir fakat uygulama aşamasında pek az kişi bunu gerçekleştirebilir bana kalırsa. Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakteri kişiliği düzgünse. Zekii olsun. Eğer ilk özelliklerden yoksunsa aptal olması makuldür. Her iki taraf içinde aynı şey geçerli.
1- Kimse birbirini yönetmeye çalışmamalı (bir bütün olarak düşünüp hareket etmek esastır bazen ""free"" verilebilir buda sevdiğin insan için değer zaten ) ki bu bile güzel birşey ancak sevdiğin için kendinden feragat edebiliyorasan b güzeldir.
2 birbirlerini ezmeye çalışmamalılar (O veya ben düşersem o daima yanımda olup beni yüceltmeli )
3. ölüm var sevmeliyiz üzmemeliyiz birbirimizi her anımız değerli kin tutmamalı kavga edince yatak ayırmamalıyız biz ne yaptık loo demeli koyun koyuna yattığımızda xd00 Yorumla
Zekilikten kasıt oyun yapmak demek değildir. Yani biz oyun yaparız kadın zekidir o da oyun nedir bilir ve yemez gibi bir durum söz konusu değil. Eş diyeceğimiz insanda aradığımız şey bir savaş değil. Zeki olmasını isterim karşımdakinin bunun sebebi de şudur ki bir şey hakkında konuşurken mantık yürütebilsin, hayatımda desteğe ihtiyaç duyduğumda yol gösterebilsin. Yani daha ziyade zeki dediğin ne? Buna göre ne istediğimiz değişir.
10 Yorumla
+1 yılNeden sevsinler ki.. aile reisi olarak büyüyen erkek olmanın yönetmek olduğunu benimseyen insanlar zeki kadınları neden nasıl sevsin ki. Sevemez. Kendini geliştirmemiş bireylere, toplum, dayatmalarını öğretilerini benimsetir.
Bu erkeklerin zeki kadın sevmesini geçtim güzel sevmesini bile beklememek gerek.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
104Cevap
+1 yılZeki kadını ne yapayım la?
https://www.youtube.com/watch?v=cFiCgoQRNk0
O ne öyle ığğ..
Bana mantıklı ve bilinçli kadın lazım 😊
Zeki kelimesinin sözlük anlamı ;
'' Çabuk ve kolay kavrayan. ''
İyi de ; öğrendiği şeyi iyi kullanabilmektir önemli olan.
Bu da mantıklı olmak ve bilinçli olmak ile olunur.
Mantıklı kelimesinin sözlük anlamı ;
'' Akla, mantığa uygun davranan (kimse). ''
Bilinçli kelimesinin sözlük anlamı ;
'' Çevresinde olup bitenlerin farkında olan, eylemlerini bilerek gerçekleştiren, bilinci olan (kimse). ''
Yani evet, zeki kadınlar kendini öldürebilir, onları istemiyorum umrumda olmaz hehe.
( つ^‿^) つ10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok erkek kolay seyleri severler. Neden onu çözebilen bir kadınla uğraşsınlar :). Kandırmazlar. Sitede sorduğun manidar olmuş. Ben bu siteye ayak bastığım günden bu yana nerede kalitesiz, basit, ucuz insanlar varsa ona değer vermişlerdir. Ve veriyor olacaklar. Kendilerinin aynasıdır. Kendileride zeki değil :)
20 Yorumla
+1 yılKendini zeki addeden kadınlar genelde, karşısındaki insana hoşgörüsü olmayan, laf sokmayı bir IQ pırıltısı zanneden tipler olduğu için olabilir mi acaba?
Zeki kadın, herşeyin farkında olup, karşısındaki insana bunu yansıtmayan ve ezme çabası içerisine girmeyen kadına denir. Ve bu kadınlar zekalarının üzerine, nezaket ve naifliği zırh gibi kuşanmış sevilesi insanlardır.22 Yorumla
Soran+1 yılZekanın tanımına girmiyor ne alakası var şimdi, karakterle zekayı bir tutman yersiz, bir aptalın yüzüne aptalsın diyebilmenin zekayla alakası yok
- +1 yıl
Bahsettiğim konuda bu dediğin zaten, ''Erkekler zeki kadın sevmiyor ya puff'' diye bir kavram yok, saçmasapan karakterler kendini zeki addediyor. Zeki kadın, akıllı olması gerektiğini bilendir demeye çalışıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 917 cevap paylaştı. Ben zekiyim diye bakımına dikkat etmeyen kadını ne yapalım? Biz güzel, bakımlı, fizikli ve akıllı kadınları severiz. İşini bilen kadınları severiz. Bak zeki demiyorum akıllı diyorum. Matematik formüllerini ezbere bilmesine gerek yok. Nerde ne yapacağını bilsin yeter. Gerçekleri görsün yeter.
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen saçma bir kadın teorisi bence erkekler zekasından etkilendiği bayanları severler. tıpkı kadınların olduğu gibi.. yani erkekler sürekli eşlerinin arkasından iş çeviren eşinin sesi hiç bişeye çıkmasın isteyen evlilikler çok sevmez. bence bu olayı cinsiyetçileştirmekten vazgeçin artık..
00 Yorumla
+1 yılYok bea ben severim. Aptalların muhabbeti çekilmiyor. Çevrem beni konuşkan birisi sanıyor ama onların boş muhabbetine tahammülüm olmadığı için çok konuşurum. Keşke diyorum zeki bir sevgilim olsa sabah akşam konuşsa onu dinlesem ufkum artsa amaa nerede? Hem zeki kız bana niye baksın? O kadar şanslı olamadım.
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler tabi bazi erkekler diyeyim , üstün konumda olmayı seviyor Böyle bir şeylere ihtiyacı olan korkan dayanaklı olmayan tek başına bir şey yapamayan bir şey yapmak için bir şeylere ihtiyacı olan kizlar daha çok ilgisini çekiyor ondan. Çünkü onlar üzerinde samimiyet kurabiliyorlar. Oysa bir insanın kendi ayakları üzerinde durup kimseye bağımlı yasamamasi kadar güzel ne vardır ki.
00 Yorumla
+1 yılZeki kadın sevilmez mi yahu? Ha şu var, kadın zeki ve farkettiği her şeyi erkeğin yüzüne vuruyorsa zor olabilir. Bunun tam tersi erkek için de geçerli. Kişiler birbirlerinin ufak hatalarını görmezden gelerek hatta kusurları kapatmaya çalışarak yaşarsa çok güzel olur. Aldatmak gibi çirkin bir kusur olamaz asla, yanlış anlaşılmasın. Pratik hayat içindeki ufak eksiklerin karşılıklı olarak kapatılması. Aksine ben zeki kadın severim ;)
00 YorumlaÇünkü zeki kadını kandırmazlar, her isteklerini yaptıramazlar, üstünlük kuramazlar.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere “bunlar” demenden, bizi sanki her zaman güçlü olmak zorunda hisseden varlıklarmışız gibi genellemen ve yine aşk dediğimiz karşılığı olmadan hissedilen bir duyguyu oyunmuş gibi adletmen yeterince zeki ve farkındalık sahibi biri olmadığını gösteriyor. Bunlar hep savunma mekanizması..
00 YorumlaBu erkekten erkeğe değişen bir durum. Bazı erkeklerin zeki kadın istememesinin sebepleri ardında kendi peşinden koşturmak istemesi, kendi sözlerini dinletme çabası yatıyor olabilir. Lakin genel olarak erkekler olarak zeki kadınlardan hoşlanırız :)
10 YorumlaErkekleri tanımadığın yazdıklarından bariz belli oluyor. Zeki istemiyor çünkü içinde yaratılış gereği koruma kollama içgüdüsü var. Kendi başına hareket eden ve her hareketinde sana ihtiyacım yok mesajı veren kadını kim ne yapsın 😒😒
00 Yorumla
+1 yılAptal demek çok yanlış bir kadın az konuşuyor karşısındaki kırmıyor dırdır yapmıyor diye aptal denmez
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi de aptaldan kastım o değildi ki
- +1 yıl
Yoo tam olarakta bu dışardan naif sessiz sakin kızları aptal olarak görüyor insanlar ilka kızlar dedikocu hırcın beyin delen olcak zeki olmak için anlatmak istediğin çok bariz bu
+1 yılhaklı serzeniş. kendin de belirtmişsin zaten cevabını.
10 Yorumla
+1 yılYani zeki kadın zordur her şeye inanmaz her şeye susmaz kolay kanmaz yönetilemez kısıtlanmayi sevmez her baba yiğidin harcı değil ondan istememeleri normal
20 Yorumladüzeltme düzeltme erkekler aptal kadın larla beraber olur zira kadınların çoğu erkeklere göre aptaldır aptallık geri zekalılık değildir aptallık olarak gördükleri kadınların her an ilgi için fino köpeğine dönüşebilecek olmasıdır zira bir erkek için angarya gelen boş iş diye tabir edilen bie çok şey kadın için elzemdir erkeğin aptal kadın sevmesi kadının odun erkek sevmesi ile aynı boşlukta bir mittir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cünkü erkek benden zeki olursa benden daha iyi beyni çalışır, iş ceviremem bir şey yapamam benden zeki olmasın ki hem yönetir hem de kendime yaparım bir şeyler onun da haberi olmaz der.
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış
+1 yılVallahi ben çok seviyorum. Şöyle karşılıklı oturup ülkenin gidişatını oturaklı şekilde biriyle konuşamayacaksam, genel kültür ve tarih tartışamayacaksam ne yapayım onu
00 Yorumla
+1 yılZekâ bir kadında aradığım en önemli kriterlerden biri. Zeki kadın eşine ya da sevgilisine nerde nasıl yaklaşması gerektiğini, nasıl davranacağını çok iyi bilir. 😏
00 Yorumla
+1 yılSalak erkekler zeki kadınları anlamaz korkar. Zeki erkekler salak kadınların ancak vücutlarına bakar ve yatak performansıyla ilgilenir. seks aşkı gecicidir. duyğusal aşk karakter kişi aşkı uzunvadeli
00 Yorumla
+1 yılErkekler zeki kadının ağırlığını taşımayacağından dolayı istemezler ve aptal olanların peşinde koşarlar. Bu dünyada ne yazık ki en çok üzülenler de zeki kadınlar oluyor. 😒
10 Yorumla
+1 yılBen gerçekten zeki işinde gücünde takılan ve ilgi kaşarı olmayan, anlaşılmayı beklemek yerine net olup ne istediğini çatır çatır söyleyen kadınları seviyorum.
10 YorumlaAptal kadın seven erkek de aptaldır. Ya da onu cinsel anlamda kullanıp atmak istiyordur. Erkekler bencildir. Hayatta kendilerini odağa koyarlar. Zeki olan kadın zaten böyle bir erkeği sezer ve ona bir güzel yol verir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılKadının kendisinden zeki olduğunu fark ettiği an bitiyor her şey. Aptallıklarıyla yüzleşmeyi asla tolere edemiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBirini sevmek için o kriterde iyi olsa da hiçbir kriter tek başına yeterli değildir ki hiç kimse için.
00 Yorumla
+1 yılBir insan ( kadında erkekte) nerde konuşulması gerektiğini bilsin, yeter. Çok zeki çok bilen insan bir zaman sonra insan sıkılır. İnsan dediğin özellikle kadınlar birazcık manyak olmalı ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zaten kadın seytanın bir üst modeli
Zeki kadın zaten yalan makinesi olarak yetişiyor çok güzel degilse zeki kadın cazip gelmiyor haklısın00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa eğer yediği bir takım haltları çakmasın, kandırması kolay olsun diyedir kesinlikle :) Ben bayılırım şahsen zeki kadınlara.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZeki olsunlar tabi ama aptal olamasınlar, zekalarını ne için çalıştırdıkları önemli burada. Aynı şey erkek içinde geçerli tabi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılKatılmıyorum. Gerçekten zeki olan erkek zeki kadından etkilenir kesinlikle. Sadece kendinden daha güçlü bir kadını istemiyorlar onu biliyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler kadınların kendilerinden üstün olmasını kaldıramıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Ben zeki severim
- +1 yıl
Adamsın
Aptal kadın istemelerinin sebebi kolay kandirilmasidir. Bunun icin daha cok kendinden kucukleri tercih ederler.
10 YorumlaZeki olmadiklari için boy ölçüşrmedikleri için aptal sisme agizli koca totolu yapay beyinlilere dusuyor onlar
10 YorumlaOyunlara gelemedikleri için değil, zeki kadını zeka ile tavlayamadıkları için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde zekı olmayanlar kendılerını zekı dıye tanıtırlar... ıkıncısı bızden bunlar dıye bahsetmen hos degıl... senın gıbı tıplerı sen cok akıllısın oyuna gelmezsın dıye kandırırlar genelde :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zeki olduğumu iddia ettim mi acaba?
Cevap sahibi+1 yılbazen soylemeden ne ıma ettıgın anlasılır bunlar kelımesı ıle tepeden bakmak yeterlı bunları ıdrak edebılmek ıcın kendını nasıl gordugunun...
+1 yılAldatacaklarini ve rezil edeceğimizi bildikleri için cicim 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılZeki kadının çingene gibi rezil etme huyu yoktur yalnız. Zaten zekayı “rezil edebilmek” eylemine bağlamışsan Zeki değilsindir
+1 yılÇünkü erkekler dişiliğini kullanan kızları severde o yüzden maalesef
20 YorumlaÇünkü erkek uyum arar. Kendisi aptalsa zeki kadına uyumlu olamaz ve bu onu rahatsız eder.
10 YorumlaNiye olacak peşlerinde tonicik, sebep aramaz koyun olur yavrucak. Bazen saf salak bazen avanak ama hep fonda çakma Diana dkdjd
00 Yorumla
+1 yılYoo ben kadının sinsi ve zekisini seviyorum daha heyecanlı atraksiyonlu bir ilişki oluyor:)
00 YorumlaErkegınde kadınında aptalı zararlıdır. Ben her daım zekı kadın tercıh ederım
00 YorumlaZeki kadınlarda korkarım zeki olanlarda hep kafaları tilkiliğe çalışıyor
00 Yorumlaaptal erkekler aptal sever sadece zeki erkeklerin sevdiğini görmedim hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevilen kadınlar canım mı yani :)
buna inananlar canım sanki :)01 Yorumla- +1 yıl
canım = gri zekalı
Kişiliksel olarak değişir , bir insanla oturup dertleşemeyecek veya konuşamayacaksan neye yarar güzellik?
10 Yorumla
+1 yılÇok haklısın kardeşim. Zeki sevselerdi en önde oturan inek kız erkeklerin sadece kankasi olmazdı.😅
00 Yorumla
+1 yılZeki kız görmedim, hep ukâla kız gördüm kendini zeki gibi gösteren 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverim ama benden zeki olmasın ya beni beğenmez falan :D
Doğru söylüyorsun genel olarak ama sence yaptığımız yanlış mı? Partnerimizin bize hayran olmasını isteriz :)00 Yorumla
+1 yılAkilli ve zeki degil ise yanımdan bile geçmesin mümkünse
00 Yorumla
+1 yılKorkmak değil ezilmekten korkuyorlar aptal kadın demişsin biraz saygılı ol lütfen aptal dediğin kadınlar bir çok erkeğin özgüvenini yerlebir edebiliyor. :)
00 Yorumla
+1 yılBenim dedigim olsun diyen bir erkek istemez ama normal bir erkek zeki kadin ister
00 YorumlaSeviyorlar da şöyle düzeltelim kendinden zekisini sevmiyorlar:)
00 YorumlaÇok Zeki olursa çoğu şeye karşı çıkar hoşuma gitmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılZeki olmakla ukala olmayı karıştırıyor çoğu kadın çünkü
10 Yorumla Zeki kadından korkarlar. çünkü o her şeyi anlar fırsat vermez hiçbir şeye. E erkekler de rahat takılmayı seven oldukları için böyle kadınlar onlara hoş gelmeyecek hemen kaçacaklardır.
00 Yorumla
+1 yılbencede senin düşüündüğün gibi çünkü erkekler yalan attıgında bunu anlayabilecek kadar zeki kadın istemezler sürekli her şeyine kanan kadınları isterler çünkü o kadınlar onların kölesi olmaya mahkumdur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. kandırması zor olduğundan kendilerine muhtaç olmadığı için zeki kadınların
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. cinsellik yaşamak istediklerin de reddediliirler diye istemeyebilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç cinsellik zeka ne alaka? Kadın ne için var? Erkeğini mutlu etsin doğursun yeter konusmasada olur
00 YorumlaTam tersi severim ama beni korkutan zeki gibi davranıp aptal çıkanlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem