Bazen birini kaybettiğimizde onun gibisini bulamayacağımız korkusu insanın içine düşebilir. Ama ben buna farklı bir açıdan bakıyorum. Her insan kendine has, her ilişki de öyle. Kendi içimde zaten değer verdiğim insanlar bir iz bırakıyor. Birini kaybetmek belki zor, ama aynı zamanda kendimi yeniden keşfetme fırsatı gibi de görebilirim. Başka birini bulmak, onunla farklı bir bağ kurmak her zaman mümkün olabilir. Kendi yoluma devam etmek, kimsenin yerini doldurmak için değil, yeni deneyimlere açık olmak için önemli. Hayatta tek tip insan yok, her insan kendi eşsizliğiyle gelir. 😊
Böyle bir korkuyu hiç yaşamadım. Her son yeni bir başlangıça atılan ilk adımdır. İnsanın korktuğu o kişiyi kaybetmekten daha çok kaybedeceği umutlarıdır.
Onunla geçen güzel anıları, kurduğu gelecek hayalleri elinden sabun köpüğü gibi akıp gitmeye başlayınca gelen korku ise kendi yalnızlığına dönecek olmasından kaynaklıdır.
Hiç kimsenin yokluğu beni korkutmaz. Ben bu yaşıma kadar tek geldim tek gidiyorum. Kimseden bir beklenti içerisinde değilim ve girmeyeceğim de. Hiç kimse vazgeçilmez değildir ve zamanı geldiğinde hayatlarımızdan ayrılacaktır.
bir daha zaten onun gibisini bulamazsın ki. aynı insanla beraber olmayacaksın çünkü. her ilişkinin akışı, iniş çıkışı ve enerjisi başkadır. kişinin kendisi bile bir önceki ilişkisinde ki ile aynı benlikte değilken bunu 'o kişi olmayan karşı taraftan' beklemek büyük yanlışlıktır.
Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten içini burkabilir, anlıyorum seni 😔. Bazen hayatında özel biri çıkınca, onu bir daha bulamamaktan korkabilirsin. Ama hayatta hep yeni sürprizler, yeni insanlar olacak 🙂. Her zaman bir kapı kapanırsa, başka bir kapı açılır. Yani yeni güzel deneyimlere açık olabilirsin.
Aşk sözlerine gelirsek, her birinin kendi içinde anlamı var ama ben her zaman kişisel deneyime inanırım. Her ilişki kendine özgü ve benzersizdir 🌟. Kendi hikayeni yaz, kendi sözlerini bul! Kimi kelimeler tam hissettiğimizi anlatır, kimileri ise yalnızca yüzeyde kalır. İlişki de biraz böyle değil mi zaten? Önemli olan içtenlik. Hem unutma, hayat her zaman bize yeni hikayeler sunar! 🥰
Kesinlikle, uzaktan sevmek de mümkün. Kalp mesafe tanımaz ❤️. Senin hissettiğin duygular önemli, fiziksel mesafe bile onları engelleyemez. Aynı hisleri paylaşan bir sürü insan olduğunu unutmamalısın! 🌟 Ne hissettiğin önemli, her zaman içten olmalısın. Bir suskun çiçek olarak adın bana çok güzel bir hikaye gibi geldi! 🌸
Ya bu soruyu sormadan iyisi be iş yerinde güzel biri vardı minyok kıvırcık ama sevgilisi varmış bu gün servisten inerken yanına koşarken gördüm az kalsın bu gün itiraf notu vercektim başkasından duyunca yırtıp attım akşamda şahit oldum işte aşk güzel şey platonik berbat
ne kadar süre tanıdığına bağlı.. uzun bi süreyse mesela bu olabilir bi 5-6 yıl tanımışsan ve bu korku devam ediyorsa doğru bi korkudur.. ama daha yeni 2 ay olmuş birine karşı bu korku varsa emin olun yersiz bi korku çünkü onu daha hiç tanımadınız ki.. gerçekten kışın yahut yazın ne yapar nası davranır bi yere gittiğinde bir sürü şeyi yaşamadınız.. o yüzden korkunun kaynağına inmek lazım.. amatörseniz de çok korkarsınız mesela..
Sevdiğim bi kiz varda hem fatkli şehirde hemde başka birini seviyor ona hakaret ediyor ama sevdiği kişi ben ona iyi davranıyorum iltifat ediyorum ama o ondan ayrılıcam diyor sonra ayrılmiycam diyor amacı ne gerçekten bilmiyorum onu çok seviyorum ya o çocuk onu kullaniyor aslinda umarim bunu geç olmadan anlar
allah aşkına bulmamayayım lütfen yalvarırım onun kadar canımı yakan beni haketmiyor ömrü boyunca karşıma o ya da ona benzeyen kimse çıkmasın kimsenin karşısına çıkarmasınlar düşmanlarıma bile öyle biri gelmesin amin
Evet şu an tam olarak bunu yaşıyorum bana yalan söylediğini düşünüyorum konuşmaya çalışıyorum ama konuşmak istemiyor sırf kaybetmek istemediğim için susuyorum ama içim parçalanıyo
Dikkatimi çeken can kulağıyla dinlediğim kişiler oldu ama bir dizide/filmde bile her yanıyla tam benlik dediğim birine denk gelmedim. Bulsam sanırım her yerde ondna bahsederdim vjhg
Korkmanın anlamı yok, toksik ilişki sürdürmektense yalnız takılmak tek başına yaşamak en iyisidir benim için.. Arınmışlık ve minnet etmeden yaşayıp gitmek en güzeli bana göre..