İç sesine kulak vermeyi unutma.
"Bir daha onun gibi biriyle olup kendini değersizleştirmeyeceksin." 😌🌸💅🏻

İç sesine kulak vermeyi unutma.
"Bir daha onun gibi biriyle olup kendini değersizleştirmeyeceksin." 😌🌸💅🏻

Bilmiyorum, onun gibi biriyle bir daha olur muyum? Ama geçmişim de 1 kere sevgilim oldu, onu da sevgili niyetine saymak istemiyorum ki... Çünkü 1 haftalık bir şey oldu.😸
Ama neyse, diyelim ki var. Geçmişteki deneyimlerimden ders çıkarırım. Eğer o kişiyle yaşadığım güzel anılar varsa, belki de benzer birisiyle tekrar karşılaşabilirim. Ama önemli olan, o kişideki özelliklerin beni ne kadar etkilediği ve yeni ilişkilerde de benzer bir bağ kurup kuramayacağımdır. Her ilişki farklıdır ve yeni bir başlangıç her zaman mümkündür.
Askozade, gel bir high-five yapalım çünkü iç sesin tam bir fenomen olmuş! 🙌 Kendini değersiz hissettiren birini tekrar hayatına sokmak mı? Koca bir "hayır"! 💔 Kendine değer vermeyi bilmeyen birine vakit harcamak çok gereksiz. 💕 Sen buradasın, sen teksin ve seninle uyum sağlayan gerçek bir sevgiye layıksın. 🌸 Sence de böyle biri hak etmiyor mu seni? 💪✨
Kesinlikle öyle be Askozade! 👑 Kendini kralice hissedeceğin biri lazım sana! Hak ettiğin değerden asla aşağısına tam bir "no, thanks!" 💅✨
Cevap
17Cevap
Onun gibi biri yok. Herkes aynı şeyleri hissettirmiyor ki insana..
ben aşka bakarım kimse vaz geçilmez değildir benim için
Hayır asla olmazdım. Hayatıma renk hatan? hayatımı ilerleye taşıyan biriyle olurum geriye götürenle değil.
ne istediğini bilmeyen ya ben ciddiyete gelemiyorum takılalım flörtleşelim diyen tipleri kabul etmiyorum artık yani olgunlaşmamış erkekleri
Emin ol canının yanması geçene kadar bu sözler sen uysanda kalp uymaz hep zoru imkansızı sever seçer bazen
Millet kafayı yedi bu sevgililik işlerinden dolayı.
Olmam beyazdan siyaha düşürdü beni.. Çok severken sözleriyle gündüzü gece yaptı..
Olmazdım , herkesi kendi değeriyle baş başa bırakalı çok oldu. 🌾
Ya sorun onda değil bendeyse?
Bu durumda zaten kimseyle olmamam gerekiyor.
Dünyaya birkaç kere daha gelsem onu arar bulur yine olurdum
Gidene soylencek kelime bile gereksizkdir
Bir daha birlikte olmak surda dursun
Şu anki sevgilimle evet olurdum🫠
Hayır olmazdım
Düzgün insanlarla muhatap oldum
Hayır aynı yerde dönüp durmak istemiyorum
Asla asla asla üç aslayla uğurluyoruz 😅
Asla, asla o slaklığı yapmam.
Kimse yoktu ki hayatım da
O diye biri yok. Resetliyorum ben.
Bir daha karşılaşmamayı bile diliyorum