Selam KS ahalisi! Karakter olarak güçlü ve her anlamda kendi ayakları üzerinde durmaya alışmış bir kadın bile yeri geldiğinde bir erkeğin sahiplenmesine ihtiyaç duyabilir mi? Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Karakter olarak güçlü ve her anlamda kendi ayakları üzerinde durmaya alışmış bir kadın bile yeri geldiğinde bir erkeğin sahiplenmesine ihtiyaç duyabilir mi? Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Her konuda kendi ayaklarım üstünde atanmamış olduğum için veya iş arayıp bulamadığım için duramıyorum ama bir erkeğin beni sahiplenmesine de gerek duymuyorum. Tüm eski sevgilim olan kişilere göre de güçlü bir kişiliğim var. Ben demiyorum , onlar diyor yani.
Yani sahiplenmesine ihtiyacım yok derken bir sevgiliye ihtiyacım yok diyorum ve olması için de bir çabam yok . Olursa bir zahmet sahiplensin.
Elbette. Elbette. Elbette.
Güçlüyüz diye taştan değiliz yani. Elbette ki hayatımızdaki insanın arkamızda durması, biz olmasakta bizi savunması, ismimizin geçtiği sofralarda bizi yükseltmesi, küçük düşünmemesi kısacası saygı duyması en sevdiğim şeydir.
Güçlü olmak çok karıştıtılan bir şey. Kalbimiz var ve duygulsrımızın paylaşılmasını istiyoruz yani ben istiyorum.
Güçlüyüm diye güçlü olmak zorunda bırakılmak istemiyorum 🥲
Bence kesinlikle duyar. Çünkü her güçlü kadının içinde, sevildiğini ve korunup kollandığını hissetmek isteyen kırılgan bir yan vardır. Bu, onun zayıf olduğunu göstermez tam tersine, sevgiye ve şefkate açık yüreğini gösterir
Evet hissediyoruz. Ne kadar "Ben hallederim" desekte gecenin sonunda omuzlarına kafamızı koyup saçlarımızı okşayarak bir erkeğe ihtiyaç duyuyoruz.. Yani ben duyuyorum en azından...
Cevap
14Cevap
her insan bence sevilmeye ve yanında birisinin olmasına ihtiyaç duyarlar
Bakma öyle asarım keserim hallerine.. Kediye dönüyorlar zamanla.. Maksat, dışarıya güçlüyüm mesajı vermek..
İhtiyaç duymak değilde yanında olmasını isteyebilir diyeyim. Ama çokta gerekli değil be. Yani erkek varmış yokmuş bir şey fark etmiyor😅
Eminim 😅😅 bak ne kadarda mutluyum. Erkek varken enerjimi emmeye çalışıyorlar , stres sadece yahu 😅 erkeksiz hayatta olur yahu.
Saol cicim 🤣🤣sanada kadınsız hayatta mutluluklar 😂
Ooo aday var demek 😅 hadi hayırlısı şekerim 😄
O da iyi. Boş durmuyon en azından 😅 aradığını bulursun umarım kuzum jjfjfj
Bizim bi hormon belamız var ayda bi geliyo böyle. Bazı anlar oluyo ki saf duygularla sevilmek istiyosun. Sonra güzelce bi tokat ile kendine geliyosun. 🤣 Neyse ki hızlı geçiyor. 🤣
Evet duyar. Çünkü kadın doğası gereği yanında eril ve kendinden fiziki belki maddi anlamda üstün birinin varlığını bilmek ister. Çünkü ataerkil toplumlar Dünyanın her yerinde var bu.
kadınlar güçlü müçlü değil. sadece sahtekarlar ve güzel rol yapıyolar. burada da , 4-5 tane "şovmen" gördüm, dokununca kelebek kanadı gibi çöküveren. uzak duram sebepleri o
Mutlaka birine bişeyler i anlatma ve destek alma ihtiyacı oluyor insanın. Ve bu bir kız arkadaş ya da anne baba olmuyor. Onlar daha farklı bakıyorlar. Kendi bakış açına yakın biri olmalı
Kadınlar da erkekler de robot olmadığına göre her biri, beğendikleri ve güvendikleri karşı cinsin kendilerini sahiplenmesini ister. En güçlüleri bile. (Bunu belli etmese de.)
Cinsiyet bazlı bir sahiplenme olduğundan emin değilim. Ama herkes diğerlerinden farklı hissetmek ister herhangi birinin hayatında. Hayatımıza şahit arıyoruz ya sonuçta. Öyle bir şeyler işte 😄
Ne kadar güçlü olursak olalım bazen kontrolü bırakmaz, yüklerimizden kısa bir an da olsa kurtulmak isteriz. Biraz da bundan aslında arkamızda, yanımızda güçlü bir erkek istememiz.
Tabi duyar herkesin bir aralar yıkılış dönemi olur o zaman birbirine destek çıkan sevgilin olması çok güzel bir şey
Aslında sahiplenilme hissi sevilmekten geldiği için o hisse sarılıyoruz. Ne kadar güçlü olursanız olun sahiplenme duygusu güzel hissettirecektir.
Evet duyarlar herkes başını koyacak bir omuz yaslanancak bir sırt arar
Baba şeftaki isterler, baba da olmayınca bir liman ararım
Bunun kadını erkeği yok bence, güçlü olmak zor bişey yanında biri olmasını herkes ister
kesinlikle
zaman zaman bunu duyduklarını biliyorum
Güçlü kadın diye bir zırvalık ortaya attılar Gülüyorum sadece standart bir erkeğin hayatını bilmeden sallanmış bir şey Kadın doğasını bir öğrenin artık
Hayır kimseye ihtiyacım yok ben bana yetiyorum
Zaman değişti artık kadınlar erkekleri sahipleniyor 😏
Hayır geldi geçti…
Böyle, ben benimle fazla iyiyim.
Hepsi olduğunu düşünmüyorum, gerçekten çok güçlü kadınlar var.
Kesinlikle
Bazen eşim biraz baskın olsaydı diyorum
Lanet olsun içimizdeki erkek sevgisine 😂
O sahiplenme değil yalnız karşılıklı Duygu durum dengesi
Evet ama bunu bir erkek olarak değil bir insanın sahiplenmesi olarak düşünmek daha mantıklıdır
Evet o başka bi duygu… aidiyet…
Duyuluyor tabiki
evet kesinlikle, hormonal olarak maalesef
Doğanın kabunu bu tabiki duyarlar
kadınların böyle bir yönü var
Evet hepsi duyar.
Yoo ben duymuyorum
Sindirella sendromu deniyor buna.
Sahiplenilmek? Kastın nedir?
Ben ihtiyaç duymuyorum
Her insan karşı cinse ihtiyaç duyar
Evet ihtiyaç duyar