Kendine yetmeyi Guclu olmayi istemek aşiri gurur mu
Bence guclu kadin sacmasi altindaki tum kadinlar yalniz ve mutsuz ama ancak guclu olursam huzurlu olurum gibi geliyo
Kendine yetmeyi Guclu olmayi istemek aşiri gurur mu
Bence guclu kadin sacmasi altindaki tum kadinlar yalniz ve mutsuz ama ancak guclu olursam huzurlu olurum gibi geliyo
HAYIR beyni olan + macera isteMEyen düzgün erkekler böyle bir şey istemiyor (!)
GÜÇLÜ kadın ne demek? adam mı döveceksin? NE GÜCÜ? kime karşı GÜÇ?
Bu kelime "feministlerin" erkeklere karşı kullandıkları bir kelimedir bence ,
Hiçbir erkek kendisine "karşı" GÜÇLÜ bir kadını İS-TE-Mi-YOR isteMEZ neden istesin ki?
Kendi ayaklarının üzerinde durmak çalışmaksa OK erkekler gibi çalışsın ve para kazanmanın NEDEMEK olduğunu görsün öğrensin ve erkeklerden sürekli FAZLA FAZLA AÇGÖZLÜCE KİBİRLİ KİBİRLİ MADDİ taleplerde bulunmasınlar ! Bir erkek sevdiği kadın için zaten gereğince parasını paylaşır ve harcar ama sen AÇ GÖZLÜYSEN ve karşındaki erkekten hep fazlasını istiyorsan birgün mutlaka BELANI bulacaksın demektir..
Ve EVET GÜÇLÜ denilen kadınlar yalnızdır , ÇÜNKÜ o gücü erkeğe karşı kullanma meyilindedir ! Düzgün ve aklı olan hiçbir erkek kendisine karşı GÜÇLÜ "feminist" bozuntusu erkek güşmanı bir kadını sevmez bağlanmaz ona güvenmez.. normalide bu.
Güç kelimesini erkeğe karşı kullanıyorsan hiçbir zaman düzgün bir erkekle tanışaMAZsın , seni istemezler istemeyecekler , bende olsam İSTEMEM.
Tekrar yazayım GÜÇ kelimesi kadınlar için "feminizm" sembolüdür ve ERKEK DÜŞMANLIĞINI SEMBOLİZE eder.. bizim düşmanımız olan bir kadın biz neden isteyelim?
Birde etrafta erkekleri KÖPEK olarak görüp nasılsa ayağımıza gelecekler diye düşünen kibirli ukala şımarık kendini beğenmiş arıza prensesler var, bunlar HİÇBİR ZAMAN düzgün bir erkekle tanışamazlar düzgün erkekleride kaçırırlar çünkü o tanışmaya hiçbir çabaları YOKTUR. Erkeği köpek olarak saygısızca gördükleri için = sevmedikleri için erkek sevsin ben aşkı sevgiyi hazır yemk gibi önüme gelsin istiyorum gibi YAMUK BOZUK ARIZA düşünceleri vardır.. Bu tip kendini beğenmiş kadınlara sadece her kadının üzerine saldıran ve çağrılmadan kadın ilgilenmeden ZORLA gelip tanışan çok konuşan yüzsüz erkekler sapık aldatan erkekler gelirler.. düzgün bir erkeğin onuru gurur vardır, bakmayan ilgilenmeyene tanışmaya hiçbir çabası olmayana ZORLA GİTMEZLER KİMSE İSTENMEDİĞİ YERDE ZORLA DURMAZ , düzgün erkekler bu ülkede hiç durmazlar. Çünkü bu ülkede erkeklere sabahtan akşama kadar TVlerde katil deniliyor saapık deniliyor tacizci deniliyor sayılıp sövülüyor.. aklı olan seven bir kadının karşısındaki erkekle iletişim kurması MUTLAKA ÇABASI olmalıdır ! MUTLAKA.. MAL gibi oturup uyuz eşşek gibi bekleyip kolayca erkek bulacağını sananlar belalarını bulurlar..
GÜÇ mü dedin? GÜÇLÜYSEN BEYNİN VARSA ozaman bunu hoşlandığın erkekle iletişim kurmak tanışmak için kullanabiliyorsan GÜÇLÜSÜN? yoksa ona düşmanlık etmek için GÜÇten bahsediyorsan senin düzgün bir erkele işin YOK demektir.. bulamazsın hiçbir zaman. Bazı çocuk beyinli gerri zeekalılar erkekle ilgilenirsen şımarır g*tü kalkar beni basit görrü gibi düşücelere sahipler etrafta.. bunlar insan değiller HAYVAN Olarak yaşıyorlar ve "İLETİŞİM KURMAK" nedir bilmiyorlar üzgünüm ama bu hayvanlardan etrafta çok görüyorum ben erkek olarak ve bunların düzgün hayatları onları seven düzgün bir erkek HİÇBİR ZAMAN olamayacak olamaz , şansa bulsalarda O ERKEĞİ KAYBEDERLER.. bu kadar
Erkek doğasında kadından güç devşirme yoktur. Kadın doğasında erkekten güç devşirme yani erkeğe sığınma vardır. Erkek aile kuracağı, evini çekip çeviren, çocuklarını yetiştiren kadın ister.
Erkek, işyerinde elin erkeklerine hizmet eden, onlar için süslenip püslenen kadınları istemez.
Ama feminizm iğfaliyle kadınlara güç gazı verildi, feminen erkekler de bu kadınlara sığındı. O yüzden bu röioller tutmayınca evliliklerin %60'ı ilk yıl içerisinde bitiyor.
Bence genel olarak erkekler para kazanan kadın sevmiyorlar. Daha doğrusu ayakları üzerinde durabilen kadın sevmiyorlar. Çünkü ataerkil olarak büyütüldük. Kadının yeri mutfak kafasındayiz. Kadına hizmetçi gözüyle bakıyoruz. Not: bunlar benim için geçerli değil
Bence erkeğe fark etmez ben açıkcası hiç çalışmamış temiz kalpli kadınları daha çok isterdim
Cevap
13Cevap
açık konuşucam türkiye ekonomisinde yaşam sartları ortada.
en azından birinin maaşı yersin diğeri birikim olur bişiler alırsınn ilerde
kendi evini tutarsın 1+0 falan evden işe işten eve karışan yok eden yok , kafa rahat.
o kotu olumsuz ihtimaller beni yedi bitirdi aslinda fazla kasiyorum ya herkes bosanmiyo daha evlenmeden kesin bosancam kendime yetmeliyim dusuncesi bastan kaybedilmis mutsuz bi hayat
insan her ihitimali düşünmeli bu gün bi kaç sey duydum içim parçalandı artık kimseye güvenim yok. evlilik sözlesmesi yapmca
bende guvenmiyorum kimseye ama evlilik sozlesmeyi yapmam iki hafta skp birakcaksa gitsin esxcrrtla evlensin.
Ondan değil ya bu gün bişi duydum ondan dolayı.
Ben istiyorum. ama kendim için değil, kadınlar için , maddi sıkıntı yaşamak korkusuyla eşini terkedemeyen ama şiddet ve hakaret gören kadınlar için
Ben şahsen şu an ki aldığım maaşla eşimi mutlu edebilirim. Lakin kendisi bir şey yapmak istese engel olmazdım destek olurdum. Evlenirsem bunun için destek seve seve olurdum.
Kendi ayakları üzerinde dura kadından sadece kadını arka plana atıp her istediği i yaptırmak isteyen gereksiz erkekler korkar.
Bence hayat şartları zor
Mutlu olmak için çalışmak sart
Evet onlar cok cekici geliyor dobra ve dominant teyzeler haric.
Hayir evine ailesine sahip çıksın yeter gerisi erkeğin işi
İnsanlar kendilerine muhtaç insanları severler kendilerini önemli hissederler
Çalışkan, eğlenceli, komik birisi hoşuma gider
Güçlü kadın sevmez erkeklerin çoğu maalesef ego tatmin edemezler güçlü kadın üzerinde
Güçlü olmaktan kastın ne
Hayır beni seven düzgün bir kız
Öyle bir şeyim yok
Güç demek etki altına almak demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?