• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler güçlü kadınlarla birlikte olmazlar mı?

Neveaşıkbiri
Neveaşıkbiri Takip Et
FenomenMaster Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1218
Yapay Zekaya Sor
Karakter menasında güçlü he.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben şok KS aylar sonra soruma artı 2 vermiş 😄
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
30 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Güçlü kadın ne demek? hangi güçten bahsediyorsun?
    Sizlere medyada dayatılan KAS GÜCÜ değil..
    Güçlü kadından kastın = erkeğe kafa tutan , erkeği küçümseyen , erkeği adam yerine koymayan , "ortak" değil kendi kafasına göre kararlar alan , kadınların erkeklerden üstün olduğunu zırvalayan erkek düşmanı "feminist" düşünce tarzındaki GÜÇ ise?
    - HAYIR - aklı olan hiçbir erkek böyle bi rkadını istemez sevmez bağlanmaz.
    neden sevsin bağlansın ki? yukarıda saydıklarım tamamen ARIZA SORUN PROBLEM..
    "AKLI OLAN+ZEKi" hiçbir erkek kendisine kafa tutan , ortak karar almayıp kendi kafasına göre takılan , psikolojik sorunlu feminist düşünce tarzında bir kadını istemez istememeli çünkü bu işin sonu çıkmaz sokaktır. Bu kafada biriyle en sonunda kavga çıkar ve her şey biter. Kim patlak lastikle , bozuk motorlu arabayal ayola çıkmak ister?
    birileri ister.. tabiki etrafta "alfa" diye tanıtılan kısa süreli ilişkile yaşayan ve bu nedenle kadınlardaki arızları görmeden gelen her önüne gelen kadına asılıp yalanlar söyleyip onları aldatan tipler.. hani bazı beyyinsizzler bu tipleri öve öve bitiremiyorlar yaa :-) "cesur erkek" vaaaaaay aslan kaplan ! ZORLA GELDİ benle tanıştı vs vs.. doğrudur yatıp kalkmak için ucuz karaktersiz boş fa*hişelerle kolayca gidip tanışanlar genelde kısa vadeli FAİZ hesabı yaptıkları için hiçbir şeyi önemsemezler :-)) ama çoğu kadını beyni buna basmaz? IQ sorunu... düşünmezler hiç? ben sorunluyum erkeğe saygım yok domuz gibiyim ukalayıp şımarığım "düzgün" bir erkek beni ne yapsın?
    evet konu dağılıyor..
    GÜÇLÜ KADIN? neden güçe ihityacın var? = eğer ERKEĞE karşıysa ozaman senin bir erkeğe ihtiyacın YOK zaten kendi kendine yalnız güçlü bir femisnist olarak kal. Sapıklar dışında düzgün hiçbir erkek seni istemeycektir. Çünkü ben güçlüyüm demek zaten bir EG0'dur KİBİRDİR? bu tip b0ş kibirli şımarık kadınların bir erkekle tanışmak için hiçbir çabası olmaz kendini beğenmişlikle banyo yaptıklaır için erkekler köpektir ayağımıza gelir mantığındadırlar.. karşısındaki erkeğe saygısı olan kadın o erkek ilgilendiğinde baktığında vs vs tanışmaya çabası olur onla tanışır ! erkekler köpektir ben GÜÇLÜYÜM o benim ayağıma gelecek bende aşkta sevgide hazıra konacağım , aşk sevgi önüme pizza gibi gelecek ((pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle kapına gelir ama Türk kadını sipariş etmeği pizza kapısına gelsin o da hiç uğraşmadan zahmetsizce hazıra konup şapur şupur yesin diye bekliyor.. çoğunluk böyle)) bende kolayca yiyeceğim mantığındaki kadınlar hep aynı sonuca varırlar = SAPPIKLARI YALANCILARI "alfa" denilen her kadına asılan yalanlar söyleyip aldatan sonrada terkeden ittlerle tanışabilirler. Düzgün erkekler tanışmaya çabası olmayanla ilgilenmeyenle zorla gidip tanışmazlar.. kims eistenmediği yerde durmaz !. fakat YALAN UYDURMA SENARYO TÜrk dizilerinde sürekl alfa denilen sapık tip karakter erkekler örnek gösterilir insanlar kandırılır. Bu acaip ülkede TVde mdeyada artık erkeklere sabahtan akşama kadar "SAPIIK TACİZCİ KATİL" diye hakaretler ediliyor.. düzgün hiçbir erkek tanışmaya çabası olmayan kadınla zorla tanışmaz. Buarada alfa alfaa diye bağırıp yalan dolan piislik erkeklerin reklamını yapanlar sizlere çok önemli bir detayı söylemiyorlar :-))) Bu tip erkekler her kadınla çağrılmadan zorla gidip tanıştıkları için BULAŞICI HASTALIK TAŞIYICI OLUYORLAR :-) tamda aşkta sevgide hazıra konmayı seven kadınların hakettikleri son.
    GÜCÜ kendinize saklayın.. erkeğin kadının gücüne ihtiyacı yok , bir kadını GÜÇ'ten bahsetmesi onun kibirli eg0lu ve sorunlu feminist olduğunu gösterir.. Düzgün bir erkeğin böyle bir kadına ihtiyacı YOK.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Neptune_
    Neptune_ Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Galiba olmak istemezler. Çünkü onun gücünün altında ezilebileceğini düşünürler. Ama şöyle bir şey de var, o kadın gücünü iyi mi, yoksa kötü bir anlamda mı kullanıyor? Eğer bunu kimseye zarar vermeden kullanan bir kişiyse güçlü oluşu dikkatimi çeker ve böyle birini isterim. Başka türlüsünü istemem.

0
    0 Yorumla
  • hayalllerdebiter
    hayalllerdebiter Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

olur niye olmasın ki ama gerçek şu ki güçlü kadınlar kendinden daha alt seviye statü sahibi erkeği istemez bunuda unutmayın hiçbir doktor kadın bir garsona bakmaz ama doktor erkek ise garson kızla evlenir bu yüzden başarılı kadınları erkekler takmaz çünkü statü aradığı için o kadınlar

0
    0 Yorumla
  • Angel2597
    Angel2597 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

İllaki olan vardır tabii fakat güçlü kadınları taşıyabildiklerini düşünmüyorum. Zaten güçlü kadını taşımak karakter anlamında o kadar da kolay değildir.😄 Kendimden biliyorum, daha narin, erkeklere kendilerini güçlü hissettiren, böyle bir şeyler isteyen, çıt kırıldım demiyorum fakat onlara görevler veren çoğu zaman erkeklerin ilgisine muhtaç kalan kadınları seviyorlar.
    Yani bu böyle.😄

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

74

Cevap

177

Cevap

• MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Ben şok görüş sayısına bak 251 kişi vay bee 😂

Her erkeğin güçlü kadınla birlikte olabileceğini düşünmüyorum. Bu biraz daha erkeğin karakteri ile alakalı bir durum.

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Erkekler güçlü kadınlarla sevgili olur

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Korkuyorlar herrrhaaal yazık kxnc

1
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.

Oluruz neden olmayalım ki? Güçlü kadın daha çekicidir her zaman.

Ama güçlü derken eğer ben gezer tozarım, erkek bana bakmak zorunda gibi kezbanca davranışlardan bahsediyorsan o güç falan değildir. O kızlar kendilerini güçlü zannederler ve erkekleri kullandıklarını sanarlar ama onlara para yediren adamlar onları eskort olarak görür, seksten sıkılana kadar para yedirirler, sonra başka kezbana giderler.

Hayatta bir hedefi olan, kitap okuyan, medeni dünyayı ve medeni ülkelerde ki insanların yaşantılarını örnek alan, içi dışı bir olan, spor yapan, yediğine içtiğine dikkat eden, cinselliği tabu olarak görmeyen, canı istediğinde tek gecelik ilişki yaşayabilen ve bunu normal olarak gören ama hayatında biri varken asla kimseye yaklaşmayacak kadar dürüst kadın güçlü kadındır ve modern ve eğitimli erkekler her zaman onları tercih eder.

2
    0 Yorumla
  • SomeBodySomeOne
    SomeBodySomeOne Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler kadinlarla guc yarisina girmezler.

Kadinlar, gucun tanimini yine erkek uzerinden yaptigi icin, gereksiz bir bicimde erkekle guc catismasi cikarir. Erkek o sirada kadina verdigi degere gore alttan alirsa kadin “ben guclu kadinim” der. Alttan almazsa “ben guclu kadinim, beni tasiyamadi” diye dusunur. Kadin her iki durumda da hissetmek istedigi duyguyu, rasyonalize eder.

Ama her iki durumda da sacma bir ortam. Erkekler icin guc yarisini kadinla yapmazsin. Kadinlar, erkekler icin hayatin huzurunu hisstmeleri gereken kisilerdir aslinda. Guc catismasi varsa, bu kadin normal degil, huzursuz diye dusunup, zaman icinde sogurlar.

1
    0 Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

güçlü kendi ayakları üstünde duran erkekte kadında bir eşe, sevgiliye ihtiyaç duymaz (duygusal açıdan)
    ille de olması gerekiyorsa da ya mantık evliliği yapar ya da tek gecelik ilişkiler yaşar
    kadın erkek ilişkileri basittir ama insanlar bunu zorlaştırır
    temeli cinsellik ve üreme olan bir olayı evlilik sevgililik gibi ıvır zıvırlarla boyayıp güzelleştirmeye çalışırlar
    o yüzden aklı olan kaprisle, sorumlulukla uğraşmaz ihtiyaçlarını karşılar döner gider
    bu kadar basit
    ama aklı şeyinde olan ve yanına süs bebeği, evine hizmetçi arayan erkek güçlü kadın sevmez
    onlara istediği zaman yatağa atabileceği, kendine hizmet edecek, çocuk yapacak, dediğinden çıkmayacak mıy mıy kadınlar lazım
    ya zaten her arayan dengini buluyor bir şekilde çok kasmamak lazım

1
    0 Yorumla
  • gerehe3
    gerehe3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Çoğu bekar. Kimi yalnız kalmayı kendi seçiyor kimiyse ne zaman bir ilişki yaşasa aynı sorunla karşılaşıyor: Erkekler güçlü kadın sevmiyor!
    İlk bakışta başarılı, kendi ayakları üstünde duran, zeki ve güzel kadınlar erkeklerin hoşuna gidiyor. Anında etkileniyorlar. Hatta onları tavlamak için bin dereden su getiriyorlar. (Öyle kadınları tavlamak daha büyük bir başarı, tam anlamıyla bir meydan okuma onlar için.)

Sonra bir şekilde ilişki başlıyor ve bummm! Kağıt üzerinde mükemmel görünen ilişki balonu, kısa sürede patlıyor. Neden? Çünkü adam dışarıda aslan olan kadının evde fare olmasını bekliyor. Anlayacağınız kadın işyerinde onlarca insanı yönetse de eve geldiğinde o kimliğini kapıya paspas yapmazsa ilişkisi yürümüyor. Allah korusun o otoriter, ne istediğini bilir, güçlü haliyle kapıdan içeri girerse sevgilisi ya da kocası korkup kaçıyor çünkü.

0
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Dün Katheryn Winnick iki tane Amerikalı, estetik yaptırmaktan yüz ifadeleri acayipleşmiş arkadaşıyla story atmış ''Hanging around with these powerful women (Bu güçlü kadınlarla takılıyorum)'' gibisinden bir şey yazmıştı.

Nelerinin güçlü olduğunu da anlamadım. Bana gayet herhangi bir sosyetik zenginle sevgili olabilmek için yapmayacağı şey olmayan tipler gibi gelmişlerdi

Nedir bu güçlü kadın? Yemin ediyorum, kadınlar kendilerini öyle bir gaza getirir oldular ki, en ufak bir itirazda da kadın düşmanı oluyoruz bu arada.

0
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Guclu kadin sevmeyen elde etme olarak bakiyordur eglencesindedir beyni yoktur parasi vardir zayif kadin ister ki kullanabilsin, kizlarda (cogunluk) beyni olan erkek yerine parasi olani sever para yer vs bazisi evlenir beyni ve karakteri olanlar genellikle yalniz kalir cunku istenmezler aşk falanda yalandir cogunluk olan kisim kullanabildigine gore sever gibi yapar, biz azinliklarda hep yalniz kalir karakter, sadakat, guven, anlayislilik vs bunlar boş goruluyor artik, paran veya guzelligin karizman vs olmali yani cogunluk boyle azinliklar birbirini bulsada istemez onlarda cogunluktaki kiz, erkegi sever ama karsi taraf istemedigi icin ya da aldattigi icin hep yalniz kalir yeni nesil boyle oldu maalesef 😪

0
    11 Yorumla
    • Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

İtaatkar kadın isteyen erkek zekidir. Ama bir kadın bir erkekte en son zekaya bakar. En çok tip, dış görünüş vs bakıyorlar.

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Ne alaka itaatkarlik skkfkdf itaatkar kadin ne hem ya aynen erkekler herseyi yapsin kadin itaat etsin baya zekiler 😂 bu bildigin egodur zeka degil

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Erkek kimmiste kadin itaatkar olmali 🤔

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Ha kadinlarin cogunlugunun tip, dis gorunus, paraya baktigi konusuna katiliyorum zekaya bakan yok kendim dedim ztn bakiyorum diyende zekisini bulsada parasi yoksa ve tipide ortalamaysa bakmiyor istemiyor yani

Yorumla
    • Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

İtaatkar kadın kötü bir şey değil ki. Ben mesela yatakda itaatkar kadın severim. Belli bir zaman sonra anlıyor ki insan reelde de gayet iyi bir şey bir kızın itaatkar olması. Sen aksi yönde düşünüyorsan saygı duyarım. Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabi ki. Diğer tip dış görünüş vs konusunda haklısın zaten. Aynı düşünüyoruz.

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Aynen beyni olanlar hep geride kaliyor degisik cidden demek her sey vucut ve paraymis ya cok yakisikli olcan falan ya da cok paran olcak (bunlarda herkese denk gelmiyor sonucta) cidden cok sacmaa sevgi bitmis

Yorumla
    • Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

Boğaziçi makine mühendisliğinden mezun bir abi vardı. İnternette tanıyordum bunu sosyal medyadan. Adam devasa bilgili ve zeki. Ama öyle böyle değil. Adam bir ara ne yazdı biliyor musun.

"O kadar akademik kariyerim var, yabancı dil biliyorum, bir çok konuya hakimim vs vs bir tane kız bile ne kabul etti ne yaklaştı. Salona gittim kas yaptım. Direk bir kızla birlikte oldum. Kızlar sadece dış görünüşe bakıyor. "

Adamın direk yazdığı şeyi söylüyorum. Gerisini sen düşün artık. Sevgi bitti. Bunun nedeni de kızların erkek düşmanı olması. Bir yerde nefret varsa sevgi nasıl olacak ki. Medya sürekli erkekleri canavar gibi göstermeye çalışıyor. Neyi servis etmek istiyorlarsa onu servis ediyorlar.

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Medyada olanlarda yalan degil yani sonucta olan seyler, dış gorunus yoksa da para olmali sadece dis gorunuse bakiyorlar diyince paraya bakmiorlar gibi olmus 😅 dış görünüş yoksa para şart o arkadasin kas yapmadan once parasi yok muymus?

Yorumla
    • Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

Erkek sorunlarını paylaşmıyorlar, gizliyorlar ama. Sen The Red Pill belgeselini izledin mi?

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      +1 yıl

Yoo neymis o 😂 erkek sorunlari dedigin erkege olan is baskisi, aileye bakmasi gerektigi, uzulmemesi vs gibi seyler mi?

Yorumla
    • Strong_Warrior
      Strong_Warrior
      +1 yıl

Taciz tecavüz iftiraları, erkeğe şiddet, evsizlerin ve intihar edenlerin çoğunun erkek olması, erkek cinayetleri, erkeklere aynı suçlardan daha çok ceza çıkması kadınlara göre vs bu liste uzar. The Red Pill belgeseli var googledan da bulabilirsin youtube tada var. Onu mutlaka izle. İzlersen o zaman anlayacaksın.

Yorumla
  • Sen_uzulme
    Sen_uzulme Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlar bir erkekte gücü sever bu güç para, kas, ünlülük, zeka, tarz veya duygusal olabilir ama erkek kadında çoğunlukla güç aramaz ya güzellik arar ya da onun sahiplenme duygularını okşayan manevi yönü baskın kişileri seçicektir bu kişiden kişiye değişir. Güçlü kadınlarla ilişkisi olur ama oran o kadar da yüksek olmayacaktır tecrübelerime göre.

1
    1 Yorumla
    • vampirkayla
      vampirkayla
      +1 yıl

👍🏻

Yorumla
  • Büük-memeli-kadın
    Büük-memeli-kadın Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Güçlü kadın istiyorum diyip her seferinde (güzelliği vücudu için) trip atan, hediyeler aldıran, sürekli hesap ödeten, mıy mıy konuşan, her kötü davranışta burnundan fitil fitil getiren, sürekli ilgi ve gezme bekleyen kadinlara TAV OLURLAR
    Asla değişmez.

1
    0 Yorumla
  • delibile_
    delibile_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

bence çoğunlukla hayir. çünkü erkekler kendini güçlü hissetmek istiyor. hatta birinin ona muhtaç olmalari hoşlarina gidiyor ki bence bu aşırı itici. bence biz kadinlar istisnasiz hepimiz güçlü olmalıyız ki erkeklerin bu sacma canım egosunu kırabilelim.

1
    1 Yorumla
    • delibile_
      delibile_
      +1 yıl

sacma sapan*

Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların güçlü karakter algısı bozuk.

Siz, erkeğin her yaklaşımına hayır diyen kadına güçlü diyorsunuz. Biz buna uyumsuz kadın diyoruz.

Biz erkekler için güçlü karakteri olan kadın, mücadeleci, sonuna kadar savaşan, başarmayı isteyen, erkeğiyle uyum konusunda sorun çözen veya erkeğini yöneltebilen, erkeğin doğrularını kabul ve takdir eden kadına diyoruz.

Algınız bozuk olduğu için, güçlü kadın göremiyorum.

1
    0 Yorumla
  • dlkgjdflg
    dlkgjdflg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

kendine saygısı güveni olmayan erkekler hayatında güçlü kadın istemez. sindirebilecekleri kadınları hayatlarına alırlar güçlü kadınlara uzaktan hayran hayran bakarlar. bunun en bariz örneği acun ılıcalıdır. her anlamda güçlü tam ideal eş olan hanımefendi karısını aldattı. parasıyla sindirebileceği ezik tiplerle takılmaya devam etmekte ama hala o eski karısına hayranlık beslemekte özel günlerde çiçek göndermeye devam etmekte

0
    0 Yorumla
  • Humblebee
    Humblebee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Güç kavrami herkeste değiştiği için biraz farklı. Çok narin cit kırıldım kizlar daha tutulur değil. İnsan hayat arkadaşı ararken birlikte dayanak olmayı düşünüyor. Ondan dolayı güçlü birini arayabilir. Ama alfa kendini begenmis hislerine mukayyet olamayan ölçüsüz bir kadin genelde hicbir erkegin tercihi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Bizamaninmeleki
    Bizamaninmeleki Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Olmamayı tercih ederler. Olsalar da o ilişki bir yerde biter. Çünkü güçlü kadın erkeğin her dediğine evet demeyecektir. Bazı konularda kendi kararlarını verecektir kendisine uygun olmayan erkek davranışı gördüğünde uyarıcaktır işe yaramazsa ilişkiyi sonlandıracaktır. Ne istediğini bildiği için zorlamak gibi bir huyu yoktur. Bu kolay vazgeçebilirlik erkeğin gözünü korkutur. Onlar daha çok bağımlı tipteki kızları isterler. 🌸

0
    0 Yorumla
  • 7_Kocali_Hürmüz
    7_Kocali_Hürmüz Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

Hepsi güçlü kadın ister ama dötleri yemez güçlü kadınla beraber olmaya.. onlara herşeye tamam kocacım sen ne dersen o diyen kadınlar lazım… Lazım ki kolay kandırıp ezebilsinler. Birileride çalışan para kazanan kadın demiş, Dininize gelince sert müslümanlarsınız, Bir Erkek kadınına bakmaya MECBURDUR, bakamıyorsa döt yemiyorsa beraberlik yaşamayacak, evlenmeyecek. Kendi dininiz söylüyor bunu.

0
    0 Yorumla
  • NeSenSor_NeDeBen
    NeSenSor_NeDeBen Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesin ortak bir noktası vardır. Şahsen kadınlar ne kadar güçlü bir karakterleri olsa da naif, nazenin bir yapıları vardır. Bu onların tabiaatındandır. Erkeğin bir lafı ile tabiri caiz ise kadife gibi olurlar. Bu onların zayıf olduğundan değil, bu duyguyu da kullanmak değil. Ama yapıları buna müsaade ediyor.

Ez-cümle Kadın, kadındır. Yeter ki sevgi olsun vesselâm

0
    0 Yorumla
  • hayaletmiyorum
    hayaletmiyorum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

"Erkekler, feminen, dominant, gerçek mana da zeki, sivri akıllı kadın sevmez" evet, doğru. Sevmezler, çünkü hemcinsleriniz maalesef yaşamak için karşı cinse sürekli ihtiyacı olduğunu düşündürüyor. "Kavanoz açmak için erkeğin gücüne başvurmak" :/ Erkeğin güçlü, kendisinin güçsüz olduğuna onu inandırmak bence kadının şirin gözükmek için en büyük kozu gibi...

0
    0 Yorumla
  • BehruzuFurkan
    BehruzuFurkan Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Sözde "güçlü" kadın gereksiz şeyleri kafasında büyütüp sonra mağdur edebiyatı yapmıştır. Uzun süren nutella kaşıklama evresinden sonra da millete güvensizlik yapıp kendine duvarlar örmüş ve kendi duvarları arasında konforlu huzur içindeyken kendi kendine süperwomen kafasını yaşamaya başlamıştır (narsist). Böyle bir kadın maskülenleşir, o yüzden istemem

0
    0 Yorumla
  • Aranel12
    Aranel12 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bir kere şunu karıştırıyorsunuz:
    Güçlü kadın başka bir şeydir. Ukala, erkekleri ezmeye çalışan, maskülen, baskın olayım derken bezdiren kadın bambaşka. Güçlü kadını tarif ederken dayaklık kadın profili çiziyorsunuz, farkında değilsiniz. Ayrı şeyler.

0
    0 Yorumla
  • Sananeadımdan034
    Sananeadımdan034 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Erkekler güçlü kadınlardan korkar çünkü kendilerini yetersiz görürler, güçsüz ve zor elde edilir diye düşünürler. erkekler fiziksel olarak bizden güçlü olabilirler ama bir zahmet bizimde karakterimiz güçlü olsun demi.😊

1
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Karakter gelişimini tamamlamış, kompleksleri olmayan erkekler birlikte oluyor. Ama kompleksli erkekler kim ne derse desin içten içe güçlü kadınlardan hoşlanmayıp, her şeyi kendisinden bekleyen kadınlara yöneliyor.

1
    0 Yorumla
  • hellnope
    hellnope Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Güçlü kadın ile erkek kadın olmayı karıştırmamak lazım.
    Bir kadın, dişil enerjisini kaybetmeden güçlü olabilmeli. Güçlü olacağım derken dişilliğini kaybeden kadınlar, erkekleri kendilerinden uzaklaştırıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Severim ama
    Inatçı sinirli bir kız değildir umarım bahsettiğin
    Güçlü olmak özgüvenli gelişime açık olmaktır
    Yoksa erkeksi tavırlara sahip olmak değildir

2
    0 Yorumla
  • _Realist_
    _Realist_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler yönetebileceği kadınlarla evlenmek ister çoğunluğu böyledir inkar edilemez çünkü evlilikte güçlü kadın ileride problem olacağını düşüncesi vardır istasna evlenenler vardır her konuda olduğu gibi...

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi61
    Beyefendi61 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.

Aklı Selim olursan Güçlü Kadınla birlikte olursun.
    Kimler olmaz Güçlü bir Kadınla birlikte.
    Bebeler.
    Hayatta bişeyi başaramamış Güçsüz Adamlar olmaz olamaz Güçlü bir Kadınla çünkü Ezik hissederler.

0
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Fotoyla güçlü kadın figürünü bağdaştıramadım Kusura bakma :D ama karakter olarak güçlü kadın derken dominat diyorsan olmazlar elbete ama kendine güvenmek olgun kafası olan ne yaptığını bilen kadınsa olurlar tabi

0
    0 Yorumla
  • MütefekkirSeyyah_
    MütefekkirSeyyah_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 77%
    +1 yıl

Güçlü kadınla ne işim var?
    İnşaat sahibi değilim ki, ameleye ihtiyaç duyayım?

Ama karakteri oturmuş, kadın olmanın ne olduğunu, nasıl davranması gerektiğini bilen bir kadınla ömür geçiririm ömür..
    İnşallah nasip olur..

#Vesselam

0
    0 Yorumla
  • postmodernpokemon
    postmodernpokemon Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.

Tam tersine güç bana çekici gelir. İyi bir işe sahip olması, zeki olması, bilgi birikiminin fazla olması, iyi bir maddi gücü olması çoğunlukla çekici gelir bence.

1
    0 Yorumla
  • AfiliYalnızzLıkk
    AfiliYalnızzLıkk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Hay başlıycam güçlü kadınınıza bee. Sürekli güçlü kadın güçlü kadın sözü başka bişey yok. İşe girip çalışınca kendinizi güçlü saniyosunuz anasını satayım görende çok farklı bişey yapıyosunuz zanneder

1
    0 Yorumla
  • eskiyasa
    eskiyasa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Her kadın ben güçlü bir kadınım diyor. Herkes kendini bri sey sanıyor. Sıradan biri olduğunu kabul etmiyor kimse. Erkekler güçlü olduğunu sanan sıradan kadınlarla birlikte olur.

0
    0 Yorumla
  • siirbeyefendisi
    siirbeyefendisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 86%
    +1 yıl

Tam aksine ben güçlü kadın isterim hayatımda. Girdiği yerde kendini saydırsın mesela. Bana muhtaç olmasın ama beni çok sevdiği için de yanımdan gitmek istemesin...

0
    0 Yorumla
  • yalnızbirisi06
    yalnızbirisi06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Erkekler genel olarak güçsüz çıtkırıldım hemen ağlayan üşüyen bir şey bilmeyen Pelinsu ama çok güzel olan kızlardan hoşlanır. Ben tam tersi ortalama tip olan güçlü tuttuğunu koparan erkeğe biat etmeyen tam tersine ettiren her şeyi bilen cesur kızlardan hoşlanırım zevk meselesi tabi.

0
    0 Yorumla
  • cansikintisinaugras
    cansikintisinaugras Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 64%
    +1 yıl

Güçlü olmakla şımarıklığı karıştırmadığınız sürece sorun yok. İnsanlara üstten bakan kendini güçlü sanan acizlerdenseniz kusura bakmayın sizi tuvalet kağıdı olarak bile kullanmazlar.

0
    0 Yorumla
  • Nuferro
    Nuferro Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl

Erkek karakter olarak güçlüyse güçlü kadınla tabii ki birlikte olur zayıf karakterli erkek olayı direkt kıskançlığa bağlıyor 🤦‍♂️ ve kendini ezik hissediyor neyseki karakter olarak + plus ✌️

0
    0 Yorumla
  • Şüphelii
    Şüphelii Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Güçlü kadın tanımını nasıl yaptığına bağlı, çalışan kendi kendine ayakta duran kadın güçlü kadındır ama aşırı marjinalliği de güçlü kadın olarak niteleyenler var yani değişir

0
    0 Yorumla
  • Kapatmış
    Kapatmış Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Erkeklerde Gün.ü kadın severde Ama kadınlar p** erkek sever dürüst erkek sevmek Sonrada bana karakter meseli diyip durmayın bu konuda fena bozarım sizi

0
    0 Yorumla
  • marjinalderler
    marjinalderler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

Erkekler daha çok baskılayabilecekleri aciz ve ezik tipleri seçerler. Bazı kadınlar da özellikle kendilerine baskıcı davranarak kısıtlayan erkekleri çekici bulurlar. Özetle körler sağırlar misali.

0
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Her erkek güçlü ve zeki kadını taşıyamaz
    En az onun kadar güçlü ve zeki olmalı ki kadınla anlaşabilsin ve taşıyabilsin

1
    0 Yorumla
  • Şeyda765
    Şeyda765 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Güçlü kadınla sevgili olmaktan evlenmekten korkarlar en basitinden ondan daha çok kazanmasını istemezler onu ezicek küçümseyecek diye düşünebilirler

1
    0 Yorumla
  • PembikGelin
    PembikGelin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 87%
    +1 yıl

Her erkek olamaz. Sadece güçlü erkek güçlü kadinla olabilir. Güçlü derken karakter olarak da güçlü olmalı...

1
    4 Yorumla
    • Byli_
      Byli_
      +1 yıl

Soruda zaten karakterden bahsediyor

Yorumla
    • PembikGelin
      PembikGelin
      +1 yıl

@Byli_ 😅 Foto ya bakip geçmişim.

Ama karakter olarak DA derken yani
      maneviyat ve maddiyat icermeli güclülügü demek istemiştim. Genelde bir konuda kendini yetersiz gören bir erkek güçlü kadının yanında kendini ezik hissediyor ve kadını küçültmek için her yolu deniyor. Piskolojik baskılar en basiti oluyor.

Yorumla
    • Byli_
      Byli_
      +1 yıl

Güçlü derken benden statü olarak üstün kadını ve de çok güzel kadını istesem bile bana bakmaz diye düşünüp uzak dururum açılmam.

Yorumla
    • PembikGelin
      PembikGelin
      +1 yıl

@Byli_ işte tam olarak. Öyle düşündüğün için ezik hissedip kendini sonra kadını ezmeye çalışırsın. Öyle düşündüğün kadınlarda uzak Dur mmuutlaka...

Yorumla
  • Hfjlgtflfygkch
    Hfjlgtflfygkch Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Genellikle hayir. Kendilerine ihtiyac duyacak, bi bakıma muhtac olacak, onlarin egosunu hep zirvede tutacak kadinlar ararlar.

1
    0 Yorumla
  • Mutsuz_bir_genç
    Mutsuz_bir_genç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Fiziksel anlamda da karakter anlamda da güçlü kadınlarla sevgili olurdum. Hatta böyle olması daha bile iyi olurdu bence. Bana destek olurdu.

1
    0 Yorumla
  • Empathetic95
    Empathetic95 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Olurum neden olmasın. Güçlü kadın özgüvenli kadın demek benim gözümde. Özgüveni yüksek kadınlar her zaman dikkatimi cekmistir.

1
    0 Yorumla
  • Powerstrike
    Powerstrike Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Güçlü kelimesini "benim kimseye ihtiyacım yok"anlayışı ile bağdaştıran, eşini iplemeyen kadın tiplemelerine pek sıcak bakmıyorum.
    Sıcak bakanlar vardır. Onlara mutluluklar.

0
    0 Yorumla
  • Mihterziyagil
    Mihterziyagil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Genelde hayır, baskılayabildikleri insanları severler

2
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Güçlü olabilir ama dominant bir kadınla olmazdım erkek olsaydım

2
    0 Yorumla
  • SPORTMENcentilmen
    SPORTMENcentilmen Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

güçlü kadınlarla iletişim kurmak daha güçlü kılar erkeği o yüzden daima güçlü kendi kendini eğitmiş kadınlarla iletişim kurmaya calışıyorum

0
    0 Yorumla
  • MnikCanavaR
    MnikCanavaR Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Öyle bir kadına asla hayır demem benim her şeye göğüs gerebilmem için arkamda güçlü bir kadın olması lazım

0
    0 Yorumla
  • SggFfGG
    SggFfGG Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Açıkçası ben yatakta birazcık dominant kadından hoşlanıyorum. Bazıları kendilerini oyuncak ayımgibi yere atıp her şeyi karşı taraftan bekliyor

0
    0 Yorumla
  • A-R-SLİNE
    A-R-SLİNE Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Eminim bende dahil birçok erkek hayatında hiç güçlü bir kadın ile karşılaşmadi !! Çoğu ezik, zayıf karakterili.

0
    0 Yorumla
  • PembeDişFırçası_
    PembeDişFırçası_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Güçlü ve özgüvenli kadınları severim ama ukala olmamaları şartıyla. Bazı insanlar bu dengeyi maalesef tutturamıyor.

0
    0 Yorumla
  • SirJorah
    SirJorah Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Oluruz bebeksio neden olmayalım ki. Bencil olmayan, hisleri ve duyguları olan, denge problemi yaşamayan kadınlarla birçok şart altında olurum.

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Güçlü kadın severim. Ayakları üstünde duran, her dediğimi yapmayan kendi fikirleri de olan bir kadın.

0
    0 Yorumla
  • Tanzanit
    Tanzanit Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu erkek karaktere bakmıyor bile bakanların arasında güçlü kadınla birlikte olmak isteyen de vardır elbet.

0
    0 Yorumla
  • arkapencere1
    arkapencere1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Erkekler ilk olarak güzelliğe bakar.
    Tabii ki daha sonra güçlü, nerede ne yapacağını bilen, akıllı ve realist bir kız ister.

0
    0 Yorumla
  • gökyüzününbekçisi
    gökyüzününbekçisi Takip Et
    Bilge Yaş: 104 , eic 100%
    +1 yıl

Güçlü kadından kasıt ne acaba cunku yaş gruplarına ve cinsiyete göre değişik yorumlanabilen versiyonlarını gorduk.

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

bunu dusunen kadın :)
    1 eksiktir özguven anlaminda :)
    2 asla guclu degildir :)

1
    0 Yorumla
  • oozcn
    oozcn Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.

Bi erkeğin yanında güçlü kadın olduğunda erkekte daha güçlenmiş olur bence.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (191)
Devamını Gör(236)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler güçlü kadınlarla birlikte olmazlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler güçlü kadınlarla birlikte olmak istemezler mi? 69 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınların altında ezilir mi? 12 cevap verildi
Erkekler neden güçlü kadın istemezler? 28 cevap verildi
Bazı erkekler güçlü kadınlardan hoşlanmıyor mu? 44 cevap verildi
Erkekler neden güçlü kadın istemez? 37 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınları sevmez mi? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨