Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güçlü kadın ne demek? hangi güçten bahsediyorsun?
Sizlere medyada dayatılan KAS GÜCÜ değil..
Güçlü kadından kastın = erkeğe kafa tutan , erkeği küçümseyen , erkeği adam yerine koymayan , "ortak" değil kendi kafasına göre kararlar alan , kadınların erkeklerden üstün olduğunu zırvalayan erkek düşmanı "feminist" düşünce tarzındaki GÜÇ ise?
- HAYIR - aklı olan hiçbir erkek böyle bi rkadını istemez sevmez bağlanmaz.
neden sevsin bağlansın ki? yukarıda saydıklarım tamamen ARIZA SORUN PROBLEM..
"AKLI OLAN+ZEKi" hiçbir erkek kendisine kafa tutan , ortak karar almayıp kendi kafasına göre takılan , psikolojik sorunlu feminist düşünce tarzında bir kadını istemez istememeli çünkü bu işin sonu çıkmaz sokaktır. Bu kafada biriyle en sonunda kavga çıkar ve her şey biter. Kim patlak lastikle , bozuk motorlu arabayal ayola çıkmak ister?
birileri ister.. tabiki etrafta "alfa" diye tanıtılan kısa süreli ilişkile yaşayan ve bu nedenle kadınlardaki arızları görmeden gelen her önüne gelen kadına asılıp yalanlar söyleyip onları aldatan tipler.. hani bazı beyyinsizzler bu tipleri öve öve bitiremiyorlar yaa :-) "cesur erkek" vaaaaaay aslan kaplan ! ZORLA GELDİ benle tanıştı vs vs.. doğrudur yatıp kalkmak için ucuz karaktersiz boş fa*hişelerle kolayca gidip tanışanlar genelde kısa vadeli FAİZ hesabı yaptıkları için hiçbir şeyi önemsemezler :-)) ama çoğu kadını beyni buna basmaz? IQ sorunu... düşünmezler hiç? ben sorunluyum erkeğe saygım yok domuz gibiyim ukalayıp şımarığım "düzgün" bir erkek beni ne yapsın?
evet konu dağılıyor..
GÜÇLÜ KADIN? neden güçe ihityacın var? = eğer ERKEĞE karşıysa ozaman senin bir erkeğe ihtiyacın YOK zaten kendi kendine yalnız güçlü bir femisnist olarak kal. Sapıklar dışında düzgün hiçbir erkek seni istemeycektir. Çünkü ben güçlüyüm demek zaten bir EG0'dur KİBİRDİR? bu tip b0ş kibirli şımarık kadınların bir erkekle tanışmak için hiçbir çabası olmaz kendini beğenmişlikle banyo yaptıklaır için erkekler köpektir ayağımıza gelir mantığındadırlar.. karşısındaki erkeğe saygısı olan kadın o erkek ilgilendiğinde baktığında vs vs tanışmaya çabası olur onla tanışır ! erkekler köpektir ben GÜÇLÜYÜM o benim ayağıma gelecek bende aşkta sevgide hazıra konacağım , aşk sevgi önüme pizza gibi gelecek ((pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle kapına gelir ama Türk kadını sipariş etmeği pizza kapısına gelsin o da hiç uğraşmadan zahmetsizce hazıra konup şapur şupur yesin diye bekliyor.. çoğunluk böyle)) bende kolayca yiyeceğim mantığındaki kadınlar hep aynı sonuca varırlar = SAPPIKLARI YALANCILARI "alfa" denilen her kadına asılan yalanlar söyleyip aldatan sonrada terkeden ittlerle tanışabilirler. Düzgün erkekler tanışmaya çabası olmayanla ilgilenmeyenle zorla gidip tanışmazlar.. kims eistenmediği yerde durmaz !. fakat YALAN UYDURMA SENARYO TÜrk dizilerinde sürekl alfa denilen sapık tip karakter erkekler örnek gösterilir insanlar kandırılır. Bu acaip ülkede TVde mdeyada artık erkeklere sabahtan akşama kadar "SAPIIK TACİZCİ KATİL" diye hakaretler ediliyor.. düzgün hiçbir erkek tanışmaya çabası olmayan kadınla zorla tanışmaz. Buarada alfa alfaa diye bağırıp yalan dolan piislik erkeklerin reklamını yapanlar sizlere çok önemli bir detayı söylemiyorlar :-))) Bu tip erkekler her kadınla çağrılmadan zorla gidip tanıştıkları için BULAŞICI HASTALIK TAŞIYICI OLUYORLAR :-) tamda aşkta sevgide hazıra konmayı seven kadınların hakettikleri son.
GÜCÜ kendinize saklayın.. erkeğin kadının gücüne ihtiyacı yok , bir kadını GÜÇ'ten bahsetmesi onun kibirli eg0lu ve sorunlu feminist olduğunu gösterir.. Düzgün bir erkeğin böyle bir kadına ihtiyacı YOK.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Galiba olmak istemezler. Çünkü onun gücünün altında ezilebileceğini düşünürler. Ama şöyle bir şey de var, o kadın gücünü iyi mi, yoksa kötü bir anlamda mı kullanıyor? Eğer bunu kimseye zarar vermeden kullanan bir kişiyse güçlü oluşu dikkatimi çeker ve böyle birini isterim. Başka türlüsünü istemem.
00 Yorumla
+1 yılolur niye olmasın ki ama gerçek şu ki güçlü kadınlar kendinden daha alt seviye statü sahibi erkeği istemez bunuda unutmayın hiçbir doktor kadın bir garsona bakmaz ama doktor erkek ise garson kızla evlenir bu yüzden başarılı kadınları erkekler takmaz çünkü statü aradığı için o kadınlar
00 Yorumla
İllaki olan vardır tabii fakat güçlü kadınları taşıyabildiklerini düşünmüyorum. Zaten güçlü kadını taşımak karakter anlamında o kadar da kolay değildir.😄 Kendimden biliyorum, daha narin, erkeklere kendilerini güçlü hissettiren, böyle bir şeyler isteyen, çıt kırıldım demiyorum fakat onlara görevler veren çoğu zaman erkeklerin ilgisine muhtaç kalan kadınları seviyorlar.
Yani bu böyle.😄00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben şok görüş sayısına bak 251 kişi vay bee 😂
Her erkeğin güçlü kadınla birlikte olabileceğini düşünmüyorum. Bu biraz daha erkeğin karakteri ile alakalı bir durum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler güçlü kadınlarla sevgili olur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyorlar herrrhaaal yazık kxnc
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Oluruz neden olmayalım ki? Güçlü kadın daha çekicidir her zaman.
Ama güçlü derken eğer ben gezer tozarım, erkek bana bakmak zorunda gibi kezbanca davranışlardan bahsediyorsan o güç falan değildir. O kızlar kendilerini güçlü zannederler ve erkekleri kullandıklarını sanarlar ama onlara para yediren adamlar onları eskort olarak görür, seksten sıkılana kadar para yedirirler, sonra başka kezbana giderler.
Hayatta bir hedefi olan, kitap okuyan, medeni dünyayı ve medeni ülkelerde ki insanların yaşantılarını örnek alan, içi dışı bir olan, spor yapan, yediğine içtiğine dikkat eden, cinselliği tabu olarak görmeyen, canı istediğinde tek gecelik ilişki yaşayabilen ve bunu normal olarak gören ama hayatında biri varken asla kimseye yaklaşmayacak kadar dürüst kadın güçlü kadındır ve modern ve eğitimli erkekler her zaman onları tercih eder.20 Yorumla
+1 yılErkekler kadinlarla guc yarisina girmezler.
Kadinlar, gucun tanimini yine erkek uzerinden yaptigi icin, gereksiz bir bicimde erkekle guc catismasi cikarir. Erkek o sirada kadina verdigi degere gore alttan alirsa kadin “ben guclu kadinim” der. Alttan almazsa “ben guclu kadinim, beni tasiyamadi” diye dusunur. Kadin her iki durumda da hissetmek istedigi duyguyu, rasyonalize eder.
Ama her iki durumda da sacma bir ortam. Erkekler icin guc yarisini kadinla yapmazsin. Kadinlar, erkekler icin hayatin huzurunu hisstmeleri gereken kisilerdir aslinda. Guc catismasi varsa, bu kadin normal degil, huzursuz diye dusunup, zaman icinde sogurlar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgüçlü kendi ayakları üstünde duran erkekte kadında bir eşe, sevgiliye ihtiyaç duymaz (duygusal açıdan)
ille de olması gerekiyorsa da ya mantık evliliği yapar ya da tek gecelik ilişkiler yaşar
kadın erkek ilişkileri basittir ama insanlar bunu zorlaştırır
temeli cinsellik ve üreme olan bir olayı evlilik sevgililik gibi ıvır zıvırlarla boyayıp güzelleştirmeye çalışırlar
o yüzden aklı olan kaprisle, sorumlulukla uğraşmaz ihtiyaçlarını karşılar döner gider
bu kadar basit
ama aklı şeyinde olan ve yanına süs bebeği, evine hizmetçi arayan erkek güçlü kadın sevmez
onlara istediği zaman yatağa atabileceği, kendine hizmet edecek, çocuk yapacak, dediğinden çıkmayacak mıy mıy kadınlar lazım
ya zaten her arayan dengini buluyor bir şekilde çok kasmamak lazım10 Yorumla Çoğu bekar. Kimi yalnız kalmayı kendi seçiyor kimiyse ne zaman bir ilişki yaşasa aynı sorunla karşılaşıyor: Erkekler güçlü kadın sevmiyor!
İlk bakışta başarılı, kendi ayakları üstünde duran, zeki ve güzel kadınlar erkeklerin hoşuna gidiyor. Anında etkileniyorlar. Hatta onları tavlamak için bin dereden su getiriyorlar. (Öyle kadınları tavlamak daha büyük bir başarı, tam anlamıyla bir meydan okuma onlar için.)
Sonra bir şekilde ilişki başlıyor ve bummm! Kağıt üzerinde mükemmel görünen ilişki balonu, kısa sürede patlıyor. Neden? Çünkü adam dışarıda aslan olan kadının evde fare olmasını bekliyor. Anlayacağınız kadın işyerinde onlarca insanı yönetse de eve geldiğinde o kimliğini kapıya paspas yapmazsa ilişkisi yürümüyor. Allah korusun o otoriter, ne istediğini bilir, güçlü haliyle kapıdan içeri girerse sevgilisi ya da kocası korkup kaçıyor çünkü.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılDün Katheryn Winnick iki tane Amerikalı, estetik yaptırmaktan yüz ifadeleri acayipleşmiş arkadaşıyla story atmış ''Hanging around with these powerful women (Bu güçlü kadınlarla takılıyorum)'' gibisinden bir şey yazmıştı.
Nelerinin güçlü olduğunu da anlamadım. Bana gayet herhangi bir sosyetik zenginle sevgili olabilmek için yapmayacağı şey olmayan tipler gibi gelmişlerdi
Nedir bu güçlü kadın? Yemin ediyorum, kadınlar kendilerini öyle bir gaza getirir oldular ki, en ufak bir itirazda da kadın düşmanı oluyoruz bu arada.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Guclu kadin sevmeyen elde etme olarak bakiyordur eglencesindedir beyni yoktur parasi vardir zayif kadin ister ki kullanabilsin, kizlarda (cogunluk) beyni olan erkek yerine parasi olani sever para yer vs bazisi evlenir beyni ve karakteri olanlar genellikle yalniz kalir cunku istenmezler aşk falanda yalandir cogunluk olan kisim kullanabildigine gore sever gibi yapar, biz azinliklarda hep yalniz kalir karakter, sadakat, guven, anlayislilik vs bunlar boş goruluyor artik, paran veya guzelligin karizman vs olmali yani cogunluk boyle azinliklar birbirini bulsada istemez onlarda cogunluktaki kiz, erkegi sever ama karsi taraf istemedigi icin ya da aldattigi icin hep yalniz kalir yeni nesil boyle oldu maalesef 😪
011 Yorumla- +1 yıl
İtaatkar kadın isteyen erkek zekidir. Ama bir kadın bir erkekte en son zekaya bakar. En çok tip, dış görünüş vs bakıyorlar.
- +1 yıl
İtaatkar kadın kötü bir şey değil ki. Ben mesela yatakda itaatkar kadın severim. Belli bir zaman sonra anlıyor ki insan reelde de gayet iyi bir şey bir kızın itaatkar olması. Sen aksi yönde düşünüyorsan saygı duyarım. Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabi ki. Diğer tip dış görünüş vs konusunda haklısın zaten. Aynı düşünüyoruz.
- +1 yıl
Boğaziçi makine mühendisliğinden mezun bir abi vardı. İnternette tanıyordum bunu sosyal medyadan. Adam devasa bilgili ve zeki. Ama öyle böyle değil. Adam bir ara ne yazdı biliyor musun.
"O kadar akademik kariyerim var, yabancı dil biliyorum, bir çok konuya hakimim vs vs bir tane kız bile ne kabul etti ne yaklaştı. Salona gittim kas yaptım. Direk bir kızla birlikte oldum. Kızlar sadece dış görünüşe bakıyor. "
Adamın direk yazdığı şeyi söylüyorum. Gerisini sen düşün artık. Sevgi bitti. Bunun nedeni de kızların erkek düşmanı olması. Bir yerde nefret varsa sevgi nasıl olacak ki. Medya sürekli erkekleri canavar gibi göstermeye çalışıyor. Neyi servis etmek istiyorlarsa onu servis ediyorlar. - +1 yıl
Erkek sorunlarını paylaşmıyorlar, gizliyorlar ama. Sen The Red Pill belgeselini izledin mi?
- +1 yıl
Taciz tecavüz iftiraları, erkeğe şiddet, evsizlerin ve intihar edenlerin çoğunun erkek olması, erkek cinayetleri, erkeklere aynı suçlardan daha çok ceza çıkması kadınlara göre vs bu liste uzar. The Red Pill belgeseli var googledan da bulabilirsin youtube tada var. Onu mutlaka izle. İzlersen o zaman anlayacaksın.
+1 yılKadınlar bir erkekte gücü sever bu güç para, kas, ünlülük, zeka, tarz veya duygusal olabilir ama erkek kadında çoğunlukla güç aramaz ya güzellik arar ya da onun sahiplenme duygularını okşayan manevi yönü baskın kişileri seçicektir bu kişiden kişiye değişir. Güçlü kadınlarla ilişkisi olur ama oran o kadar da yüksek olmayacaktır tecrübelerime göre.
11 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
+1 yılGüçlü kadın istiyorum diyip her seferinde (güzelliği vücudu için) trip atan, hediyeler aldıran, sürekli hesap ödeten, mıy mıy konuşan, her kötü davranışta burnundan fitil fitil getiren, sürekli ilgi ve gezme bekleyen kadinlara TAV OLURLAR
Asla değişmez.10 Yorumlabence çoğunlukla hayir. çünkü erkekler kendini güçlü hissetmek istiyor. hatta birinin ona muhtaç olmalari hoşlarina gidiyor ki bence bu aşırı itici. bence biz kadinlar istisnasiz hepimiz güçlü olmalıyız ki erkeklerin bu sacma canım egosunu kırabilelim.
11 YorumlaKadınların güçlü karakter algısı bozuk.
Siz, erkeğin her yaklaşımına hayır diyen kadına güçlü diyorsunuz. Biz buna uyumsuz kadın diyoruz.
Biz erkekler için güçlü karakteri olan kadın, mücadeleci, sonuna kadar savaşan, başarmayı isteyen, erkeğiyle uyum konusunda sorun çözen veya erkeğini yöneltebilen, erkeğin doğrularını kabul ve takdir eden kadına diyoruz.
Algınız bozuk olduğu için, güçlü kadın göremiyorum.10 Yorumlakendine saygısı güveni olmayan erkekler hayatında güçlü kadın istemez. sindirebilecekleri kadınları hayatlarına alırlar güçlü kadınlara uzaktan hayran hayran bakarlar. bunun en bariz örneği acun ılıcalıdır. her anlamda güçlü tam ideal eş olan hanımefendi karısını aldattı. parasıyla sindirebileceği ezik tiplerle takılmaya devam etmekte ama hala o eski karısına hayranlık beslemekte özel günlerde çiçek göndermeye devam etmekte
00 YorumlaGüç kavrami herkeste değiştiği için biraz farklı. Çok narin cit kırıldım kizlar daha tutulur değil. İnsan hayat arkadaşı ararken birlikte dayanak olmayı düşünüyor. Ondan dolayı güçlü birini arayabilir. Ama alfa kendini begenmis hislerine mukayyet olamayan ölçüsüz bir kadin genelde hicbir erkegin tercihi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOlmamayı tercih ederler. Olsalar da o ilişki bir yerde biter. Çünkü güçlü kadın erkeğin her dediğine evet demeyecektir. Bazı konularda kendi kararlarını verecektir kendisine uygun olmayan erkek davranışı gördüğünde uyarıcaktır işe yaramazsa ilişkiyi sonlandıracaktır. Ne istediğini bildiği için zorlamak gibi bir huyu yoktur. Bu kolay vazgeçebilirlik erkeğin gözünü korkutur. Onlar daha çok bağımlı tipteki kızları isterler. 🌸
00 Yorumla
+1 yılHepsi güçlü kadın ister ama dötleri yemez güçlü kadınla beraber olmaya.. onlara herşeye tamam kocacım sen ne dersen o diyen kadınlar lazım… Lazım ki kolay kandırıp ezebilsinler. Birileride çalışan para kazanan kadın demiş, Dininize gelince sert müslümanlarsınız, Bir Erkek kadınına bakmaya MECBURDUR, bakamıyorsa döt yemiyorsa beraberlik yaşamayacak, evlenmeyecek. Kendi dininiz söylüyor bunu.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin ortak bir noktası vardır. Şahsen kadınlar ne kadar güçlü bir karakterleri olsa da naif, nazenin bir yapıları vardır. Bu onların tabiaatındandır. Erkeğin bir lafı ile tabiri caiz ise kadife gibi olurlar. Bu onların zayıf olduğundan değil, bu duyguyu da kullanmak değil. Ama yapıları buna müsaade ediyor.
Ez-cümle Kadın, kadındır. Yeter ki sevgi olsun vesselâm00 Yorumla
+1 yıl"Erkekler, feminen, dominant, gerçek mana da zeki, sivri akıllı kadın sevmez" evet, doğru. Sevmezler, çünkü hemcinsleriniz maalesef yaşamak için karşı cinse sürekli ihtiyacı olduğunu düşündürüyor. "Kavanoz açmak için erkeğin gücüne başvurmak" :/ Erkeğin güçlü, kendisinin güçsüz olduğuna onu inandırmak bence kadının şirin gözükmek için en büyük kozu gibi...
00 Yorumla
+1 yılSözde "güçlü" kadın gereksiz şeyleri kafasında büyütüp sonra mağdur edebiyatı yapmıştır. Uzun süren nutella kaşıklama evresinden sonra da millete güvensizlik yapıp kendine duvarlar örmüş ve kendi duvarları arasında konforlu huzur içindeyken kendi kendine süperwomen kafasını yaşamaya başlamıştır (narsist). Böyle bir kadın maskülenleşir, o yüzden istemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir kere şunu karıştırıyorsunuz:
Güçlü kadın başka bir şeydir. Ukala, erkekleri ezmeye çalışan, maskülen, baskın olayım derken bezdiren kadın bambaşka. Güçlü kadını tarif ederken dayaklık kadın profili çiziyorsunuz, farkında değilsiniz. Ayrı şeyler.00 Yorumla
+1 yılErkekler güçlü kadınlardan korkar çünkü kendilerini yetersiz görürler, güçsüz ve zor elde edilir diye düşünürler. erkekler fiziksel olarak bizden güçlü olabilirler ama bir zahmet bizimde karakterimiz güçlü olsun demi.😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter gelişimini tamamlamış, kompleksleri olmayan erkekler birlikte oluyor. Ama kompleksli erkekler kim ne derse desin içten içe güçlü kadınlardan hoşlanmayıp, her şeyi kendisinden bekleyen kadınlara yöneliyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güçlü kadın ile erkek kadın olmayı karıştırmamak lazım.
Bir kadın, dişil enerjisini kaybetmeden güçlü olabilmeli. Güçlü olacağım derken dişilliğini kaybeden kadınlar, erkekleri kendilerinden uzaklaştırıyorlar.10 Yorumla
+1 yılSeverim ama
Inatçı sinirli bir kız değildir umarım bahsettiğin
Güçlü olmak özgüvenli gelişime açık olmaktır
Yoksa erkeksi tavırlara sahip olmak değildir20 YorumlaErkekler yönetebileceği kadınlarla evlenmek ister çoğunluğu böyledir inkar edilemez çünkü evlilikte güçlü kadın ileride problem olacağını düşüncesi vardır istasna evlenenler vardır her konuda olduğu gibi...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılAklı Selim olursan Güçlü Kadınla birlikte olursun.
Kimler olmaz Güçlü bir Kadınla birlikte.
Bebeler.
Hayatta bişeyi başaramamış Güçsüz Adamlar olmaz olamaz Güçlü bir Kadınla çünkü Ezik hissederler.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Fotoyla güçlü kadın figürünü bağdaştıramadım Kusura bakma :D ama karakter olarak güçlü kadın derken dominat diyorsan olmazlar elbete ama kendine güvenmek olgun kafası olan ne yaptığını bilen kadınsa olurlar tabi
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadınla ne işim var?
İnşaat sahibi değilim ki, ameleye ihtiyaç duyayım?
Ama karakteri oturmuş, kadın olmanın ne olduğunu, nasıl davranması gerektiğini bilen bir kadınla ömür geçiririm ömür..
İnşallah nasip olur..
#Vesselam00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılTam tersine güç bana çekici gelir. İyi bir işe sahip olması, zeki olması, bilgi birikiminin fazla olması, iyi bir maddi gücü olması çoğunlukla çekici gelir bence.
10 Yorumla
+1 yılHay başlıycam güçlü kadınınıza bee. Sürekli güçlü kadın güçlü kadın sözü başka bişey yok. İşe girip çalışınca kendinizi güçlü saniyosunuz anasını satayım görende çok farklı bişey yapıyosunuz zanneder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her kadın ben güçlü bir kadınım diyor. Herkes kendini bri sey sanıyor. Sıradan biri olduğunu kabul etmiyor kimse. Erkekler güçlü olduğunu sanan sıradan kadınlarla birlikte olur.
00 Yorumla
+1 yılTam aksine ben güçlü kadın isterim hayatımda. Girdiği yerde kendini saydırsın mesela. Bana muhtaç olmasın ama beni çok sevdiği için de yanımdan gitmek istemesin...
00 Yorumla
+1 yılErkekler genel olarak güçsüz çıtkırıldım hemen ağlayan üşüyen bir şey bilmeyen Pelinsu ama çok güzel olan kızlardan hoşlanır. Ben tam tersi ortalama tip olan güçlü tuttuğunu koparan erkeğe biat etmeyen tam tersine ettiren her şeyi bilen cesur kızlardan hoşlanırım zevk meselesi tabi.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü olmakla şımarıklığı karıştırmadığınız sürece sorun yok. İnsanlara üstten bakan kendini güçlü sanan acizlerdenseniz kusura bakmayın sizi tuvalet kağıdı olarak bile kullanmazlar.
00 YorumlaErkek karakter olarak güçlüyse güçlü kadınla tabii ki birlikte olur zayıf karakterli erkek olayı direkt kıskançlığa bağlıyor 🤦♂️ ve kendini ezik hissediyor neyseki karakter olarak + plus ✌️
00 YorumlaGüçlü kadın tanımını nasıl yaptığına bağlı, çalışan kendi kendine ayakta duran kadın güçlü kadındır ama aşırı marjinalliği de güçlü kadın olarak niteleyenler var yani değişir
00 YorumlaErkeklerde Gün.ü kadın severde Ama kadınlar p** erkek sever dürüst erkek sevmek Sonrada bana karakter meseli diyip durmayın bu konuda fena bozarım sizi
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha çok baskılayabilecekleri aciz ve ezik tipleri seçerler. Bazı kadınlar da özellikle kendilerine baskıcı davranarak kısıtlayan erkekleri çekici bulurlar. Özetle körler sağırlar misali.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek güçlü ve zeki kadını taşıyamaz
En az onun kadar güçlü ve zeki olmalı ki kadınla anlaşabilsin ve taşıyabilsin10 YorumlaGüçlü kadınla sevgili olmaktan evlenmekten korkarlar en basitinden ondan daha çok kazanmasını istemezler onu ezicek küçümseyecek diye düşünebilirler
10 Yorumla
+1 yılHer erkek olamaz. Sadece güçlü erkek güçlü kadinla olabilir. Güçlü derken karakter olarak da güçlü olmalı...
14 Yorumla- +1 yıl
@Byli_ 😅 Foto ya bakip geçmişim.
Ama karakter olarak DA derken yani
maneviyat ve maddiyat icermeli güclülügü demek istemiştim. Genelde bir konuda kendini yetersiz gören bir erkek güçlü kadının yanında kendini ezik hissediyor ve kadını küçültmek için her yolu deniyor. Piskolojik baskılar en basiti oluyor. - +1 yıl
@Byli_ işte tam olarak. Öyle düşündüğün için ezik hissedip kendini sonra kadını ezmeye çalışırsın. Öyle düşündüğün kadınlarda uzak Dur mmuutlaka...
+1 yılGenellikle hayir. Kendilerine ihtiyac duyacak, bi bakıma muhtac olacak, onlarin egosunu hep zirvede tutacak kadinlar ararlar.
10 Yorumla
+1 yılFiziksel anlamda da karakter anlamda da güçlü kadınlarla sevgili olurdum. Hatta böyle olması daha bile iyi olurdu bence. Bana destek olurdu.
10 Yorumla
+1 yılOlurum neden olmasın. Güçlü kadın özgüvenli kadın demek benim gözümde. Özgüveni yüksek kadınlar her zaman dikkatimi cekmistir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kelimesini "benim kimseye ihtiyacım yok"anlayışı ile bağdaştıran, eşini iplemeyen kadın tiplemelerine pek sıcak bakmıyorum.
Sıcak bakanlar vardır. Onlara mutluluklar.00 Yorumla
+1 yılGenelde hayır, baskılayabildikleri insanları severler
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Güçlü olabilir ama dominant bir kadınla olmazdım erkek olsaydım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüçlü kadınlarla iletişim kurmak daha güçlü kılar erkeği o yüzden daima güçlü kendi kendini eğitmiş kadınlarla iletişim kurmaya calışıyorum
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir kadına asla hayır demem benim her şeye göğüs gerebilmem için arkamda güçlü bir kadın olması lazım
00 YorumlaAçıkçası ben yatakta birazcık dominant kadından hoşlanıyorum. Bazıları kendilerini oyuncak ayımgibi yere atıp her şeyi karşı taraftan bekliyor
00 YorumlaEminim bende dahil birçok erkek hayatında hiç güçlü bir kadın ile karşılaşmadi !! Çoğu ezik, zayıf karakterili.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü ve özgüvenli kadınları severim ama ukala olmamaları şartıyla. Bazı insanlar bu dengeyi maalesef tutturamıyor.
00 YorumlaOluruz bebeksio neden olmayalım ki. Bencil olmayan, hisleri ve duyguları olan, denge problemi yaşamayan kadınlarla birçok şart altında olurum.
00 YorumlaGüçlü kadın severim. Ayakları üstünde duran, her dediğimi yapmayan kendi fikirleri de olan bir kadın.
00 YorumlaÇoğu erkek karaktere bakmıyor bile bakanların arasında güçlü kadınla birlikte olmak isteyen de vardır elbet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ilk olarak güzelliğe bakar.
Tabii ki daha sonra güçlü, nerede ne yapacağını bilen, akıllı ve realist bir kız ister.00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadından kasıt ne acaba cunku yaş gruplarına ve cinsiyete göre değişik yorumlanabilen versiyonlarını gorduk.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılbunu dusunen kadın :)
1 eksiktir özguven anlaminda :)
2 asla guclu degildir :)10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Bi erkeğin yanında güçlü kadın olduğunda erkekte daha güçlenmiş olur bence.
10 Yorumla- Devamını Gör (191)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat