AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Güçlü kadınları istedikleri gibi oynayamayacaklari için birlikte olmazlar
Olurum, hayatımda güçlü kadınlar var ve bunu seviyorum.
Bir kadın kendini ezdirmemeli.
Hayatıma giren bir çok kadın karakter ve kariyer olarak güçlüydü.
Güçlü kadın=taciz tecavüz iftiracısı kadın.
Bence tam da güçlü kadınlarla birlikte olur, yani ben öyle düşünüyorum..
Yanında ezik her dedigini yapan kişiler olsun isterler
Aksine sevgilimin güçlü ve özgüvenli olmasını isterim.
Olmaz olur mu. Ama kendine guveni olan erkekler guclu karakteri olan kadinlari isterler
Ben aksine güçlü bayan arıyorum. Hatta evliliğe gidebilir. Boşanmış olabilir. Çocuğu olabilir.
Elbette oluruz niye olmayalım. Herkes arar öylesini..
Benim için güçlü kadın olmalı ancak beni o şekildeki bayanlar taşır.
Tam tersi güçlü karakterleri daha çok benimsiyorlar
Olur niye olmasın hem karakter olarak hem beden olarak güçlü olmak iyidir
Ben severim öyle kendine güvenen kadinlai ama karsimiza cikmiyor.
Üstünde üstünlük kuramayacağı kadınla birlikte olmak istemez çoğu
Olabilirler. Seven var sevmeyen var, ben şahsen güçlü kişiliği olan olgun düşünen bir kadın isterdim
Karakter manasında demişsin bide ama aslında fiziksel olarak güçlü olması da pek bișeyi değiştirmez güçlü olabilir yani normal bir şey bu
Olmazlar onlar salya sümük nazlı ağlak vıcık vıcık kızlara aşık olurlar🤠
Pardon birlikte olur diyecektim* çünkü hep kendilerine muhtaç sanırlar kadınları
En mükemmel kadin profilidir, erkeğinde gücünü, ozguvenini arttırır
olurlar. her tip erkek var her tip kızı isteyen. ama bence cogusu tercih etmez
Neden olmasınlar ki güçlü kadınlar daha çekici onlar için bence
Kendini bir şey zanneden güçlü kadınlardan bahsetmiyorsak evet güçlü kadın bir adım öndedir
Olurlar daha düne kadar nefes alsın yeter dediğiniz cins için şimdi seçim mi sunar oldunuz
Nerde ulan bu güçlü kadınlar?
Bulamıyorum ki birlikte olayım ;)
Yok güçlü kadınları pek istemem. Bana göre değiller, onlara karşı pek birsey hissedemiyorum.
hiç kimse güçlü değildir kendini gizler içine kapanır çaktırmaz ☺️
Kadinlar objedir güçlü güçsüz farketmez açıkta kalmazlar kafanı yorma
Genelde olmaz, güçlü kadınlar istedikleri gibi yönlendirilmez
Birde güçlü kadın çıktı bizim ülkemizde mesleği olan güçlü kadın parası olan güçlü kadın oluyor
Kendin den güçlüsü olunca baş edemeyiz diye tırsarlar akıl la beraber çok daha tehlikeli olurlar
Güçlü olup gücünü söylemez hanım hanım olursa mükemmel olur
Ona güçlü denmez gaza gelmiş ve g. tükalkmış denir...
Maddi olarak güçlü kadınlar daha çok ilgimi çekiyor
Gerçekten güçlü anlayışlı, insanın içini ısıtan bir kadınsa sevilir.
Böcekten, karanlıktan falan korkup söz konusu erkek olunca aslan kesilen, başının etini yiyen bir kadınsa sevilmez elbet
Şahsen sevgili olurum çünkü güçlü , zeki , kendi ayakları üstünde duran ve yılmayan kadınlar daha çok ilgimi çeker başarılarına ve zekalarına hayranlık duyarım bu tip kadınların sonuçta insan ulaşılması zor olanı arzular
Olurlar. Bunda kötü bir şey yok. En sevdiğim güçlü kadındır. Nerde ne yapacağını bilir kavrar.
Kızlar artık salın ya hergün şu sorudan elli tane görüyorum neymiş bu ya aşko kuşku bebek taklidi yapan kızlardan hiç hazetmem ama erkekler seviyorsa bize ne yani niye bu kadar takılıyorsunuz güçlü kızsınız siz buna mı takılıyorsunuz hwhshwhsşak
hayır olmazlar neden mi üni mezunu dil bilen kişi onlar için tehlikedir cahil olucak vur ensesine al lokmasını tipler oldumu sıkıntı yok
Niye daha iyi işte güçlü kadın zeki kadin her zaman iyidir zayıf saf canım kadınları çapkın erkekler ister kolay aldatmak için 🥺
Basit, aciz kızla herkes sevgili olur çünkü oylelerini kullanmak daha kolay. Önemli olan güçlü kadınla sevgili olup onu taşıyabilmek, yanında güçlü duruş sergileyebilmek.
oyle kadinlar akli mantigi olan adamim diyen erkege can olur canan olur guc kuvvet olur huzur olur sabir sukunet olur ask olur grur olur yucelir.. sahsen bende oyle biri olsa omrumun sonuna kadar bakmaya doyamam
Erkekler güçlü kadınları seçmez çünkü güçlü kadınların erkeklere ihtiyacı olmadığını bilirler
Bence iki taraf ta güçlü olanı seçmeli ama ya ben syaklarimin üstüne durabiliyorum eşe ne gerek var dememeli birlik ile çok şey kazanilir iki kendini bilen kişi herşeyi kazanır
Tam aksine ne istediğini bilen rol yapmayan zeki güçlü kadın seviyorum
İsterim şahsen. Yeri gelir dayanak olur. Neden olmasın.
Niye olmayam pazardan dönerken poşet taşımama yardımcı olur
Evet doğru güclu kafini sevmezler cunku mızmızlanan eziği oynayan sinsi sinsi adami parmağında oynatan kadınlar daha çok kabul görüyor erkek tarafından
Çok severim fakat onların da güçlü erkek aradığından eminiz. Değil mi? O kadar güçlü erkeği nereden bulacaklar acaba sonra yalnızlık derler. Güçlü olduğunu düşünen var mı aramızda açıklık getirelim?
Sevmeyiz çoğumuz haberiniz olsun. Hep egolu , güçlü , erkek peşimden koşsun diyen kadınlar yalnız kalıyor. Yollu olun da demiyoruz ama biraz yobaz olmayın rahat olun azcık olur mu?
Evet benden Maddi güçlü çok uzun boylu olursa sevgili olmam ben Gururluyum abi sevdiğim kadını ben korumam lazım her şeyini maddiyatını benim karşılamam lazım bunları yapamayan bana erkeğim demesin
Olmazlar. Belki uyumlu olsalar da , zor gelir gitmez
Ben çok isterim güçlü biriyle olmak ama hep ezecek beni öylede 😄😄😄
😂 😂
😄😄😄hem istiyorum hemde istemiyorum o yüzden 🙈
Zayıf insanlar güçlü insanları taşıyamaz, güçlü insanlar da zayıflarla vakit kaybetmez. Cinsiyetle bir alakası yok.
Öyle birini bulursan ödemeli at bana ararım ben seni kontörün gitmesin
Bezdim zayıf karaktersiz insanlardan
Özgüven benim kriterlerimden biridir, güçlü kadınlarda ozguvenli olduklarına göre neden olmasın😀😀😀
Ben güçlü ve zeki kadın seviyorum aptal kadına tahammülüm yok .
Güçlü kadınla beraber olmayan erkek kendini yetersiz hissediyordur.
Asıl olan ztn güçlü bir kadınla birlikte olup hayatı paylaşabilmek. Karakterli kadın her zaman tercih sebebimdir sevgili ya da arkadaş çok açık..
Güçlü kendine güvenen kadınlarla segili olmak değer kazandırır. Kendine güvenemeyen kadınlar gibi kıskanmaz
Yani genelde kabul etmek gerekir ki bize ihtiyaç duyacak kadına gideriz
Narsist katı dominat. Egolari tavan cinsleri olarak bende sevmiyom
güçlü kadınlar insanı yorabilir. O nedenle güçsüz kadınları kontrol altında tutması daha kolay olacağından daha huzurlu bir süreç olabilir :)
Hayır güçlü kadın sevmiyorlar tam tersine zayıf kadın istiyorlar