Birde erkekler güçlü kadınları sevmez diyorlar doğru mu? neden sevmezsiniz? bir kadın erkeksiz yapabilir mi? Cevaplanması gereken sorular sizleri bekliyor bakalım? Hayırlı sahurlar simdiden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güçlü erkek güçlü kadın ister, ben öyle isterim, akıllı olsun, inançlı olsun, isterim, bu soru hem erkekler hem kadınlar için geçerli, güçlü kadın güçlü erkek ister diye düşünüyorum, pasif, güçsüz, bilgisiz, kişiliksiz, erkeği, güçlü bir kadın ne yapsın, karşılıklı sohpet bile edemezler, bilgi alış verişinde de bile bulunamazlar,, haaa güç para demek değildir benim için, kişilik, ve bilgi, ve ahlak ve inanç tır güçlü olmak
43 Yorumla- +1 yıl
Güzel söyledin
En İyi Cevaplar
+1 yılhayırlı sahurlar
bir insan kendi kendine yetseydi insanlık bir cins üzerine ya kadın ya erkek olurdu
diye düşünüyorum
bu insanların zayıf tarafıdır
insan ne kadar da karşı cinsi istemese de bir müddet sonra ihtiyacı olabilir özellikle mental ve duygusal açıdan bir ihtiyaçtır bu
güçlü kadınlar sevilmez sözü kişiden kişiye değişebilir
belki de erkek yediremez bu durumu kendine
fakat bence güçlü kadın saygı ve sevgi duyulması gereken kadındır
kendi başına ayakta durabilen hayata tutunabilen bir kadın10 Yorumla
+1 yılBen bu konuda cinsiyet ayrımı yapmadan "tüm insanoğlu" olarak değerlendiriyorum. Tabi ki hem erkek hem de kadınlar tek başlarına hayatta kalabilir, güzel bir yaşam kurabilir, kendine ait bir gelecek kurabilir. Ancak doğası gereği hem erkek hem de kadın karşı cins olmadan bir tarafı eksik olacaktır. Yuva kurmak, çocuk sahibi olmak, sırt sırta vererek daha güçlü olmak bunlardan bir kaçı. Özetlemek gerekirse, evet güçlü bir kadının hiç kimseye ihtiyacı yoktur, güçlü bir erkeğin de hiç kimseye ihtiyacı yoktur.
35 Yorumla- +1 yıl
Peki sen güçlü musun
- +1 yıl
Bunu şöyle açıklayabilirim: Tek başıma yaşamıyorum, ailem ile yaşıyorum. Ancak tek başıma yaşasaydım zorluk çekeceğim bir şeyler az olurdu. Maddesel olarak hiç bir sorun yaşamazdım, çünkü çok iyi ev işi yaparım, mutfakta çok iyiyimdir yani kendi kendime yetebilirim, bunun için bir desteğe ihtiyacım olmaz. Ama asıl soru şu: Yalnızlık beni ne tür etkiler, huzurlu mu olurum yoksa depresyona mı girerim? Bunu kendime sıklıkla soruyorum.
Özetlemem gerekirse ben yanlış yaşayacak kadar güçlü değilim. Ruh halim, psikolojim buna el vermez. - +1 yıl
Yanlış yazmışım. Son kısmı "Özetlemem gerekirse ben yanlız yaşayacak kadar güçlü değilim. Ruh halim, psikolojim buna el vermez." olacaktı.
- +1 yıl
Piskolojin şimdi ne durumda
- +1 yıl
Şu an iyiyim. Yani her insan kadar normal, her insan kadar biraz da anormal. İçinde bulunduğumuz şartlar dolayısıyla zorlanıyoruz elbette. Ama bu yaşantımı etkileyecek şekilde değil.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kendine yetmek görecelidir.
Bir çok yönden yetersin, bazı yönlerden yetersiz kalırsın.
Senin ihtiyaç profilinin listesinde neler vardır? Bu listedekileri karşılayacak gereksinim ve imkanın varsa erkeğin kılına gerek yok.
Şahsen, bir kadın erkeksiz de hayatı yaşar, ama nasıl yaşar, kadına göre değişir. Kadın ilgiye aç bir cinstir.
Tabi kimi kadınlar var, hayat deneyimi onu bambaşka birisine dönüştürür.
cut.21 Yorumla- +1 yıl
Beya açıklayıcı oldu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
+1 yılSeverim ama güçlü olcam hesabına erkekleeşmesinler
Kaba saba ayı olup ben güçlü kadınım efenim değil
Efenim güçlü kadın ;
Kendi geçimini kendi sağlayan kadındır
Evlatlarını okutan kadindir
Bundan daha güçlüsü varmıdır?
Sizin bahsettiğiniz bağırıp çağıran cazgır kadında
ya da biyik bırakıp sakal yapan kadınnsa bilemem17 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda erkeklerde birbirlerini ilgilerine sevgilerine ve bedenlerine muhtactir
Güçlü kadın olmak erkeklerden uzak kalmak değildir aksine duygularına hakim aklın yolunu seçebilen kadındır - +1 yıl
Biyik birakmadan bilemeyiz
- +1 yıl
Ayneenenenenne cigarada içecek?
- +1 yıl
Yokk sigara icmesinler kötü kokuyor
- +1 yıl
Peki sana göre güçlü garı kimdir?
- +1 yıl
Güçlü kadın ailesiyle birlikte herşeyi başarmış kimsedir tek başına değil sevdikleriyle zirveye çıkardır
- +1 yıl
Işte adam işte komutan işte başbakan cumhurbaşkanı
+1 yılinsanlar kendi kendine yetemediği için bir insana ihtiyaç duymazlar..
maddi gücüm var işim var araba ev vb falan filan.. bir kadına ihtiyacım yok mu şimdi?
insan anlaşılmak ister sevmek ister paylaşmak ister..
ihtiyacın güçle güçsüzlükle alakası yoktur..31 Yorumla- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes kendi kendine yeter. Ben karşı cinsi ihtiyaç ya da gerekli bir şey olarak görmektense hayatımı hayat tecrübelerimi paylaşacağın biri olarak görüyorum. O yüzden hayatımda bana venzeyen birisi olsun isterim bu ihtiyaçtan ya da gereklilikten değil
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkesin bir evi olmalı bence :)
- +1 yıl
Inşallah olur
+1 yılAslında fıtri olan kadın ve erkeğin birbirine muhtac olmasıdır. Şayet yanlızlığı tercih ediyorlarsa bu tamamen zorlama bir durumdur. Ve yerini mutlaka başka bir şeyle doldurma çabası içerisine girer. Mesele çiçek bakmak hayvan beslemek gibi.
24 Yorumla- +1 yıl
Menfeatsiz sevgiye yönelir
- +1 yıl
Menfaatsiz derken?
- +1 yıl
Karşılık beklemeden yani
- +1 yıl
Sevgisine karşılık bulamama endişesine karşı bir yönelim desek belki daha isabetli olabilir.
+1 yılİki cinsin bir araya gelmesindeki amaç birbirlerinin eksik yönlerini tamamlamak. Tabi ki olmazsa olur ama olursa daha iyi olur. Arkadaş olur yoldaş olur. Hele ki karşıklıklı saygı ve sevgi varsa tadından yenmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda mı bide
+1 yılGüçlü bir kadın kendine yeter hatta artar bile. Erkeklerin güçlü kadın istememesinin sebebi ise kadınları kendilerine bağlı zavallı varlıklar olarak görüp onları objeleştirerek kendilerini tatmin etmek istemeleri
22 Yorumla- +1 yıl
Her kadın bu gücü neden bulamıyor ki kendinde
- +1 yıl
Çevresindeki erkekler yüzünden kadın o kadar uzun süre ben tek başıma bir şey yapmama bir erkeğe bağımlıyım psikolojisi ile yaşıyor ki bunu yapabilecek olsa dahi yapamıyor 😞
+1 yılGüçlü kadınları ben severim. Kadının erkeğe ihtiyacı yok kendi kendine yeter. Kadın ve erkek bir arada daha mutlu yaşarlar öyle olmasa sürekli ben yalnızım napcam ben sevgilim yok diye ağlayanlar olmazdı. İnsanların doğası gereği bu böyle.
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılGüçlü kadınlar her zaman çekip gider. Erkekler ise ihtiyaç duyulmak ister bağlılık , hüküm sanırım erkeğin doğası gereği. Ama tamamen böyle değil şahsen güçlü kadınları severim ve bu beni hep yüz üstü bırakmıştır.
12 Yorumla- +1 yıl
Sorun sendemi acaba
- +1 yıl
Sanırım evet üzerine çokçada düşündüm ama neydi sorun sanırım hiç ögrenemeyecegim.
onlar hikaye poncik erkekte kadınnda karsı cınse ıhtıyac duyar bu yaratılıstan gelen bısey oyle olsa parası olan hıc bır erkek ve kadın evlenmez bu ıhtıyac sadece cinsellik degıl yanlıs anlasılmasın
32 Yorumla- +1 yıl
Sefkat sevgi
+1 yılAdı üstünde "güçlü kadın", güçlü olmak için ya da tamamlanmak için bir erkeğe muhtaç değil. Bu tür kadınlar sadece aşık olurlar, muhtaç olmazlar. Bu ikisini birbirine karıştırmazlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen güçlü musun peki
- +1 yıl
Olmaya çalışıyorum
Güçlü kadınları sevmemek değil bizi de biraz adamdan saymanızı istiyoruz sadece o kadar. Geçmişte evin erkeği evi geçindiriyor çalışıyor diye evde bi işin ucundan tutmayan erkeklerin düşünceleri bunlar. Çünkü eve para getiriyor diye evde üstünlükleri var. Birçoğumuzun babası annesi de bu şekildedir zaten bizim neslimize böyleleri pek kalmamıştır zannediyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Adam ışten gelecek diye kadın yemekti işti pervane olurdu âmâ kocası ışten geldinde telefonu kumandayı eline almak yerine nasılsın bakalım hatun derdi aradaki fark çok
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü bir kadın kendine yeter. Erkek ve kadın ilişkisi hayatın tamamlanması için gereklidir. Sevgi ve dayanak ikileminde erkek akdın ilişkisi ortaya çıkar, yaşamak için gerekli değildir.
12 Yorumla- +1 yıl
Yapar âmâ eksik mi kalır hep
- +1 yıl
Hayat manasında eksik, yaşamsal anda tam oluruz. Çünkü kadın ve erkek çiçek ile toprak gibidir.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılher kişi erkek ya da kadın ilk önce kendine yetebilmelidir bu ilk.
ikincisi erkeği kadın , kadınıda erkek tamamlar .32 Yorumla- +1 yıl
Kendine yetmek için güçlü oluyorya zaten
- +1 yıl
tamam işte ayakları ustunde durabılen manende. madddende olmalı demek ıstedım.
+1 yılHer zaman bir erkeğe ihtiyaç vardır. Onların da bize
41 Yorumla- +1 yıl
Olmazsa olmaz diyosun
Her erkeciğin kadına ihtiyacı olduğu gibi her kadının da erkeğe ihtiyacı var
Biri olmadan diğer olmaz
Çoğu kişi kabullenmese de gerçek bu21 Yorumla- +1 yıl
Kötü gerçekler
+1 yılGüçlü bir kadın tabikide kendine yeter hayatına yanlış insanlar almicak kadar güçlüdür ama birinin varlığınada ihtiyacı vardır ona yoldaş olucak
22 Yorumla- +1 yıl
Yoldaslar sapık olmazsa tabi
- +1 yıl
Kesinlikle
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan dengini arar
Dengini bulursa yalnızlığı bırakır
Şimdi gücünüz var Peki ya yaşlılıkta?
Bu yüzden evleniyor insanlar Hep genç ve güçlü kalmıyacagız22 Yorumla- +1 yıl
Elden düşme durumları
- +1 yıl
Adını ne koyarsan koy ama Allah herşeyi çift yarattıysa bir bildiği var olduğu içindir
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldünyanın en güçlü erkeği bile kadınsız hiçim diyorsa herşeyi tatmış hiçbir problemi olmayan kadınlarda evleniyorsa demek ki olmuyormuş
22 Yorumla- +1 yıl
Vayyy kimmiş o güçlü erkek
- +1 yıl
netten gir bak kendin
Bence hiçbir kadının güçlü olması için erkeğe ihtiyacı yoktur 😊
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılErkekte kadınsız kadında erkeksiz yapamaz. Yalnızlık insanoğluna mahsus bir şey değil.
22 Yorumla- +1 yıl
Denedinmi yanlız olmayi
- +1 yıl
Evet denedim biraz ama olmuyor
Ya maddi anlamda bir erkeğe ihtiyacı yoktur belki de ama Manevi anlamda bir erkeğe ihtiyacı vardır kadının
31 Yorumla- +1 yıl
Sana göre vardır
+1 yılTabii ki erkekler olmadan yapabilir, sevdiği bir adamla daha bir güzel yaşar sadece...
31 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği adamda onu severse
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal bir kadının da erkeğe ihtiyacı yok, illa güçlü olandan olmasına gerek yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Öylemi diyorsun
+1 yılBence bir kadın erkeksiz yapamaz. Bir erkek de kadınsız yapamaz
22 Yorumla- +1 yıl
Bellide olmaz o
- +1 yıl
Neden ki
Kimse kendi kendine yetemez, post modern kultur etkilerin pompasi bu.
22 Yorumla- +1 yıl
Niye yetmesin ki
Erkeğinde kadınında birbirlerine her zaman ihtiyacı var👍
22 Yorumla- +1 yıl
Sen yapar mısın kadınsız
Bir erkek olarak buna cevap vermek uygun düşmez bana.
12 Yorumla- +1 yıl
Sanada söz hakkı verdim ben
- +1 yıl
Peki madem, genelleyeyim kızları.
Kızlar erkeksiz yapamaz bence. Kızlar zayıf yaradılışlıdır, acizdir. Birilerine ihtiyaçları vardır. Çocuk değiller ama çocuksudurlar. Kadın cinayetlerine daha şiddetli karşı çıkmamızın sebebi de bu.
Erkekler kadın olmadan yaşayabilir ama kadınlar erkek olmadan yaşayamaz, ruhsal durumları bozulur. Bize öğretilen cinsiyet normları bu şekilde.
Her kadın böyle değil tâbii. Her erkek de en güçlü, en zeki, en becerikli olmayabilir. Abartarak ve genelleyerek yazdım. İnsanların karakterini bilmiyoruz.
Feministlere göre bir asır sonra toplumsal cinsiyet eşitliği sağlanacakmış. Onları haklı bulmuyorum ama davalarına karşı da çıkamam. Herkes fikrini destekleyecek argümanlar geliştirebilir ve topluma sunabilir. Farklı yaşamlar, kültürler, fikir akımları sayesinde insanlık gelişmektedir. Düşünce ve ifade özgürlüğü herkese tanınmalıdır.
Herkes musmutlu, epeşit bir dünya hayal ediyor. Ne yazık ki biz hayvanlar gibiyiz. Evet, analitik düşünme becerimiz yüksek düzeyde. Ama içgüdüsel yaşıyoruz her şeyi. Genetik kodumuza uyum sağlıyoruz.
+1 yılİnsanın her zaman başka insanlara ihtiyacı vardır İhtiyaç sadece maddi olarak düşünülmemeli
22 Yorumla- +1 yıl
Maddiyat bir kenara diyelim
- +1 yıl
Yine aynı şekilde düşünüyorum derim
+1 yılGüçlü bie kadın kendine yeterde erkeğe neden ihtiyacı olmasın
22 Yorumla- +1 yıl
Yâni yetsin demi
- +1 yıl
Yani
Var evet fiziksel değil ama duygusal anlamda ihtiyacı var.
31 Yorumla- +1 yıl
omuz misalimi
Gayette yapar neden yapamasın hem de çok güzel olur
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın isterse diye bır dizi bile vardı
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar güçlü de olsan Bir erkeğe ihtiyaç duyarsın.
22 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
İhtiyaç mesela.
+1 yılBence güçlü bir kadın kendi kendine yeter, bir erkeğe ihtiyacı olmaz...
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede yeter
+1 yılKardeşim erkeksiz yapabiliyorsan erkeksiz yaşa buraya gelip de niye tartışma çıkarıyorsun ki.
İhtiyacımız yok havası veriyorsunuz ama evlenmek istemeyen erkekleri de sorumsuz olmakla suçluyorsunuz. Sebebi ne?11 Yorumla- +1 yıl
Sordum soruda neden öz eleştiri alıyorum ki ben. Her soruda tutumunuz bu mudur yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılya neyin güçlü neyin :D :D 190 boyunda erkeklerden hoşlanıyoruz ama güçlüyüz ahahhahah
19 Yorumla- +1 yıl
Kendı adına konus
Cevap sahibi+1 yılHe he yorumlarınızı okuyoruz burda ne güçlüsü zavallısınız çoğunuz
- +1 yıl
Zavallı diyen önce kendi kişiliğini belirtti zaten
Cevap sahibi+1 yılHA HA HA güçlü kadın diye bişey yoktur karılar güce tapar zaten :D
- +1 yıl
Kadınları sevdiğini belli ettin gerçekten 😂
Cevap sahibi+1 yılya burda salak salak sorular sormayın kadınları tanıyoruz
- +1 yıl
3.5 kadın tanıdın diye bildin dimi hepsini şimdi afferim sana hade get uyu😂😂
Cevap sahibi+1 yılyav masal okuma gece gcec
- +1 yıl
Sütünü iç yat
Yaratılış gereği insanın karşı cinse ihtiyacı vardır.. Gerek manevi gerek fiziki
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılHayatta her kadının bir erkeğe ve her erkeğin bir kadına ihtiyacı vardır.
41 Yorumla- +1 yıl
Niyeymis o
Erkeğin kadına kadının erkeğe ihtiyacı var diğer türlü hayat yaşanmıyor ;)
33 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe yazıyor 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle kadınlar benim için her zaman daha ön plandadır pasif kadınlar çok itici geliyor bana
12 Yorumla- +1 yıl
Pasifllikten kastın ne
Cevap sahibi+1 yılİtaatkar
+1 yılYaşlanınca erkek de kadın da birbirine ihtiyaç duyar
22 Yorumla- +1 yıl
Yaşlanınca noluyor
- +1 yıl
Elden etekten düşüyorlar en ufak ihtiyaçlarinda bile destek gerekiyor
bir kadın erkeksiz yapabilir tabiki ama yaradılış gereği erkeğin kadına daha çok kadınında erkeğe ihtiyacı vardır her anlamda
10 Yorumla
+1 yılVardır çünkü erkeğinde ihtiyacı var onunda ayrılmaz ikilidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki cinsin de bir birine ihtiyacı var.
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşayanlarda VAR ama
- +1 yıl
Bence kendilerini kandırıyor. Doğa gereği bu olanaksız.
u +1 yılHer kadın kendi kendine yetebilir 😌💪🏻
14 Yorumla- +1 yıl
Seni güçlü görüyorum hep
- +1 yıl
İdolümsün :D
- +1 yıl
BEN güçlü değilim ki deli hatun 😒
- +1 yıl
Sen güçlü olduğunun farkında değilsin 😌
Aşık değilse hiç bulaşmasın bence yeter kendine
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılKadın isterse herşeyi yapar.
11 Yorumla- +1 yıl
Yapar evet
Yetmez sevgi aşk lazım Aşksız yapamaz
22 Yorumla- +1 yıl
Aşk olanları da görüyoruz
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılNereye kadar yetebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Gittiği yere kadar
- +1 yıl
Bı yere kadar
yeter evet
23 Yorumla- +1 yıl
Sen yapar mısın karşı cins olmadan
- +1 yıl
Daha var zamanın
+1 yılEvet var malesef
16 Yorumla- +1 yıl
Yokk bence
- +1 yıl
nasıl yok anlatsana
- +1 yıl
Manen güçlüyse harama bulaşmaz zaten isteği bile olmaz kendini Allah'a teslim eder. güçlü olmak sadece parasal yonden eksiksiz olmak değildir ki
- +1 yıl
allah erkeği kadına ve kadını da erkeğe muhtaç etmiştir ikisininde birbirine ihtiyacı var
- +1 yıl
herşey para değil onu bende biliyorum
- +1 yıl
Lütfen doğru düşünelim
Güçlü bir kadının hiç bir şeye ihtiyacı yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Hicmi
+1 yılKadın erkeksiz , erkekte kadınsz yapamaz☺
12 Yorumla- +1 yıl
Niyeymis o
- +1 yıl
Bir elmanın iki yarısı cunki
yoktur ama sevilmekte güzel.
12 Yorumla- +1 yıl
Seven güzel severse ama
+1 yılvar tabi.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden var
- +1 yıl
tabiat kanunu: insanlar ve dahi hayvanlar çift olarak yartılmıştır
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vardır
110 Yorumla- +1 yıl
Sen nasılsın bakim
- +1 yıl
Hayırdır yinemi sevgili durumları
- +1 yıl
Kurgulama kafadanmi yapiyosun yani😒
- +1 yıl
Olabilirde bilemem ki seni tanımıyorum sonuçta
- +1 yıl
Niye kötüsün peki
+1 yılYoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Kendı kendine yeter diyosun
+1 yılYeter
11 Yorumla- +1 yıl
Isterse evet
+1 yılYohtur
12 Yorumla- +1 yıl
Aşık olmadan dururum diyorsun
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlla ister ya hata olduğunda suçlayacak biri lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Seni çokmu sucladilar
Yetmezz tabi kii
22 Yorumla- +1 yıl
Niye
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Güçlü bir kadın kendi kendine yeter mi? Bir erkeğe ihtiyacı var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler