Şimdi abartma diyenler gelebilir ama acı gerçekleri paylaşıyorum:
1) Toplu taşımada diyelim ki 2 tane erkeğin yanı boş sadece ve kadın bu erkeklerden tipi iyi olanı seçer ve yanına oturur
2) Diyelim ki dışarda sigara içecek bir kız ama çakmağı yok yakınında ise bir çok erkek var ve gider en yakışıklı kimse ona sorar çakmağın var mı diye
3) Diyelim ki markette aldıkları şeyi kasaya ödemeye giden bir kız var. 2 kasa var kasiyerlerin ikisi de erkek. Hangisi en yakışıklıysa kız gider o kasadaki erkeğe hesabı öder
Bu ve buna benzer çok daha örnek verilebilir ama fazla kafa yormaya gerek yok diyor ve burada bitiriyorum.
Yani özetle tipiniz yoksa sizi adam yerine koymaz kadın cinsi en fazla arkadaş olurlar acı gerçeği öğrenin beyler. Kızlar gözü açık varlıklardır uzak mesafeden daha karşınızdan gelirken tipinizi puanlar tipiniz varsa bir göz atarak geçer yanınızdan tipiniz yoksa görmezden gelerek veya burun kıvırarak geçer gider...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tamam da erkeklerde böyle ama herkes böyle olmayabilir
Erkeklere nefes alsın kız olsun yeter inan ki
Bence şu dediğin şey sapıklar için geçerli
Sapık ne alaka kız arkadaşı olsun istiyorsa veyahut birşeyleri evlenmeye saklamıyorsa bu onu sapık yapmaz
Bak şunu kastediyorum normal düşünceli bir bireyin kadın veya erkek mutlaka beğendiği bir saç modeli tarzı ten rengi falan vardır ya kız arkadaşı isteyebilir normal bir şey ama sencede bu kişi görünüş olarak beğendiği birini kız arkadaşı yapsa daha mutlu olmaz mı
Herkes görünüş olarak beğendiğine yürür zaten sorun ne?
Pretty privilege evrensel bir şey dostum
Yooo tek kriter değil 😅
Bence kriter istemek için önce bir aynaya bakmalısın
Neden böyle bir cümle kurdun? Nezaket arıyoruz mesela sende yok kuzum falan demek istediysen de umrumda olmazsın çünkü peşimde o kadar çok kişi var ve özgüvenim öyle yerinde ki güler geçerim sana
Çirkin demek istediysen yazdım kuzum diye çevirmiş*
Peşinde çok kişinin olması inan ki güzel olduğun anlamına gelmiyor her kızın peşinde biri var zâten ☺
Nezaket aramıyorsunuz tip ve para sadece
Farketmez demek istediğim senin ucube yorumun ilgilendirmiyor beni senin bana yorumun da beni çirkin yapmaz yani ve kendimi çok farkında olan bir kızım o yüzden umrumda değilsin
Hı hı tamam
Gel gelelim dediğine 3 yıllık sevgilim inşaatta çalışan zorla para kazanan geceleri de spor salonunda antrenörlük yapan bir adam çünkü işini oturtmadı artı normalde asla beğeneceğim bir tip değil ama seviyorum çünkü çok ince bir ruha sahip senin gibi kadınlarla nasıl konuşulur bilmeyen bir. küz değil
Aynen öyle kardeşim