Kadınların dış görünüşe bakmadığını, karaktere ve kişiliğe baktığını zannedenler ağır maldır?

Bakınız kütüphanede bir kızla tanıştım üniversite okuyan. Sohbet gayet iyi geçti. Kız da ilgiliydi sohbetime. Ondan sonra başka kütüphaneye gitti benim ona ilgili olduğumu anlayınca.

Şimdi bugün kütüphanede gördüm. Kilolu, kalıplı fiziği iyi olan bir erkekle dışarı çıktı a... m.., k s... ğü. Bu yaptıkları resmen alçaklık. Kadınlara iyi davranıp kadın haklarını savunan eşşek erkekler bir şeyin farkında değiller. Bu kızlar acımasız, vicdansız, umursamaz. Bir de erkekler niye tipe bakıyor derler. Ulan keşke baksalar. En yakışıklı erkekleri sa lak sa lak kızların yanında görüyorum. Bu tarz olayları sürekli görüyorum sürekli.

İşte bu yüzden sadece en güzel kızlarla sevgili oluyorum. 10 luk olmayan bir kız asla benle sevgili olmayı düşünmesin. Aklının ucundan dahi geçirmesin. Hiçbir şansı yok karşımda. 9 ve aşağısı ile sadece ilişki yaşarım. 6 ve aşağısı ile ilişki de yaşamam.

Erkeklere sorum. Neden çirkin kızlara yüz veriyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kendi değerinizi düşürüyorsunuz? Neden kendi değerinizin farkında değilsiniz? Neden neden neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz itaat edeceksiniz bana kızlar. İtaat. İtaati öğreticem size.
Kadınların dış görünüşe bakmadığını, karaktere ve kişiliğe baktığını zannedenler ağır maldır?