Erkek arkadaşım neden böyle davrandı anlam veremiyorum?

Ya bu çocuk masuz mu böyle yaptı sinirim bozuk dün erkek arkadaşıma mesaj attım ara iş çıkışı diye işim var duş falan alacağım dedi tamaam ondan sonra ara konuşalım özledim dedim bir şey demedi whatsaptta çevrim içi aşkım dedim iyim ders çalıştırıyorum dedi kime des çalıştırıyorum dedim aşkım baksana bana beni ara konuşalım diye pespaye mesaj atıyorum cevrimici ama bana bakmıyor neyse 1 saat falan sonra artık baktı uyuyamam dedi sonra ben uyuma biraz benimle kal konuşalım dedim aşkım burdasın baksana buraya ya dedim hayatım bir şey söylesene sonra uyucam dedim müsait değilim, ders çalıştırıyorum dedi kardeşine mi dedim hayır bir kıza dedi kim hayatım dedim is arkadaşımın abimin kizi lise 3 e gidiyor çok tatlı güzel bir kız dedi benim böyle diyince sinirlerim bozuldu hayırdır sana masuz mu yapıyorsun gerçekten moralim bozuldu sinirlerim zıpladı ya dedim gece gece yalan mı söylem ama kardeşim dedi benmoral8m bozuldu beni üzdün ağlıycam şimdi off dedim bir şey olmaz dedi desene hayatım şöyle böyle gönlümü almaya çalış ne bu öküzlük ne bişey olmaz dedim kalbimi kırdın aşkım dedim bir şey dememiş mesajıma daha okumamış işe gitti birde girmiş çıkmış whatsapa ne bu şimdi masuz mu yapmış insan o kadar dedim özledim diye arar da anlatır durumu gece gönlümü alır whatsappta çevrim içi nasil ders anlatilir matematik bilmem kızın yaşı da küçük değil ki lise 3 e gidiyor 17 18 yaşında ergen tam sinirim iyice bozuldu yani off

Erkek arkadaşım neden böyle davrandı anlam veremiyorum?