1 buçuk senelik ilişkim var erkek arkadaşım bana karşı çok ilgisiz ararsa günde 1 kere arar o da gece tabi. Zaten artık mesajlasmiyoruz neymiş beyfendi mesajlasmayi cocukluk olarak görüyormuş ne o her dakika mesajlasilirmiymis... geçen aradı hemen kapatmak istedi bende birşey soylemeyecek misin dedim biz kızız sonuçta seni özledim, seni seviyorum lafini duymak istiyoruz neyse yine mi başladın ufff içimden gelince söylüyorum zaten dedi. Bu laf ı zoruma gitti ne yani içinden geçmiyor mu deyip kapattım biraz düşündükten sonra en iyisi bitirmek olur diye düşündüm çünkü hep beni aglatiyor. Ama şunu anlamıyorum o kadar bağırıp cagirmama rağmen sesini hiç yukseltmez, laf söylemez kesinlikle istemiyorsa da bitirsin niye oyalıyor ki? Zamanında çok köpek gibi pesimden koştu şimdi de birlikteyiz yaptığına bak. Neyse bitti deyip her yerden engelledim oda instgramdan bunu yazdı niye böyle yapıyor sevmiyor mu gerçekten? ( bu arada ben 22 o 23 yasinda
Yüz bulunca şımarmış hatalarını anlayıp daha çok sana sarilacagina kıymetini bilip el üstünde tutacağına nasıl olsa cepte mantığıyla yürüyor bir de haklı gibi trip atıyor çünkü affedildi sevildi sayıldı bunun sonucunda da kendini bisey zannetti işte bu yüzden bu tarz erkekler asla kıymet bilmez ve hak etmez yaptıklarını o yüzden yoluna bak daha yaşın çok genç (28 yaşındayım üniversite hayatım da oldu ve biçok şeyi tecrübe ettim)
Sevgisi gerçek de olabilir ama olmasan da olur diye düşünmüş ki ayrılmaya karşı çıkmamış sevse bile ayrıldıktan sonra üzülen özleyen taraf o değil sanırım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrıldıktan 6 gün sonra aradı kardesimi annemi ama actirmadim
Normal elbette uzun dönemli bir ilişkiye sahibim. Whatsabı çıkardım hayatımdan ferahladım ne ben onu bunaltıyorum ne de o beni. Şahsi görüşüm mesajlamam yüzünden ayrılmayın. Aldatıyorsa vs orasını bilemem. Mesajlaşmama normal bir durum hem ilişkiyi erkenden tüketmemiş oluyorsun hemde bazı şeyler taze kalıyor yaşantılar birikiyor.
Aldatma falan yok sadece ilgisiz bir kaç aydır ailesinde sorun var maddi manevi. Ailesinden biri kaza yaptı birsürü borca falan girdi psikolojisi iyice bozuldu bu yüzden olabilir mi acaba
Bu adamın yüzüne tükürsen yeridir, sanırım senden alacağını aldı ve soğudu. Uzak dur bundan çok şımarmış
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aldı derken eğer cinselliği kastediyorsan aramızda herhangi bir şey olmadı. Evet köpek gibiydi geçen sene benim için çok gotunu kaldırdım salaklik bende ne aptalim
Bu adama gıcık oldum bildigin ya, sen yüz vere vere bunhn bir tarafını çok kaldırmışsın. Bırak ne hali varsa görsün. İnsan sevdiğine yazmaz mi ya, onu aramaz mi sevdiğini söylemez mi, adam senden soğumuş, bir de azıcık naz yaptın diye tribe giriyor, maymuna bak! Sen de akıllı ol saf olma. O adam boşta kalınca gene sana yavşayacak, yüz verme sakın, seni üzmeye ne hakkı var. Acayip gıcık oldum
Ne yapsam bilmiyorum üniversite seneye bitiyor ikimizinde cok hayalimiz vardı söz Nisan aileler tanışacak vs. Ama böyle ne yapıcam ki şimdi böyle yapan ileride evlenince daha kötüsünü yaparsa ben ailemin suratına nasıl bakarim
Ben çok onun için fedakarlık yaptım hep kötü gününde yanında oldum parası yoktu diye yurt paramı verdim bikere aldatti göz yumdum neden çünkü ailem biliyor ilişkiyi biterse nasıl suratlarina bakacağım dusuncesi
Bana sorarsan sende bence onu hayatından çıkarmaya çalış, bir insan Zorla sevdiğini mi söyler ya, bosver onu, kendi hayatına bak çevrene bak inşallah karşına senin değerini anlayacak biri çıkar. Ona üzülerek vakit kaybetme ve bir daha bulacağın kişiye buna davrandığın gibi davranma. Bu kişi maymun iştahlıymış, bu adam ilerde seni yarı yolda da bırakır, ilerde seni ailene mahcup edeceğine git şimdi söyle annene 'anne galiba doğru kişi değilmiş' de
Değil tabi ya böyle şımarık olmasının sebebi senin tavizlerin olmuş.. emin ol okul çevrende aile çevrende senin değerini anlayacak bir çok erkek vardır, kimse vaz geçilmez değil
Sevgisi gerçek olabilir 1 buçuk senede senin tanımış olman gerekir eğer sevgisine inanıyosan bir mesaj yüzünden kestirip atmak yerine konuşarak halletmeyi deneyebilirsiniz ama tabii seni hep üzüyosa bir yerde dur demen de gerekir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok uzun ama ben sevgilimle haftada 1 bile telefonda konuşamıyorum sevdiğimden bırakamıyorum.. birde güzel günlerin hatırına
İhanet affedilmez hadi mesaj konusunu neyse diyecektim ki aldattı diyorsun buna göz yumulmaz. İhaneti düşün düşündükçe soğu bitir sana layık biri çıkacaktır
Her cesit insani gordugum ve bu tarz iliskilerden sikildigim icin olsa gerek evet yapmacik. Seni garanti gordugunden ve ilerde neolur ne olmaz yanimda dursun dusuncesiyle hareket ettiginden olsa gerek ne sana git diyebilmis nede kal. Bos yere vaktini oldurmemelisin.
En İyi Cevaplar